• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda kara kızımla beraber yaşayabileceğim amaaa🙄

Ev sahibiniz hangi hakla köpeği evinize sokmaniza engel oldu ki hem de başta onaylamisken

Ev sahibiniz hangi hakla köpeği evinize sokmaniza engel oldu ki hem de başta onaylamisken
Parkeleri yeni yaptırdım söker dedi. Petekleri yeni taktırdım söker dedi. Kış ortasında ev bulamayınca mecbur bodruma koyduk. Şükür olsun Yeni ev tuttuk 10 gün sonra taşınıyorum

Parkeleri yeni yaptırdım söker dedi. Petekleri yeni taktırdım söker dedi. Kış ortasında ev bulamayınca mecbur bodruma koyduk. Şükür olsun Yeni ev tuttuk 10 gün sonra taşınıyorum
Kabul ederken başka bir tarafiyla düşünmüş herhalde.sevindim köpek adına. Zaman alir ama sabirla halledersinz.

Bizim binada kedi besleyen abla var kapısının önünden geçerken acayip ağır koku geliyor ve binanın kapisinida açık bırakıyor sakak kedilerini dolduruyor binaya binada kedi pisliğini nden ağır kokuyor temizlik yapan abla sık sık temizlese bile hayretmiyo.Ayrica eşyalı kiraya verdigim kiracimiz hayvanı olduğunu sakladı benim esyalarim boş vermiyorum sana vakti gelsin onuda cikarticam evden ben o eve sıfır eşya aldım ya
Bunda hayvanin sucu yok ki, insanlar sorumsuz olabilir. Faturasini hayvana kesmek yanlis geliyor bana. Esyalarinizda hasar olursa depozitoyu iade etmezsiniz,cozumu var en azindan.

Bunda hayvanin sucu yok ki, insanlar sorumsuz olabilir. Faturasini hayvana kesmek yanlis geliyor bana. Esyalarinizda hasar olursa depozitoyu iade etmezsiniz,cozumu var en azindan.
Bakicaz çıkarken evin fotoğrafları var başından yalan soylemesi olmadı ben orayı sürekli kiraya veriyorum temiz olmak zorunda boş ev versem neyse umrumda olmazdı

Bakicaz çıkarken evin fotoğrafları var başından yalan soylemesi olmadı ben orayı sürekli kiraya veriyorum temiz olmak zorunda boş ev versem neyse umrumda olmazdı
Cogu hayvan insandan daha temiz. Etrafi kirletenler hayvanlar olmuyor cevrenizde dikkat etmemis olabilirsiniz. Ben hic sokaga cop atan bir kedi, cekirdek citleyip kabugunu yere atan bir kopek gormedim mesela. Yaz aylarinda etrafi goruyoruz,hepsini insanlar yapiyor. Hayvanlarla ilgili pesin hukumlu olmamak lazim.

Cogu hayvan insandan daha temiz. Etrafi kirletenler hayvanlar olmuyor cevrenizde dikkat etmemis olabilirsiniz. Ben hic sokaga cop atan bir kedi, cekirdek citleyip kabugunu yere atan bir kopek gormedim mesela. Yaz aylarinda etrafi goruyoruz,hepsini insanlar yapiyor. Hayvanlarla ilgili pesin hukumlu olmamak lazim.
Hayvana kizmiyorum ben iyi bakamam diye çocuklar istediği halde kedi almıyorum hayvana yazık olur kendime bu yönden güvenemiyorum ,benim karşı çıktıgim iyi temiz bakilmsmasi milleti rahatsız etmeden bakan yok mu var yan binamda bı abi vardı bshcekatinda birsuru köpeği vardı sokak kopeginede bakardı bahçede ev felan yapmıştı abi olmuyo burda deyip Antalya'ya bahçeli eve gitti kopekleride götürdu,kendi evim kidmida boş kiraya versem umrumda olmaz yalana rahatsız edilmeye tahammülüm yok ben zaten komşulardan biktigim için çatı katına taşındım kimsenin pisliğini gürültüsünü cekmeyim diye

