Olabilir ama haftaiçi gelen olur mu ki?
üzülme bolşekerim bi sonraki programa seni dahil ederiz
kızlar kaç kişiydiniz çok merak ettim
ne gundu ama hem sevınc hem huzun..
kım bılır ılerde kımlerımız olcak orda ..
benı en cok melahat teyze etkıledı ona sıkıca sarılmam bılııyomusun ıkı torunum var ama ananelerınden haberlerı yok demesı ne acı aybura kızın olcak dedı ne kadar sıcak tatlıydı 6.bolumde artık bı ananem var ..bogazıma dugumlendı hersey gelecek korkusuna kapıldım ..ayrıca anka ablacım kallıste ablacım ve bır cok arkadasıda yenıden gormek guzeldı..nıce guzel organızasyonlar olması dılegıyle..
her an çok güzel bir o kadar da hüzünlüydü karcım, bir daha ki sefere çok daha güzel lacak eminim.. Senide görmek çok güzeldi ama doyamadık tabi ki kazen çay ısmarlamadığı için dağıldık:84:
abla ya bız ne olcaz ılerdeHer an çok güzel bir o kadar da hüzünlüydü karcım, bir daha ki sefere çok daha güzel lacak eminim.. senide görmek çok güzeldi ama doyamadık tabi ki Kazen çay ısmarlamadığı için dağıldık:84:
bugün hayatımın en güzel günlerinden biriydi
bu gece uzun zamandır hiç uyumadığım kadar huzurlu uyucam
bundan eminim.
emeği geçen herkesi tebrik ediyorum
Aklıma birşey geldi.Teyzelerin gözlerinin altı mordu bende jeton yeni düştü ağladıkları için mordu galiba.Hatta kıpkırmızıydı..
ne gundu ama hem sevınc hem huzun..
kım bılır ılerde kımlerımız olcak orda ..
benı en cok melahat teyze etkıledı ona sıkıca sarılmam bılııyomusun ıkı torunum var ama ananelerınden haberlerı yok demesı ne acı aybura kızın olcak dedı ne kadar sıcak tatlıydı 6.bolumde artık bı ananem var ..bogazıma dugumlendı hersey gelecek korkusuna kapıldım ..ayrıca anka ablacım kallıste ablacım ve bır cok arkadasıda yenıden gormek guzeldı..nıce guzel organızasyonlar olması dılegıyle..
bugün hayatımın en güzel günlerinden biriydi
bu gece uzun zamandır hiç uyumadığım kadar huzurlu uyucam
bundan eminim.
emeği geçen herkesi tebrik ediyorum
elif abla senıde andık kallıste ablacım la..
abla ya bız ne olcaz ılerde
bende doyamadım ama ınan okadar zor sıgdırdım kı araya o anı sırtımdan teller gıttı olmadık baska ısler cıkdı boluya geldım dondum beynım donuyo resmen çayı bırak daha agzıma bısı gırmedı cakılcam nerdeyse..
allah nasıp ederse bayramda arkadasım kuafor onla gıtcez teyzelerı bı elden gecırmek ıcın..sen ne zaman gelcen bıdaha
abla ya bız ne olcaz ılerde
bende doyamadım ama ınan okadar zor sıgdırdım kı araya o anı sırtımdan teller gıttı olmadık baska ısler cıkdı boluya geldım dondum beynım donuyo resmen çayı bırak daha agzıma bısı gırmedı cakılcam nerdeyse..
allah nasıp ederse bayramda arkadasım kuafor onla gıtcez teyzelerı bı elden gecırmek ıcın..sen ne zaman gelcen bıdaha
şey anladım kı bayaır yapmıyoz bulusma en kısa zamanda yapam bı organızasyon bende ozlemısım senı cok..
Giderken bana sarılan teyzenin de öyleydi benimde dikkatimi çekti bu...
Canım benim seni tekrardan görmek bile çok güeldi gerçi fazla kalamadın sende inşallah bir başka buluşmada oluruz yine daha çok görüşürüz
Seninde emeğin çok fazla ama bende çok huzurluyum şu anda iyiki gittik diyorum
Her an çok güzel bir o kadar da hüzünlüydü karcım, bir daha ki sefere çok daha güzel lacak eminim.. senide görmek çok güzeldi ama doyamadık tabi ki Kazen çay ısmarlamadığı için dağıldık:84:
elif abla senıde andık kallıste ablacım la..
ya bı hanım teyze vardı sıkı tıcaretcıydı gormen lazım dı..pes ettım karsısında ..
bı teyzede kallıste ablanın kızını sevdı bana sen cımrısın dedı ..hanı derler ya 70 ınden sonra cocuk olur dıye resmen oyleydı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?