maşallah herşey çok güzel olmuş
Rabbim ömür boyu mesut etsin kem gözlerden korusun
Allahım mutlulğnzu daim etsnn tebessümlerinz her zaman sizlnle olsnherşey çk güzel görünüyooorrr =))
Allah razı olsn canm benm... benmde az kaldı sabırsızlanıyormm =))
ne güzel telaş heyecan devam sende çok şükür ben üstümden attım yükü ve çok şükür ki istediğim herşeyy planladığımdan daha güzel oldu Allahım utandırmadı bizi neler yapmak istediysem hepsi oldu bi o kadr da güzel heyecan telaşlıydıki çok farklı şeyler ya inş her istediğin bir bir gerçkleşir herşey güzellikle olur canım benim
bu senn bu benm için canm =)) Çok şükür ki yolnda herşey şimdilk istediğim gibi dua ediyrm hep nişanmda hyrlsyla geçsin dieee...Fotolarada ayrı bayıldm ne güzel şeyler hepsi
9 günlük nişanlı bayan olarak geldim :)Öncelikle herşey tek kelimeyle çok güzel oldu sorunsuz bir şekilde atllattık isteme söz nişan hepsi bir arada evde oldu umduğumuzdan daha güzel bir akşam geçirdik haliyle ev kalabalıktı ama herşey o kadar çok iyi bi şekilde planlanıp tasarlnmıştı ki zerre kadar aksilik bile çıkmadı Allahıma binlerce kez şükürler olsun ki iyi ki öyle bir aileyle beraberim iyi ki onları tanımışım nişan tarihimiz 03.03.2013 :):) anlamlı bir gün olsun istedik ve hazırlıklarımız hep bu yöndeydi çok şükür ki mutlu olarak ayrıldı herkez evimizden Rabbim utandırmadı bizi darısı tüm bekar arkadaşlarıma bir kaç kare fotoğraf paylaşmak istiyorum fikir olmuş olur sizede çikolatam,çiçeğim bütün davetlilere verilen nişan kurabiyemiz ve içlerinde çikolata olan nişan kutularımız, yüzük tepsimiz ve kayınvalidemin bana ve aileme hazırlamış olduğu bohçalar ve bizim bir kaç kare fotoğraflarmız umarım beğenirsiniz
Eki Görüntüle 655387 Eki Görüntüle 655388 Eki Görüntüle 655389
Eki Görüntüle 655391 Eki Görüntüle 655390 Eki Görüntüle 655392
Eki Görüntüle 655393 Eki Görüntüle 655394 Eki Görüntüle 655395
Eki Görüntüle 655342 Eki Görüntüle 655343 Eki Görüntüle 655346
Eki Görüntüle 655363
Eki Görüntüle 655399 Eki Görüntüle 655398
Eki Görüntüle 655366 Eki Görüntüle 655370
Allah tamamına erdirsin inşallah :)
Allah utandırmasın sizleri hep gülün hep mutlu olun :)
maaşallah herşeyiniz çok güzel olmuş
rabbim tamamına erdirsin inşaallah
düğün tarihi belli mi peki?
maşallah canım Allah nazarlardan saklasın. mutluluğunuz her geçen gün katlanarak artsın