Selam canımm,
Öncelikle tebrik ederim inşallah bi ömür böyle mutlu olursunuz
Herşeyin ayrı ayrı çok güzeller
Benimde kısmet olursa yaza nişanım biz dışarda yapcaz bende değişik bişiyler yapmak istiyorum aslında :26:
kurabiyelirin süper olmuş kaç tane yaptın bide maliyeti ne oldu sana?
selam tatlım,
teşekkür ederim çok sağol amin inş. Allah sanada nasip etsin bu mutluluğu telaşı
beğenilmesine sevindim çok düşündüm özel bişeyler olsun istedim misafirlerime değer verdiğimi göstericek kendimin tasarladğı emek işi olsun istedim piyasada çok var bu işi yapan ve epey bide maliyet çıkartıyolar emek işi zor iş çok zorlandık bizde yaparken ama çok keyifli oldu ablam halam kuzenlerim bir araya gelip 1 hafta içersinde halletik ben 150 adet yaptım canım dışarda yaptırmaya kalksam adetine 3-3,5 tl dendi ve açıkçası o kadar para vermek istemedim bende yapablrm neden olmasınki dedim giriştim bu işe arştırdım tarifini buldum malzemelerini aldım ilk önce bi deneme yaptım süper oldu çok beğendik sonra tmm kesn bundan yapıcam dedim gittim eminönüne şeker hamurlarını kurabiye kalıplarını alfabe setini herşeyi satın aldım bulunsun bende de dedim ablam hamile onun doğumunda da kullanılabilir dedim biraz kıydım paraya :) oda olsun buda olsun derken maliyeti bölük pörçük oldu hesplayamadım biraz da zevkli ve benim emeğim olsun diye maliyeti kafamda sıfırlandı 150 adet kurabiye için 3 kilo kırmızı şeker hamuru kullandım ve 750 gr beyaz şeker hamuru kullandım 1 kg şeker hamurları 10 tl 250 gr 5 tl bi şuan onları hatrlayabiliyorum
ve evden herkezz ayrılırken tek konuştukları kurabiyeleri nasıl yaptığım oldu herkezin çok hoşuna gitti buda bana yetti ve şuan kimin evine gittiysem odalarında kutularımı ve kurabiyelrimi görünce çok mutlu oluyorum yemeye kıyamıyorlar