Nişan Sözümüz Söz Dedik Bir Ömre Adım Attık Sewdiceğimle En Mutlu Günümüz Nişanımız:):)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

selam tatlım,

teşekkür ederim çok sağol amin inş. Allah sanada nasip etsin bu mutluluğu telaşı

beğenilmesine sevindim çok düşündüm özel bişeyler olsun istedim misafirlerime değer verdiğimi göstericek kendimin tasarladğı emek işi olsun istedim piyasada çok var bu işi yapan ve epey bide maliyet çıkartıyolar emek işi zor iş çok zorlandık bizde yaparken ama çok keyifli oldu ablam halam kuzenlerim bir araya gelip 1 hafta içersinde halletik ben 150 adet yaptım canım dışarda yaptırmaya kalksam adetine 3-3,5 tl dendi ve açıkçası o kadar para vermek istemedim bende yapablrm neden olmasınki dedim giriştim bu işe arştırdım tarifini buldum malzemelerini aldım ilk önce bi deneme yaptım süper oldu çok beğendik sonra tmm kesn bundan yapıcam dedim gittim eminönüne şeker hamurlarını kurabiye kalıplarını alfabe setini herşeyi satın aldım bulunsun bende de dedim ablam hamile onun doğumunda da kullanılabilir dedim biraz kıydım paraya :) oda olsun buda olsun derken maliyeti bölük pörçük oldu hesplayamadım biraz da zevkli ve benim emeğim olsun diye maliyeti kafamda sıfırlandı 150 adet kurabiye için 3 kilo kırmızı şeker hamuru kullandım ve 750 gr beyaz şeker hamuru kullandım 1 kg şeker hamurları 10 tl 250 gr 5 tl bi şuan onları hatrlayabiliyorum

ve evden herkezz ayrılırken tek konuştukları kurabiyeleri nasıl yaptığım oldu herkezin çok hoşuna gitti buda bana yetti ve şuan kimin evine gittiysem odalarında kutularımı ve kurabiyelrimi görünce çok mutlu oluyorum yemeye kıyamıyorlar

Her şey çok güzel olmuş belli ki.
Hep böyle mutlu olun inşallah

Maşallah herşey ne kadar özenilerek yapılmış.. Çok yakışmışsınızz,Allah tamamına erdirsin canım..

bluedays merhaba nişanınla ilgili paylaştıklarını okudum da canım söz nişan bir arada yaptık demişsin. benimde 4 yıldır bi ilişkim var askerdende geldi bizde inşallah kışın bişeyler düşünüyoruz. annemden öğreniyorum bizim yapacaklarımızı ama benim sorunum erkek tarafıyla. kayınpeder kendine yeni ev aldı borçları var onlardan bişey bekleyemiyorum ve biliyorum destek olmıcaklar. herşeyi erkek arkadaşım alacak babasının bana takacağı bileziği bile. tabi aileme bunu söyleyemicem arada sorun çıksın istemiyorum. erkek tarafı sana bohça ne yolladı onu bilmek istiyorum canım. bizde isteme de yüzük takılacak ya o bizim nişanımız olacak akrabalarımız yok burda ayrıca bi nişan yapmıcaz sizinde mi öyle oldu. kaç bilezik takılır onu bile bilmiyorum söz ve nişan için 2 bilezik ve yüzükler uygun mudur? o anlattığın bohçalar düğünde mi gönderilir yoksa yüzükler takılırken mi? benim onlara göndereceklerimi zaten bi şekilde ben ve ailem yapıcaz ama erkek arkadaşım herşeyi üstlendiği için onu çok düşünüyorum ne kadar masraf tuttu? off çok soru sordum galiba ama günlerdir takip ediyorum senin kadar düzenli bi biçimde anlatananı bulamadım help meeeeeee :18:

mrb canım ne güzel Allahım kavuşturmuş sizi sağ salim zor durumdasın yani can sıkıcı sorunlar ufak tefekte olsa insanın içinde bir huzurlsuzluk oluyor halbu ki en mutlu günleriniz ikinizinde işin maddiyat boyutuna bakarsak bu kişiden kişiye değişir canım bütçene göre davranırsın herşeyi erkek arkadaşım yapıcak diyosun ya bu biraz da senin isteklerine bağlı karşındakinden isteklerin taleplerin olursa ister istemez yük olucak bu karşındakine arkasında birileri olmadığı için ağır gelebilir ama yinede ne biliyim sen böle yazmıssın ya ailesinin o kadar uzak durcağını sanmıyorum elini eteğini çekmez o kadar da erkek arkadşna yüklenmezler mümkün oldukça çok fazla aile sorunlarıyla iç içe olma derim ben sana erkek arkadşnn her ne kadar ailesinde sorun varsa çok fazla içli dışlı olupta sorunları kendi ailene yansıtma gelelim sorularına canım ben kayınvalidemin yani annemin ilk ve tek geliniyim bana kız çeyizi çıkarır gibi bohça yaptı A dan Z ye kadar herşeyi koymuştu eksik olmasın nişan akşamı getirdiler bohçalarıda onların bana yaptıkları bohçanın resimlerini ilk sayfaya eklemiştim resimleri ordan görebilirsin canım biz aile arasında dedik ama bizim aile arasında dememiz bile 100 kişiyi buldu iki ailenin toplamı çok kalabalıktı ve bi o kadarda çok keyifliydi canım bizde kaç bilezik takılır ne altın takılır diye hiç birşey yok öyle bir istekte olmadı bize soruldu tabi ne istersiniz diye biz öyle bir talepte bulunmadık ailem neye gücünüz yetiyorsa ne yapmak istiyorsanız dediler ve bana nişanda gerdanlık set,tektaş,ince bir tamtur alyans söz yüzüğü niyetinde ve nişan alyansım,1 tane kalın bilezik,saat ve bileklik taktılar takı olarak bunlardı ve bizimde onlara götürdüğümüz bohçalarıda ayrı bi konu ekleyip resimleri ekledim nişanlıma ve ailesine yaptığımız nişan bohçası resimleri buradan görebilirsin takıldığın ve sormak istediğin ne varsa elimden geldiğince yardım edebilirim şimdiden herşey gönlünce olur inşallah.

http://www.kadinlarkulubu.com/nisan-nisan-adetleri-nisan-bohcasi-nisan-tepsisi/612550-bunlarda-sewdicegime-goturdugumuz-bohcalarimiz.html

maşallah canımm..her şeyiniz çoook güzel.. sana gelen bohçalar da, sizin hazırladıklarınız da... tek kelimeyle mükemmel görünüyor her şey... Kurabiyelerin de çoook güzell.. Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah

çok teşekkür ederim canım benim çok sağol bütün dileklerin için Amin inşallah bir ömür hepimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…