Hayvana kizmiyorum ben iyi bakamam diye çocuklar istediği halde kedi almıyorum hayvana yazık olur kendime bu yönden güvenemiyorum ,benim karşı çıktıgim iyi temiz bakilmsmasi milleti rahatsız etmeden bakan yok mu var yan binamda bı abi vardı bshcekatinda birsuru köpeği vardı sokak kopeginede bakardı bahçede ev felan yapmıştı abi olmuyo burda deyip Antalya'ya bahçeli eve gitti kopekleride götürdu,kendi evim kidmida boş kiraya versem umrumda olmaz yalana rahatsız edilmeye tahammülüm yok ben zaten komşulardan biktigim için çatı katına taşındım kimsenin pisliğini gürültüsünü cekmeyim diye
Hayvan sahiplerine iyi davranmiyor ev sahipleri simdi egri oturup dogru konusmak lazim. Bu sebeple insanlar yalan soylemek zorunda kaliyorlar. Annemin yasadigi sitede evinin onundeki kopege bile rahat huzur vermiyorlar,agzi var dili yok hayvanin. Buna ragmen cirkinlesen insanlar gordum. Bana yanlis geliyor. Evinizde esyanizda hasar olursa o zaman degerlendirirsiniz durumu.

Köpeklerin bahçeli evi olması gerektiğini düşünüyorum . Bina köpek için uygun değil sanki. Herhangi bi komşunuzun fobisi olabilir ,mesela koronadan çıkmiyoruz bahçeli olsa hayvanlar da sıkıntı çekmez onlar bile eve kapandı. Havlar suan havlamiyor belki ama dışarı çıkmaya alışır bi durum olur çıkamaz havlar canı ister havlar. Şikayet eden olabilir siz strese girebilirsiniz neticede aileden bi parça gibi olur . Falan filan .. köpeğiniz pitbulla benziyorsa ben bilmiyorum köpek cinslerini fazla size takan mutlaka olur.
Pitbull sanip bina arasında gorsem heralde panik atak geçiririm. Amann sizin için zor aman biri takarmı falan diye,köpek için zor bahçeli olmadığı için ,komşu için zor fobisi olabilir ciddi köpek korkusu olan biri ihtamalde olsa onà zindan olabilir . Her açıdan zor. İnşallah ileride bahçeli evin olur.

Apartman da o yavru yu isteyeceklerini pek sanmıyorum
İnş sorun yaşamazsınız
Çocuğunuzla mutlu mesut yaşarsınız ❤️ Kurban olurum ona 😊😊

Yanlış anlamayın bilmediğim için soruyorum,okadar büyük bir hayvanı evde beslemek nekadar doğru acaba?yani bilemedim biraz tuhaf geldi.

Hayatta en sevmediğim şey fanatikliktir, yanlışını kabul etmek istemeyen insanlarla uğraşılmaz çünkü. Konuya cevap yazmak istemiyorum ama ciddi cevap yazanlar olmuş onlara hitap ederek yazıyorum. Arkadaşlar konu sahibinin umrunda değil 30 kiloluk köpeği apartmana hapsetmek. Ne yazarsanız size laf yetiştirecek. Anlam veremediğim bir şekilde hayvan severler tarafından destekleniyor başlıkta. Asıl onların bu yavruyu kendi evde beslemeye uygun olan köpekleri ile kıyaslamamaları, empati yapmaları lazımdı. Kesinlikle kedisine köpeğine iyi bakmayan insanlardan hoşlanmıyorum. Almışlar bir tane büyük köpek kendi egoları için daha hayvanın tuvalet eğitimine dahi başlanmış. Hayvan oyun olsun diye yarın öbür gün birini kovalasa sahiplerinin köpeği durduracak otoritesi bile yoktur tahminen. Böyle bir olaydan sonra elbet bir korkan olur ve köpekle ilgili başlar milyon tane şikayet, oradan apartmanda problem başlar diye öngörüyorum. Türünden dolayı günde iki kere tuvalet ihtiyacı için dışarı çıkmak köpeğin enerjisini atmaya yetmeyecektir. Büyük olasılıkla fikirlerime saygı duyulmaz ve geri cevap yazılır. Herkesin yazma hakkı vardır, karışamam ama ben kesinlikle konuya bir daha da cevap yazmayı düşünmüyorum. Beni alıntılamayı düşünen üyelere şimdiden duyurulur.

