Nişan Sözümüz Söz Dedik Bir Ömre Adım Attık Sewdiceğimle En Mutlu Günümüz Nişanımız:):)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
herley çok güzel özellikle çiçğe bayıldım :) hep böyle mutlu olursunuz inşallaaahh maşallaahh sizee:)

çok teşekkür ederimmm canım benim Allah razı olsun hepsini ben beğendim ne aldılarsa ben seçtim sağolsun kayınvalidem hepsini bana sordu seçtirdi beraber beğendik bensiz hiç birşey almadı ellerinden geldiklerinin en fazlasını yapmaya çalıştılar sağolsunlar genç kayınvalide olunca böyle oluyor demek ki :):)

seninde az kalmış düğününe çok güzel telaşlar bunlar ya Allah herkeze nasip etsin Allah utandırmasın seni canım herşeyin çok güzel olur inş. :)

Son düzenleme:
tebrik ederim herşey çok güzel görünüyor, mutlulukla kullanın inş:) ben de sıradayım az kaldı.

teşekkür ederim inş. sağolun :)

yattım kalktım o kadar çok düşünüp sıkıntı yaptım ki yetişcekmi herşey istediğim gibi olcak mı acaba bi problem çıkarmı diye o kadar çok düşündüm ki çok şükür rabbime atllattık en güzelinden hiç sıkıntı stres yapma nişan olduktan sonraa o kadar çok hazırlandık ettik bu kadar kısa süre için mi diyosun ben dedim ama çok şükür ki eksiksiz istediğim gibi oldu daha güzellerini nasip etsin sana sana tavsiyem aklında ne varsa araştırmaya başlaya ve liste tut bir bir yapılcaklarını çok işe yarıyor şimdiden hayırlısı olsun senin için.

evet haklısın listeler yaptım ben de onlar üstünden gidiyorum, yoksa hayatta aklımda kalmaz unututum neyi yaptım neyi yapmadım :) müsadenle birşey soracagım? nişana katılanlara hediyler verdiniz mi? verdiyseniz ne verdiniz:)

çok iyi yapmıssın canım :)

nişana katılan herkeze nişan kurabiyelerinden kendim yaptım paketledim süsledim resmide var herkeze kurabiyelerden verdim bide içinde draje çikolata olan süslü kutulardan dağıttım ikisininde resmi var canım ekledim bakabilirsin onlara 2 tane hediye dağıttım tüm davetlilere

nişan tepsimin içinde olanlar canım kutular rengarenk ti kurabiyeler tek renk kırmızıydı

Son düzenleme:
çok güzelmiş canım kurabiyeyi görmüştüm ama kutuya dikkat etmemiştim, fikir olsun bana da

çok güzelmiş canım kurabiyeyi görmüştüm ama kutuya dikkat etmemiştim, fikir olsun bana da

teşekkür ederim canım aynen bu tarz bişeyler yapabilrisin kurabiyelere herkez bayıldı değişik bişy olduğundan herkezin çok hoşuna gitti ilgi çekici oldu düşünebilrsin bunları :)

Canımm her şey çok güzel, siz de çok yakışıyorsunuz maşallah.
Allah tamamına erdirsin, mutluluğunuz daim olsun inşallah.
Darısı bana ve tüüüm bekar kızlara olsun inşallah.

Canımm her şey çok güzel, siz de çok yakışıyorsunuz maşallah.
Allah tamamına erdirsin, mutluluğunuz daim olsun inşallah.
Darısı bana ve tüüüm bekar kızlara olsun inşallah.

teşekkür ederim
Amin canım Aminn inşallahhh hepimizin mutluluğu daim olsun inşallah dilediklerini istediklerini tez zamnda yaşamak nasip etsin sana canım benimmm

canım allah düğün resimlerinizi de boyle mutlulukla paylaşmayı nasip etsin çok guzel gorunuyo hersey

Her şey çok güzel olmuş maşallah.

=)) Gözlerim doldu bakarken.

Allah bir ömür mutluluk versin.

Darısı da başıma artık. =((

Herşey çok güzel. Allah çok mutlu etsin. Herşey gönlünüzce olsun. Hayırlı, bereketli, huzurlu ve mutlu bi ömür dilerim sevdiceğinle.
Darısı tüm isteyenlerin tüm sevenlerin tüm sevipte kavuşamayanların başına

bu nişan hazırlıkları bölümünü her gördüğümde içim cız ediyor.allah hepinizi mutlu etsin gözüm yok,ama üzülüyorum işte keşke bende sevdiğim kişiyle yaşayabilseydim bu güzelliği...kahretsin işte.kıymetini bilin ne diyim.

Allah razı olsun teşekkürler Aminnn inşallah canım inşallah hepimize güzel güzel mutlu hzuurlu bol bereketli yuva kurmak nasip etsin Allah seni sevdiğine kavuştursun bu mutluluğu tatmak nasip etsin

bu yorumu okuyunca içimden bişeyler koptu sızladı sanki üzüntü özlem hepsi birarada tuhaf oldum canım Allahım sevdiğine kavuştursun hakkında en hayırlısını yaşamayı nasip etsin herşeyin başı nasip kısmet senden giden brii varsa emin ol ki hayırsızdı can yakmadan gitmiş demektir giderken senin canından birşeyler koparıp gitmiş belli ama daha kötüsüde olablrdi tez vakitte bu mutluluğu yaşamayı nasip etsin ALLAH sana

Selam canımm,

Öncelikle tebrik ederim inşallah bi ömür böyle mutlu olursunuz

Herşeyin ayrı ayrı çok güzeller

Benimde kısmet olursa yaza nişanım biz dışarda yapcaz bende değişik bişiyler yapmak istiyorum aslında :26:

kurabiyelirin süper olmuş kaç tane yaptın bide maliyeti ne oldu sana?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…