• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda kara kızımla beraber yaşayabileceğim amaaa🙄

Yetişkin köpeğin günde 2 kez çıkması yeterlidir. Kalça çıkıklığı evet olabilir belki çünkü yatkın olduğu bi hastalık. Gerekirse kucakta inip cikcaz :KK70:

her ciktiginda bir güzel enerjisini atmasini saglarsan ola bilir. benim oglum 8 yasinda 3. cikmazsak tip tip baktigi oluyor.

yetiskin köpegim 34 kilo. bebis simdiden 30 kilo diyorsun sonra sen sagligindan olma?

demin kaldirmayi denedim ciks kaldiramadim xD

sizin eşiniz gomutan değil miydi? o çözer:KK14:
"Komutan" birincisi türkçemizi doğru kullanalım. İkincisi, köpeğe "asker çişini kakanı şuraya yapacaksın" diye emir verebilen bir komutan varsa gelsin bizimkine de versin. Evet komutan ama konumda köpeğimi elimden alabilirler mi diye sormadım.

Yemek ve suyu kontrollü verin kış olduğu için yemekten sonra suyunu verip yürüyüşü hemen sonrasına ayarlayarak dışarıda tuvaletini her yaptığında aferin bravo adamsın :))) tarzında heyecanla övün iyice yaptığından emin olduktan sonra eve getirin. Eve tuvaletini yapmaya devam edecektir. Onaylamadığınızı sert konusarak belli edin. Ama tuvalet eğitimi küçükken verilmeliydi. Yine de bu hayvanlar yaşadığı yeri yuva olarak özümserse yapmak istemez eve. Uzun bir süreç Bi haftada öğrenmesini beklerseniz üzülürsünüz. Biraz emek mutlaka öğrenecektir. Kolay gelsin ')))

Evinde kimseyi rahatsız etmezseniz kimse şikayet etmez şahsen kedileri tavşanları çok severim ama iyi bakamam diye kendime güvenmediğim için bakmıyorum köyde birsuru hayvan baktım evde bskmiyorsun dışarda yerleri oluyor ama binada olmuyor çok zor
Bina kimseden hiç bi şikayet almadım. Gayet evinde sessiz ve mutlu bi köpek. Bazı köpekler yaşadıkları travmalardan ötürü daha gürültücü olabiliyo tıpkı bazı çocukların hiperaktif olabildiği gibi. Mesele ön yargıları kırmak. Terleyen bi insanı evinize misafirliğe kabul etmiyo musunuz? Çiş kaka kokusunu kastetmiyorum ama hayvanın kokusu bu yani çocuğunuz kötü koksa sevmeyecek misiniz? Bana değişik ve yanlış geliyo böyle önyargılar.

Yemek ve suyu kontrollü verin kış olduğu için yemekten sonra suyunu verip yürüyüşü hemen sonrasına ayarlayarak dışarıda tuvaletini her yaptığında aferin bravo adamsın :))) tarzında heyecanla övün iyice yaptığından emin olduktan sonra eve getirin. Eve tuvaletini yapmaya devam edecektir. Onaylamadığınızı sert konusarak belli edin. Ama tuvalet eğitimi küçükken verilmeliydi. Yine de bu hayvanlar yaşadığı yeri yuva olarak özümserse yapmak istemez eve. Uzun bir süreç Bi haftada öğrenmesini beklerseniz üzülürsünüz. Biraz emek mutlaka öğrenecektir. Kolay gelsin ')))
Yardımlarınıza muhtacım. Sık sık konu acarım gibime geliyor :)

her ciktiginda bir güzel enerjisini atmasini saglarsan ola bilir. benim oglum 8 yasinda 3. cikmazsak tip tip baktigi oluyor.

yetiskin köpegim 34 kilo. bebis simdiden 30 kilo diyorsun sonra sen sagligindan olma?

demin kaldirmayi denedim ciks kaldiramadim xD
Benim ki şu içse yarıyor. Gülü sevdik dikenine katlancaz mecbur

"Komutan" birincisi türkçemizi doğru kullanalım. İkincisi, köpeğe "asker çişini kakanı şuraya yapacaksın" diye emir verebilen bir komutan varsa gelsin bizimkine de versin. Evet komutan ama konumda köpeğimi elimden alabilirler mi diye sormadım.
Türkçe derken t büyük yalnız.
çiş eğitimini eşiniz emir eri gibi versin demek istemedim.
bir önceki konunuzda yasal olmamasına rağmen beslediğiniz köpek cinsini besleyebilmeyi eşinizin komutan olması hasebiyle kendinizde hak görmüştünüz.
onu ima ettim.