Son düzenleme:
Köpegim 4 aydır benle ve 4 ayda sadece 3 kez havladı. O da bodrumda yalnız kaldığı için. Normalde hiç havlamıyor o yönden hiç endişem yok . Tek tedirgin olduğum çiş ve kaka :KK43:
Havlama sıkıntısı yoksa diğeri hal edilir o halde takılmayın bence. En kötü bu işin uzmanları var 1 2 yardımla hal edersiniz😉

Köpeğe o sekilde tuvalet eğitimi veremezsin barikat falan ki yazık yani hayvana zaten günde 2 kez çıkacak 12 saatte bir çıkarsan diye düşünüyorum hayvan o kadar saat sıkılır.
Evin icinde gezmesi lazim
Evi bir keşfetsin. Heryeri koklasın. Yatağı yeri belli mi?
Tuvalet eğitimi icin cok zor bir zamana denk gelmişsiniz çünkü 6 aylik köpegim 6 saatte bir çıkması lazım yani günde 4 kez ..
Bol su içiyorsa hatta 5 kez
Yani bu korona da cok zor
Gazeteye alıştır dicem ama o kokuyla uğraşma hic.
Bak ne yap biliyor musun maskeni tak sabah öğle akşam çıkar. Her tuvaletini yapmasına başını okşa ve ödül maması ver. Yumuşak bir ses tonuyla aferin ogluma/kızıma de
Gece de kontrol et ne alemde esine soyle gece çıkarsın mutlaka.
6 aylik kopegin ic organlari gelişmiştir artık her dakika yapmaz oraya buraya ama çokta tutamaz ve öğün sayısı ni veterinerle konuş ayarla mesela mama kabı surekli durmasın önünde.

Bir de eve yaptığında çamaşır suyuyla silme çamaşır suyunun içindeki madde kendi çişinin kokusuna benzer ve oraya tekrardan yapar ..sileceksen sirkeli su ile sil
Bana kalırsa hic gazete ped olayına girme. Ben hic girmedim ama zemin katta oturuyordum her dakika bahçeye indirme imkanım oldu bu yüzden.
Ama benim köpegim minik gazeteye alışsa yine iyi olurdu yağmurlu günlerde cok zor oluyor hayvan saatlerce tutuyor yağmur azalınca montunu giydirip indiriyoruz. Korkuyor da.
Bir de merdivenlere falan yapmaz merak etme.
😁😁 cok düşük bi ihtimal .
Kontrat olayını bilmiyorum ama havlama huyu yoksa cok sorun yaşamazsın insallah ben de köpeğinin havlama huyu yüzünden ev degistirdim
Hâlâ havliyor evde de yalniz kalıyor ama daha hiç şikayet almadık cok şükür şimdiki apartman hayvansever çıktı şansıma

Köpeklerim benim evladım. Evladım gibi değil gibisi fazla direk evladım. 2 tane var bebeklilerinden beri el bebek gül bebek baktığım. Mesela ben komşumun çocuklarının çat çat koşmalarını, tak tak gürültü yapmalarını çekiyorsam onlar da evlatlarımın arada olan seslerini çekmek zorunda.

Olaya bakış açım hep bu aksini asla kabul etmiyorum. Çocuk olunca her türlü gürültüyü reva görüp mesele köpek olunca anlayışsızlığa tahammülüm yok maalesef.

