- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla ben evdeki öküze anca eğitim verebildim ,
cinsleri farklı oldugu için sana yardımcı olamaycagım
Parkeleri yeni yaptırdım söker dedi. Petekleri yeni taktırdım söker dedi. Kış ortasında ev bulamayınca mecbur bodruma koyduk. Şükür olsun Yeni ev tuttuk 10 gün sonra taşınıyorumEv sahibiniz hangi hakla köpeği evinize sokmaniza engel oldu ki hem de başta onaylamisken
Kabul ederken başka bir tarafiyla düşünmüş herhalde.sevindim köpek adına. Zaman alir ama sabirla halledersinz.Parkeleri yeni yaptırdım söker dedi. Petekleri yeni taktırdım söker dedi. Kış ortasında ev bulamayınca mecbur bodruma koyduk. Şükür olsun Yeni ev tuttuk 10 gün sonra taşınıyorum
Bunda hayvanin sucu yok ki, insanlar sorumsuz olabilir. Faturasini hayvana kesmek yanlis geliyor bana. Esyalarinizda hasar olursa depozitoyu iade etmezsiniz,cozumu var en azindan.Bizim binada kedi besleyen abla var kapısının önünden geçerken acayip ağır koku geliyor ve binanın kapisinida açık bırakıyor sakak kedilerini dolduruyor binaya binada kedi pisliğini nden ağır kokuyor temizlik yapan abla sık sık temizlese bile hayretmiyo.Ayrica eşyalı kiraya verdigim kiracimiz hayvanı olduğunu sakladı benim esyalarim boş vermiyorum sana vakti gelsin onuda cikarticam evden ben o eve sıfır eşya aldım ya
Bakicaz çıkarken evin fotoğrafları var başından yalan soylemesi olmadı ben orayı sürekli kiraya veriyorum temiz olmak zorunda boş ev versem neyse umrumda olmazdıBunda hayvanin sucu yok ki, insanlar sorumsuz olabilir. Faturasini hayvana kesmek yanlis geliyor bana. Esyalarinizda hasar olursa depozitoyu iade etmezsiniz,cozumu var en azindan.
Cogu hayvan insandan daha temiz. Etrafi kirletenler hayvanlar olmuyor cevrenizde dikkat etmemis olabilirsiniz. Ben hic sokaga cop atan bir kedi, cekirdek citleyip kabugunu yere atan bir kopek gormedim mesela. Yaz aylarinda etrafi goruyoruz,hepsini insanlar yapiyor. Hayvanlarla ilgili pesin hukumlu olmamak lazim.Bakicaz çıkarken evin fotoğrafları var başından yalan soylemesi olmadı ben orayı sürekli kiraya veriyorum temiz olmak zorunda boş ev versem neyse umrumda olmazdı
Hayvana kizmiyorum ben iyi bakamam diye çocuklar istediği halde kedi almıyorum hayvana yazık olur kendime bu yönden güvenemiyorum ,benim karşı çıktıgim iyi temiz bakilmsmasi milleti rahatsız etmeden bakan yok mu var yan binamda bı abi vardı bshcekatinda birsuru köpeği vardı sokak kopeginede bakardı bahçede ev felan yapmıştı abi olmuyo burda deyip Antalya'ya bahçeli eve gitti kopekleride götürdu,kendi evim kidmida boş kiraya versem umrumda olmaz yalana rahatsız edilmeye tahammülüm yok ben zaten komşulardan biktigim için çatı katına taşındım kimsenin pisliğini gürültüsünü cekmeyim diyeCogu hayvan insandan daha temiz. Etrafi kirletenler hayvanlar olmuyor cevrenizde dikkat etmemis olabilirsiniz. Ben hic sokaga cop atan bir kedi, cekirdek citleyip kabugunu yere atan bir kopek gormedim mesela. Yaz aylarinda etrafi goruyoruz,hepsini insanlar yapiyor. Hayvanlarla ilgili pesin hukumlu olmamak lazim.