Benim ki şu içse yarıyor. Gülü sevdik dikenine katlancaz mecbur
Biz bi sabah bi akşam 30-40dk geziyoruz koşmalı filan geri kalan zamanında full uyuyo 😂 öyle bi düzeni olursa rahat edersiniz 🤩

Türkçe derken t büyük yalnız.
çiş eğitimini eşiniz emir eri gibi versin demek istemedim.
bir önceki konunuzda yasal olmamasına rağmen beslediğiniz köpek cinsini besleyebilmeyi eşinizin komutan olması hasebiyle kendinizde hak görmüştünüz.
onu ima ettim.
Yasal olmadığını nerden biliyorsun ? :D Köpeğimin cinsi american staffordshire teriyer ama sizin anlamanızı beklemiyorum. Çünkü dar kalıbınızda kalmışsınız. Aşın kalıplarınızı. Yine diyorum hiç bir babayiğit alamaz elimden köpeğimi. Çünkü eşim komutan :D ve kopegim staff

Kopekler disariya alisinca, iceri cok zor yaparlar. her gun gunde 4-5 kere cikar ve her cikardiginda alkisla- odul ver. bir sure sonra cisi/kakasi gelince kapinin onunde aglar.
eve alismasi zor olmaz sizinle olduktan sonra.
ozellikle eve tasinir, tasinmaz alistirirsan kesinlikle sorun yasamassin. sabah kalkinca cikar, oglene dogru cikar, ogleden sonra ve gece yatmadan.
onceleri cok cikarirsin ama alisinca gunde 2-3 yetecektir.

Tabiki her zaman. Benim ki tuvalet eğitimini o kadar sağlam aldı ki kışın dışarıda kar tipi varken balkona çıkarıyodum yalvarıyorum yapsın diye yok kaçıp kaçıp dış kapıya gidip ağlıyordu. İlla dışarı çıkıcaz. 6.kattan asansörle iniyorduk. Hiç apartmana ve asansöre yapmadı. Böyle Bi durum sadece tedirgin olursa veya ürkerse yaşanabilir çünkü tuvaletlerini her yere yapmıyorlar çünkü çok kıymetli😁Bi kokluyo yeri ayarlıyor falan toprak tercih ediyorlar. O yüzden korkmayın olur da yaptı hemen çamaşır suyuyla siliverin koku moku kalmaz

Tabiki her zaman. Benim ki tuvalet eğitimini o kadar sağlam aldı ki kışın dışarıda kar tipi varken balkona çıkarıyodum yalvarıyorum yapsın diye yok kaçıp kaçıp dış kapıya gidip ağlıyordu. İlla dışarı çıkıcaz. 6.kattan asansörle iniyorduk. Hiç apartmana ve asansöre yapmadı. Böyle Bi durum sadece tedirgin olursa veya ürkerse yaşanabilir çünkü tuvaletlerini her yere yapmıyorlar çünkü çok kıymetli😁Bi kokluyo yeri ayarlıyor falan toprak tercih ediyorlar. O yüzden korkmayın olur da yaptı hemen çamaşır suyuyla siliverin koku moku kalmaz
Çok teşekkür ederim taktikleri uygulayacağım bakalım ne olacak

30 kg biraz fazla degil mi bu cocuk icin?

Cinsini mi yanlis anladim acaba? American staffordshire di mi? Benim oglum 19 kg.

Malesef yeni yere uyumu ile ilgili bi bilgim yok insallah sorunsuz atlatirsiniz. Eve cok uygun cocuklar ama bunlar 😍 herkes korkuyor ama benim canim yumagim o 😍😍 cok masum

Aranan kan siz olabilirsiniz . Profil resmini görünce :halay:peki alaturka tuvaleti ona versem kapısını da açık bıraksam oraya halletse olabilir mi . Ardından hemen girer yıkarım. Biz alaturka tuvaleti kullanmıyoruz çünkü
Simdi alaturka tuvalet konforlu olmaz daracık alan :( tuvalet pedi denediniz mi ?

30 kg biraz fazla degil mi bu cocuk icin?

Cinsini mi yanlis anladim acaba? American staffordshire di mi? Benim oglum 19 kg.

Malesef yeni yere uyumu ile ilgili bi bilgim yok insallah sorunsuz atlatirsiniz. Eve cok uygun cocuklar ama bunlar 😍 herkes korkuyor ama benim canim yumagim o 😍😍 cok masum
Anne babası çok kalipliydi. O yüzden bizimki de kalıplı ve gerçekten bu kadar zeki ve masum bisey olacağını bilmiyordum :)

Simdi alaturka tuvalet konforlu olmaz daracık alan :KK43: tuvalet pedi denediniz mi ?
Daha denemedik yeni eve geçince denicez. Tuvalet baya geniş orayı tuvalet ihtiyacını gidersin diye açık bıraksam gidip yapsa pedi de oraya sererim olmaz mı

Bende diyordum ki şöyle yazan biri ne zaman gelecek :KK70: apartmanın kapısını kapatın o koku evden gelmiyordur o kadının evinde kedi oldugu için ve şu ara çiftleşme dönemi olduğu için dışardan gelen erkek kediler kapısının önüne koku bırakıyordur evin içine girdiniz mi hiç kokunun içerden geldigine eminsiniz
Valla 9 tane kediye aynı anda aynı evde bakmisligim var biraz da sorumsuzdum yalan yok ama sadece tuvaletin olduğu yer kokardı ev bile kokmazdı. Kaldi ki apartman kokacak. O apartmanin kokmasi icin kaka çöpünün ancak kapinin önünde bekletilmesi lazım.

Daha denemedik yeni eve geçince denicez. Tuvalet baya geniş orayı tuvalet ihtiyacını gidersin diye açık bıraksam gidip yapsa pedi de oraya sererim olmaz mı
Ona aklı ermez bebiş o :confused: bulunduğu yasam alanina alıştırmanız lazım gider istemediginiz yere yapar sapsik sapsik yüzünüze bakad sonra

Back