Aşağı indirdikçe kısa sürede öğrenecektir annesi. Sonra indiremediğiniz zamanlarda elinden geldiğinde tutacak tutamadığında da balkona yapacaktır. Bodrumda yaşamasına üzüldüm ama artık sizinleymiş. İnan bizleri gördüğünde yaptıkları o sevinç gösterileri bile yetiyor. ♥️

Hayatta en sevmediğim şey fanatikliktir, yanlışını kabul etmek istemeyen insanlarla uğraşılmaz çünkü. Konuya cevap yazmak istemiyorum ama ciddi cevap yazanlar olmuş onlara hitap ederek yazıyorum. Arkadaşlar konu sahibinin umrunda değil 30 kiloluk köpeği apartmana hapsetmek. Ne yazarsanız size laf yetiştirecek. Anlam veremediğim bir şekilde hayvan severler tarafından destekleniyor başlıkta. Asıl onların bu yavruyu kendi evde beslemeye uygun olan köpekleri ile kıyaslamamaları, empati yapmaları lazımdı. Kesinlikle kedisine köpeğine iyi bakmayan insanlardan hoşlanmıyorum. Almışlar bir tane büyük köpek kendi egoları için daha hayvanın tuvalet eğitimine dahi başlanmış. Hayvan oyun olsun diye yarın öbür gün birini kovalasa sahiplerinin köpeği durduracak otoritesi bile yoktur tahminen. Böyle bir olaydan sonra elbet bir korkan olur ve köpekle ilgili başlar milyon tane şikayet, oradan apartmanda problem başlar diye öngörüyorum. Türünden dolayı günde iki kere tuvalet ihtiyacı için dışarı çıkmak köpeğin enerjisini atmaya yetmeyecektir. Büyük olasılıkla fikirlerime saygı duyulmaz ve geri cevap yazılır. Herkesin yazma hakkı vardır, karışamam ama ben kesinlikle konuya bir daha da cevap yazmayı düşünmüyorum. Beni alıntılamayı düşünen üyelere şimdiden duyurulur.
Bak güzelim, ben bu köpeği çok çok kötü şartlarda bakan bir insanın elinden aldım. Aldığımda daha yumruk kadardı. Hasta oldu sabaha kadar başında uykusuz bekledik. Bu cinsi aşırı zeki olduğu ve bebeklerle çok iyi geçindiği için aldık. Daha 45 günlük iken tasmasız geziyordu . Şimdi bile geceleri tasmasız gezer. Gündüzleri senin gibi yobazlar yüzünden tasma takmak zorundayım. Ben yavruma zaten evde bakıyordum ev ortamına adapte oluyordu. Ev sahibim inatlasip bodruma koydurunca tuvalet eğitimi eksik kaldı. 11den fazla temel komutu biliyor benim kızım. Ayrıca yok fikirlerime saygı duyulmaz yok asla cevap yazmıcam demişsin. Yazmazsan iyi edersin. Senin gibi bi cahille laf dalaşına bende girmek istemiyorum. Çünkü ne kadar anlatırsam anlatayım sen kendini haklı göreceksin. Garip olan da ne biliyor musun bunların hepsini senin bana demiş olman. Hadsiz. Gelip gördün mü sen benim kopegimii yada ona sunduğum hayatı. 15 yaşında değiliz. Ego yapmaya ihtiyacımız yok. Küçücük bi canlıyla ego yapıldığını düşünüyorsanız size geçmiş olsun beyniniz leş leş

Ayrıca şu saatten sonra ne yapabilirim . Insanlar istemiyor diye el kadarken aldığım canım gibi sevdiğim bir canı barınağa mı bırakayım. Ne kadar vicdansızsınız.

Öncelikle vicdansız ve hayvan düşmanı olarak yaftalamadan önce söyleyeyim benim de bir evladım var. 30 kglık bir köpeği apartman dairesinde beslemeye çalışmak hayvana saygısızlıktır bana göre. Doğasına ters bi kere. Apartman dairesinde ol maz. Komşular rahatsız olunca insanlara “vicdansız! Kalpsiz pislikler!” Diye saldıracaksınız muhtemelen, umrunuzda da değil zaten rahatsız olmaları. Siz evden çıkmamak için bir madde eklemek istiyorsunuz. Yani siz hayvana oldugunuz gibi başka insanlara da saygısızsınız. Bir köpeği evlat edindiğiniz zaman o sizin aileniz olur. Nasıl ki çocuğumuz için gerektiği zaman taşınırız, koca bir köpeği evlat edindiyseniz de müstakil eve taşınmalıydınız.

Back