Hayvan sahiplerine iyi davranmiyor ev sahipleri simdi egri oturup dogru konusmak lazim. Bu sebeple insanlar yalan soylemek zorunda kaliyorlar. Annemin yasadigi sitede evinin onundeki kopege bile rahat huzur vermiyorlar,agzi var dili yok hayvanin. Buna ragmen cirkinlesen insanlar gordum. Bana yanlis geliyor. Evinizde esyanizda hasar olursa o zaman degerlendirirsiniz durumu.Hayvana kizmiyorum ben iyi bakamam diye çocuklar istediği halde kedi almıyorum hayvana yazık olur kendime bu yönden güvenemiyorum ,benim karşı çıktıgim iyi temiz bakilmsmasi milleti rahatsız etmeden bakan yok mu var yan binamda bı abi vardı bshcekatinda birsuru köpeği vardı sokak kopeginede bakardı bahçede ev felan yapmıştı abi olmuyo burda deyip Antalya'ya bahçeli eve gitti kopekleride götürdu,kendi evim kidmida boş kiraya versem umrumda olmaz yalana rahatsız edilmeye tahammülüm yok ben zaten komşulardan biktigim için çatı katına taşındım kimsenin pisliğini gürültüsünü cekmeyim diye
Havlama sıkıntısı yoksa diğeri hal edilir o halde takılmayın bence. En kötü bu işin uzmanları var 1 2 yardımla hal edersinizKöpegim 4 aydır benle ve 4 ayda sadece 3 kez havladı. O da bodrumda yalnız kaldığı için. Normalde hiç havlamıyor o yönden hiç endişem yok . Tek tedirgin olduğum çiş ve kaka
Bak güzelim, ben bu köpeği çok çok kötü şartlarda bakan bir insanın elinden aldım. Aldığımda daha yumruk kadardı. Hasta oldu sabaha kadar başında uykusuz bekledik. Bu cinsi aşırı zeki olduğu ve bebeklerle çok iyi geçindiği için aldık. Daha 45 günlük iken tasmasız geziyordu . Şimdi bile geceleri tasmasız gezer. Gündüzleri senin gibi yobazlar yüzünden tasma takmak zorundayım. Ben yavruma zaten evde bakıyordum ev ortamına adapte oluyordu. Ev sahibim inatlasip bodruma koydurunca tuvalet eğitimi eksik kaldı. 11den fazla temel komutu biliyor benim kızım. Ayrıca yok fikirlerime saygı duyulmaz yok asla cevap yazmıcam demişsin. Yazmazsan iyi edersin. Senin gibi bi cahille laf dalaşına bende girmek istemiyorum. Çünkü ne kadar anlatırsam anlatayım sen kendini haklı göreceksin. Garip olan da ne biliyor musun bunların hepsini senin bana demiş olman. Hadsiz. Gelip gördün mü sen benim kopegimii yada ona sunduğum hayatı. 15 yaşında değiliz. Ego yapmaya ihtiyacımız yok. Küçücük bi canlıyla ego yapıldığını düşünüyorsanız size geçmiş olsun beyniniz leş leşHayatta en sevmediğim şey fanatikliktir, yanlışını kabul etmek istemeyen insanlarla uğraşılmaz çünkü. Konuya cevap yazmak istemiyorum ama ciddi cevap yazanlar olmuş onlara hitap ederek yazıyorum. Arkadaşlar konu sahibinin umrunda değil 30 kiloluk köpeği apartmana hapsetmek. Ne yazarsanız size laf yetiştirecek. Anlam veremediğim bir şekilde hayvan severler tarafından destekleniyor başlıkta. Asıl onların bu yavruyu kendi evde beslemeye uygun olan köpekleri ile kıyaslamamaları, empati yapmaları lazımdı. Kesinlikle kedisine köpeğine iyi bakmayan insanlardan hoşlanmıyorum. Almışlar bir tane büyük köpek kendi egoları için daha hayvanın tuvalet eğitimine dahi başlanmış. Hayvan oyun olsun diye yarın öbür gün birini kovalasa sahiplerinin köpeği durduracak otoritesi bile yoktur tahminen. Böyle bir olaydan sonra elbet bir korkan olur ve köpekle ilgili başlar milyon tane şikayet, oradan apartmanda problem başlar diye öngörüyorum. Türünden dolayı günde iki kere tuvalet ihtiyacı için dışarı çıkmak köpeğin enerjisini atmaya yetmeyecektir. Büyük olasılıkla fikirlerime saygı duyulmaz ve geri cevap yazılır. Herkesin yazma hakkı vardır, karışamam ama ben kesinlikle konuya bir daha da cevap yazmayı düşünmüyorum. Beni alıntılamayı düşünen üyelere şimdiden duyurulur.
Ayrıca şu saatten sonra ne yapabilirim . Insanlar istemiyor diye el kadarken aldığım canım gibi sevdiğim bir canı barınağa mı bırakayım. Ne kadar vicdansızsınız.Hayatta en sevmediğim şey fanatikliktir, yanlışını kabul etmek istemeyen insanlarla uğraşılmaz çünkü. Konuya cevap yazmak istemiyorum ama ciddi cevap yazanlar olmuş onlara hitap ederek yazıyorum. Arkadaşlar konu sahibinin umrunda değil 30 kiloluk köpeği apartmana hapsetmek. Ne yazarsanız size laf yetiştirecek. Anlam veremediğim bir şekilde hayvan severler tarafından destekleniyor başlıkta. Asıl onların bu yavruyu kendi evde beslemeye uygun olan köpekleri ile kıyaslamamaları, empati yapmaları lazımdı. Kesinlikle kedisine köpeğine iyi bakmayan insanlardan hoşlanmıyorum. Almışlar bir tane büyük köpek kendi egoları için daha hayvanın tuvalet eğitimine dahi başlanmış. Hayvan oyun olsun diye yarın öbür gün birini kovalasa sahiplerinin köpeği durduracak otoritesi bile yoktur tahminen. Böyle bir olaydan sonra elbet bir korkan olur ve köpekle ilgili başlar milyon tane şikayet, oradan apartmanda problem başlar diye öngörüyorum. Türünden dolayı günde iki kere tuvalet ihtiyacı için dışarı çıkmak köpeğin enerjisini atmaya yetmeyecektir. Büyük olasılıkla fikirlerime saygı duyulmaz ve geri cevap yazılır. Herkesin yazma hakkı vardır, karışamam ama ben kesinlikle konuya bir daha da cevap yazmayı düşünmüyorum. Beni alıntılamayı düşünen üyelere şimdiden duyurulur.
Ayrıca şu saatten sonra ne yapabilirim . Insanlar istemiyor diye el kadarken aldığım canım gibi sevdiğim bir canı barınağa mı bırakayım. Ne kadar vicdansızsınız.