• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sözümüzü tamamladık

Öncelikle Allah hepinizden razı olsun arkadaşlar,emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.Ben de yaklaşık 2 sene önce gitmiştim darülecezeye, etkisinden 1 hafta çıkamamıştım.Gerçekten oralarda yaşayan yaşlılarımızın istediği tek bir şey var sevgi ve ilgi.Rabbim kimseyi yalnız koymasın,resimleri görünce gerçekten ben de tekrar yaşadım o günü çok duygulandım....

"benim sevgimle mutlu ol"
ne kadar güzel :)
en saf en temiz sevgi onlarınki

Kalliste ablacım sen İstanbula geldiğin tarihi bize 15 gün önceden bildir ayarlama yapalım.Eminönünden toptan çamaşır alır gideriz.

:33:höyttt çekilin toptancı geldi=)zira tuhafiye tükkanı olan bir gacı olarak bize gelen fiyata alabilirim ve ayarlamasını yapabiliriz....nolur bu sefer çarşamba olsun=):9:

kızlar hepinizi tebrik ediyorum..bakarken gözlerim doldu,boğazım düğümlendi..

facebookta var kadınlar kulübü zaten aratırsanız grup olarak çıkacaktır

yok güzelim onu kastetmiyor zira orada 2000 e yakın üye var bir farkı yok burdan özel bir sayfa diyor sadece gidenler için..eee diyiceğine açsana kız ne duruyon=P:4:

okul1.jpg

yüreğimin derinliğinden gelen tüm sevgi sözcüklerini ve mutluluk dileklerimi bugün sana sunuyorum sizi seven her çocuğun ismi şeklindeydi=)

birgün kızımla öğretmenine ne yapabiliriz diye düşündük aklıma kolye yapma fikri geldi hediye ettik.öğretmeni şuncacık gibi görünen şey için özel olarak telefon etti..sonra 3 hafta kadar önce geleceğimiz beli olduğunda kızım bu ziyaretin ne anlama geldiğini bilmediği için ben anneanemle kalıcam dediğinde ama bak herkese sen ve arkadaşların bilezik yapabilirsiniz dedim.ilgisini çekti .ismini vermiyorum kızımın anaokuluna sonsuz sevgiler.sizler orada sadece toplu halde fotoları çıkan insanlarımı görüyorsunuz..ben ve kızım onlardan başkalarınıda gördük..[/IMG]
efe,ege,irem,muhammet,muhammed emin,zeynepkızım,ilke,elif,tuana,anıl,,alp,melih,selin,ayça,zeynep,berke,ferhat,edanur,ege,nisa,nehir,eylül,yağız,ayşe,cemre,aynur,efe berk, sudenazkaan,berk,merve,efe,metehan,beren,eylül,nil,erenay,ali bu arada bakmakla görmek arasındaki fark ancak sizin gibi fotoğraftan anlayan bir insana yakıştı ve bu hediyelere dikkat çektiniz çok teşekkür ederiz ..=):72:

ben bu dağıtımı kaçırdım başka taraftaydım:2:

Aklıma birşey geldi.Teyzelerin gözlerinin altı mordu bende jeton yeni düştü ağladıkları için mordu galiba.Hatta kıpkırmızıydı..

onların yüzlerine nick koyarız
uğraşmak istemezseniz resimleri bana yollayın

Beni en çok duygulandıran neydi biliyormusunuz arkadaşlar...emek tarzı bir şey yapamam diye şal örüp gittim, beymen hediyeleri bitince şallar kaldı elimde, birde renkli çantalar alıp koydum onları, o çantalarda çok ilgi çekti az önce arkadaşımız yazdı birisi sadece çantayı istedi hatta.. neyse bir teyzeye fazlaca ilgi duydum şalın birini ona uzattım, hastabakıcı gelip ona sarıldı beğendin mi Nafiye hanım dedi... o an donup kaldım çünkü rahmetli annemin adıyla aynıydı ...hemen ayrılmak istedim sanırım ağlamamak için koridordan uzaklaşıyorduk hastabakıcı arkamızdan geldi elimde ki diğer çantayı istedi ben de şal var diye uzattım, hayır dedi içeride 2 kişi kalıyorlar ve çanta için kavga ediyorlar dedi...mahzun bir mutluluk bizimkisi işte tuhaf...

Videoyu izlerken onlardan bırı ben olsaydım 'bugun dunyanın en mutlu ınsanı olurdum...

Sanal bır sıtenın gercek iyi yürekli insanları bır hafta sonu tüm işini gücünü bırakmış benı gormeye gelmiş dıye ne kadar sevınırdım........... diye düşündüm gözlerim doldu........

Öncelıkle site yöneticilerine ve emek veren tüm üyeler sonsuz teşekkürler...

Böyle buyuk bır siteye yakışanda buydu......

Dilerim böyle güzel organizasyonların devamı gelır..Diğer illerede örnek olur................

Bir kez daha iyiki böyle bir sitenin üyesi olduğum için gurur duydum

Yazılacak çok şey ama yazamıyorum sadece..

Herkesten Allah Razı olsun diyorum

Bende KAzenin taşıdığı bir bebek arabalı resim var ama sizin ki mi bilmiyorum.

BEnde olan resimleri burda yayınlamak istemiyprum zira yayınlanmasını istemeyen çıkabilir. Onlar için bir çözüm bulun size ileteyim.

size uygun olursa elinizdeki fotoları bi arkadaşımıza mail atın oda kimlerin görünmemesi gerektiğini bilip ona göre ekler
ben yapmak isterdim ama bendeki linkler açılmıyo
ayrıca elinizdeki fotoları mail yoluyla herbirimizn eline geçse süper olucak

Birsürü fotoğraf var eklense artık topiğe.
Merak ediyoruz ama yaa:31:

ilk bizim 15li mapısdasların resimleri konmuştu sonra açılmadı.

Ortada pyalaşılacaksa facebook a gerek yok ki burda da payaşılabilinir.
Bazı arakadaşlarınız hiç bir yerde resminin olmasını istemiyor o bakımdan söyledim.

benim için sakıncası yok churly.

:33:höyttt çekilin toptancı geldi=)zira tuhafiye tükkanı olan bir gacı olarak bize gelen fiyata alabilirim ve ayarlamasını yapabiliriz....nolur bu sefer çarşamba olsun=):9:

bana uyar canım sen geleceksen ben her zaman varım
hazır tuhafiyecisin süper olur
çünkü ben arayı çok açmak istemiyorum

Açıkçası tek söyliyebileceğim şey
......BEN DOYMADIM .......
okadar acemi gittimki kendi adıma söylüyorum
keşke başka şeylerde alsaydım bol bol gezip dağıtabilseydim.
oturup dertlerini dinleyebilseydim
zaten ömürleri son demlerinde
onların son yaşacakları mutluluklar pahabiçilemez
son zamanlarını hep gülerek geçirseler ne var sanki

Son düzenleme:
Back