Sözüm herkese değil ama arkadaşlar siz hastamisiniz acaba ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bixipuppy

buraya ne yazsam ceza yiyorum 🤦🏻‍♀️
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2019
861
1.133
28
Ikidir evcil hayvanimla ilgili konu açtım. Birincisi ev sahibim köpeğimi evde istemedi bodruma mecburen koydum. Ikincisi de yeni ev buldum kopegim benimle dairede kalacak neler yapabilirim gibisinden. Kopegimin cinsi american staff . Yasak bi ırk değil. Daire yaşamına son derece uygun. Durum böyle diye köpeğimi sürekli eve tıkmayacağım tabiki de her gün cişe cikcaz. Oynamaya cikcaz gezcez oyun oynayacağız. 30 kiloluk köpek dairede beslenmez diye gelip atıp tutuyorsunuz. Golden evde beslenmiyor mu yada diğer cinsler beslenmiyor mu? Bilmeden yorum yapıyorsunuz. Hayatında bir köpeğin basını sevmemiş kişiler almış eline telefonu burda ahkam kesiyor. Abi siz ciddi misiniz. Nasıl olur da aileme dahil ettiğim bir canli hakkında kesin hüküm verip benden daha çok düşündüğünüzü iddia edebilirsiniz. Lütfen burada evcil hayvanlar ile ilgili bi konu gördüğünüzde bilginiz varsa konuşun. Değilse çok gülünç duruma düşüyorsunuz.

Arkadaş buruya konu açtığında her yorum istediğiniz gibi olmayabilir
Öyle trip atarak yorumları eleştirerek biryere varamazsınız haberiniz olsun
Yorum herkes yapabilir fakat bilgisi olsa daha iyi olur. Karşındaki insan bisey bilmeden gelip konuşunca, zaten bildiğin şeyleri bi de ona anlatıp yoruluyorsun. Hani burda çözüm bulacaktık? Bi de insan egitiyoruz sıkıntımız yokmuş gibi

Siz nasil insanlara uzaktan „hasta“ teshisi koyuyorsaniz yazan kisilerde kendilerince cevap vermisler ve evet apartman dairesinde hayvan bakimi sanildigi gibi kolay degil, canim sikildi iki tur atayim 5 kat ineyim geleyim diyemiyor sonucta kopekler birinin onu cikarmasini bekliyor. Kaldiramayacaginiz cevaplari da gozonune alarak konu acmak gerektigini ogrenmis oldunuz en azindan.

Ben de diğer konunuzda pitbullsa ne olmuş dedim diye eksilenip durdum. Ben daha bana saldiran hicbir pitbull görmedim.Pitbull demek golden demek sadece çeneleri daha güçlü sizi bir golden da ısırsa bir pitbull da isirsa ayni sonuca varirsiniz. En cok saldıran ırklar o miniş kivircik süs köpeği olan terrierler öyle düsününce. Bir de herkes sizi elestirme hakkini bulmus yok apartmanda köpek beslenmezmis hayvana yazikmis vs.. sanki onlara soran oldu. Şuraya da dövüstürülmek icin kullanilan bir depoya terkedilen daha sonra kisirlastirip kendi sahiplendirdiğim amerikan staffin rssmini koyuyorum böule bakan bir canlıdan zarar gelur mi ?

Eklentiler

• Screenshot_2020-04-03-14-04-23-020_com.instagram.android.jpg
    81,2 KB · Görüntüleme: 85
Bu çıkarıma arıyoruz o halde
Zaten diğer konunuzda çözüm bulamamış üstüne sinirlenmişsiniz
E bidaha niye konu açıyorsunuz
Amacınız ne
Bildiğiniz gibi yapın ozaman

Pitbull sana saldırmamıstır tamam ama, Pitbull saldırmaz diye genellemekte dogru degıl.

