Selam canımm,
Öncelikle tebrik ederim inşallah bi ömür böyle mutlu olursunuz
Herşeyin ayrı ayrı çok güzeller
Benimde kısmet olursa yaza nişanım biz dışarda yapcaz bende değişik bişiyler yapmak istiyorum aslında :26:
kurabiyelirin süper olmuşkaç tane yaptın bide maliyeti ne oldu sana?
Her şey çok güzel olmuş belli ki.
Hep böyle mutlu olun inşallah
Maşallah herşey ne kadar özenilerek yapılmış.. Çok yakışmışsınızz,Allah tamamına erdirsin canım..
bluedays merhaba nişanınla ilgili paylaştıklarını okudum da canım söz nişan bir arada yaptık demişsin. benimde 4 yıldır bi ilişkim var askerdende geldi bizde inşallah kışın bişeyler düşünüyoruz. annemden öğreniyorum bizim yapacaklarımızı ama benim sorunum erkek tarafıyla. kayınpeder kendine yeni ev aldı borçları var onlardan bişey bekleyemiyorum ve biliyorum destek olmıcaklar. herşeyi erkek arkadaşım alacak babasının bana takacağı bileziği bile. tabi aileme bunu söyleyemicem arada sorun çıksın istemiyorum. erkek tarafı sana bohça ne yolladı onu bilmek istiyorum canım. bizde isteme de yüzük takılacak ya o bizim nişanımız olacak akrabalarımız yok burda ayrıca bi nişan yapmıcaz sizinde mi öyle oldu. kaç bilezik takılır onu bile bilmiyorum söz ve nişan için 2 bilezik ve yüzükler uygun mudur? o anlattığın bohçalar düğünde mi gönderilir yoksa yüzükler takılırken mi? benim onlara göndereceklerimi zaten bi şekilde ben ve ailem yapıcaz ama erkek arkadaşım herşeyi üstlendiği için onu çok düşünüyorum ne kadar masraf tuttu? off çok soru sordum galiba ama günlerdir takip ediyorum senin kadar düzenli bi biçimde anlatananı bulamadım help meeeeeee :18:
MAşallah canımRabbim nazarlardan saklasın inş..
maşallah canımm..her şeyiniz çoook güzel.. sana gelen bohçalar da, sizin hazırladıklarınız da... tek kelimeyle mükemmel görünüyor her şey... Kurabiyelerin de çoook güzell.. Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah