yapalım valla boluya gıdıp gelcem gene bayramda ama bunuda kesın yaparız allah nasıp e derse..
ayyyy bende geleyim göz makyajı yaparım teyzeciklere
ne güzel olurrr
yırım senı yahcanım kısmet diyelim de ben size uyarım biliyorsunuz su yolu yaptım Eskişehir İstanbul arasını:86:
aramızdan biri çıkıp organize eder zaman geçmeden anlaşır ayarlarız bayramı atlatalım madem siz aklınızdakileri yapın sonrası kolay..
şey anladım kı bayaır yapmıyoz bulusma en kısa zamanda yapam bı organızasyon bende ozlemısım senı cok..
Olabilir ama haftaiçi gelen olur mu ki?
kızlar kaç kişiydiniz çok merak ettim
Biz gittik sonra kızlarla çay içmeye
hıc sorma bende şaşkın saskın kala kaldım teyzenın karsısındaAh evet ya nasıl da kızdı sana değil mi Aleyna çok iyi çok beğendim seni kınıyorum dedi durdu... kınama sebebi de çantadan hediye paketini kar değil de kızımın elinden almasıydı kızım eli açık kar cimri oldu
curlye saygılar onu es geçtim çok özür dilerim.....birşey sormak istiyorum kendisine hani bu tayzelerimizin filan fotosunu çektiniz ya zaten alan burdanda alır kk logolu sonuçta çeken sizsiniz isminizide vererek bloğumda paylaşabilirmiyim=)
Biz gittik sonra kızlarla çay içmeye
tabiki.... hic bir sorun yok....
bu arada malum kisi paketleri tek tek yapti. kadin erkek ayirdi ve hepinize cok cok selami var ...
bizi seveleri seviyor ....
ama yakismisiz dimi ?
Curly ve ben geliriz ...
160.000 kisi ....
bu arada yapacas dedik yapdik ...
siradaki ....
bu arada malum kisi paketleri tek tek yapti. kadin erkek ayirdi ve hepinize cok cok selami var ...
ama yakismisiz dimi ?
ama yakismisiz dimi ?
biz sana küsüz bi kerem
çay içemedik
Hani 14 kasımdan sonra yoktun
dayanamazdın zaten kksız bi hayata
burası istanbul abla 3,,5 saatte ıstanbul bolu yapdım evden oraya 1 saatte geldım..Biliyorum arkadaşım ya aklım sizde kalmasına rağmen gelemedim Eskişehirden 4 saatte gelebiliyorum sorunsuz ama İstanbul içi bak 3 gibi sizden ayrıldım geleceğim yer Beykoz-Riva ve ben saat 19.00 da gelebildim...:95:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?