Evet hastalar çünkü çok saçma konuşuyorlar. Petimin canı sıkıldığında kendisini ifade edebiliyor ve bende istediğini yerine getirebiliyorum ve öyle olacak. Herkese de verebilecek mantıklı cevabim var çünkü ben onlar gibi bilmediğim konularda yorum yapmıyorum

Ooooy ben onu yerim yer. Biz onlarla aynı perdeden konuşamıyoruz. Çünkü bu canlıların kalplerini biliyoruz

Pitbull sana saldırmamıstır tamam ama, Pitbull saldırmaz diye genellemekte dogru degıl.
Evet ama her pitbull da saldırmaz. Bir köpeğin saldırması için ya sahibinin kötü eğitmiş olması lazım ya insanlarla kötü yasanti geçirmiş olmasi ya da terrier gibi asosyal ırklardan olması lazım. Ama insanlar zannediyor ki her pitbull saldiriyor. İnsanlar kulaklarını kuyruklarini kanunen yasak olduğu halde kendi "estetik" zevkleri icin kestirip tehlikeli bir görüntü yaratnaya çalışıp genelliyor

Aman hayatım buraya konu açıp da iki diyalog kuralım diyen de kabahat zaten o yüzden ben açmıyorum artık buraya hiçbir şekilde konu . Sadece senin konuda değil bütün konularda bu tiplerden çok fazla var.. hayatında erkek görmemişler erkeklerle ilgili ahkam keser evliliğin esine gelmemiş kişi gelir onu boşver bunu boşver boşa diye konuşur durur ..dediğin gibi hayvan sevgisinin nedir bilmeyen orada ahkam keser.. Ömrü hayatınca birkaç 1000 TL’yi bir arada görmemiş burada ekonomist edasıyla akıl verir sağa sola.. yani her konuda bu böyle maalesef.. Bir de hiç işi gücü yok gibi her konunun altında bitenler var ya onlar favorim

Hiç sorma duygularıma tercümansın kleopatra .

Belki haklisiniz onceki konuyu bilmiyorum ama kimseye hasta demeye hakkiniz yok. Sormasaydiniz o zaman tanimadiginiz insanlardan gelen cevaplari yetersiz bulacaksaniz.
Yoo iyiki de sormusum. Çünkü cok verimli cevaplarda aldım. Kendini bilmez bi güruh var onlara seslendim. Genelleme yapmadım farkındaysanız başlıkta belirttim

Ooooy ben onu yerim yer. Biz onlarla aynı perdeden konuşamıyoruz. Çünkü bu canlıların kalplerini biliyoruz
O kadar çok bu cinslerden sahiplendirdim,barınaklar da gördüm ki anlatamam hepsi de masum. Hele barınakta ömürlerinin sonuna kadar kalıyor görseniz ağlarsiniz çok şirinler. Ama bence gerçekten tehlikeliler sevgi manyağı yapıyorlar insanı ağzını yüzünü minciriyorsun gıkı çıkmıyor,goldenlardan sonra en sosyal ırk dogo ardından da pitbull ve amerikan stafflar.

Beğenmediğiniz kişilere yorum yapmayın, cevap vermeyin. Biz sizi bilmiyoruz tanımıyoruz, kimsiniz, köpeğiniz nasıldır nerden bilebiliriz? Burda komsusuyla evcil hayvanı yüzünden sıkıntı yaşayan kendi bakış açısiyla , hayvanseverler, hayvan sevmeyenler, alerjisi olanlar, daha önce besleyip sıkıntı yaşayanlar hepsi kendi bakış açısıyla yorum yapıyor. Hoşnut değilseniz engelleyin, göz ardı edin butonuna basın. Bu kadar tepkilere gerek yok.

Hadlerini bildirmek daha hoşuma gidiyor ama tavsiyenizi aldım artık engellicem tesekkur ederim ❤

bilmiyorum hastamıyım henüz covid test yaptırmadım..
not: önceki konunuzu da bilmiyorum.
not: bir sonraki konunuz cahiller olsun.
ciddi not: anlamsız bulduğunuz yorumlara cevap verip kendinizi anlatmaya gerek yoktu. konu açılınca iyi kötü herkes fikrini yazıyor uygun bulduklarınızla muhuattap olursanız gerilmezsiniz.

Her sacma konusan hasta ve siz hala bunu savunuyorsunuz. Siz evde olmadiginiz zamanlarda da arayip haber mi veriyor, kisa mesaj mi atiyor.
Insanlar her durumu her olayi kendi deneyimleyemez bazen duyduklarimiz, sahit olduklarimizla ogrenir, bilgi sahibi oluruz ve bunlar uzerinden konusur, yorum yapariz karsidakine bu yavan gelebilir ama durum nettir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…