- 23 Aralık 2019
- 861
- 1.133
- 28
Yahu zaten şuan müstakil evde oturuyorum ama kopegim geceleri tek başına bodrumda kalıyor. Ayrıca saçmalamayın kendim evden çıkmadan duramıyorsam hayvancagiz nasıl duracak ? Siz merak etmeyin biz günde 5 kez kendimiz için çıkıyorsak 10 kez de köpeğimiz için cikariz. Size şöyle soyleyim bi çok arkadaşım evinde 30 kiloluk golden besliyor ve evet apartman dairesinde. Gayette sağlıklı psikolojide köpekleri var. Apartman dairesinde dogo argentino besleyen , cane corso besleyen arkadaşlarım var. Hepsi de gayet güzel bakıyor evlatlarına. Bulunduğum ilçede köpek seven az insan var . Şuan mustakildeyim ev sahibim köpeğin bahcede gezmesini sorun ediyor. Ayaklarından mikrop taşıdığını düşünüyor. Baktigim diğer müstakillerde de hemen hemen bunu sorun ediyorlar. American staff muthis bir ev köpeğidir. Aksini iddia eden bu cinsin yanından titreyerek geçmiştir. Iyi günlerÖncelikle vicdansız ve hayvan düşmanı olarak yaftalamadan önce söyleyeyim benim de bir evladım var. 30 kglık bir köpeği apartman dairesinde beslemeye çalışmak hayvana saygısızlıktır bana göre. Doğasına ters bi kere. Apartman dairesinde ol maz. Komşular rahatsız olunca insanlara “vicdansız! Kalpsiz pislikler!” Diye saldıracaksınız muhtemelen, umrunuzda da değil zaten rahatsız olmaları. Siz evden çıkmamak için bir madde eklemek istiyorsunuz. Yani siz hayvana oldugunuz gibi başka insanlara da saygısızsınız. Bir köpeği evlat edindiğiniz zaman o sizin aileniz olur. Nasıl ki çocuğumuz için gerektiği zaman taşınırız, koca bir köpeği evlat edindiyseniz de müstakil eve taşınmalıydınız.