- 3 Ağustos 2023
- 345
- 57
- 25
-
- Konu Sahibi melikecik1
Merhaba arkadaşlar yazacağım konu bir dert değil ama fikrim olmadığı için sizden fikir ve görüşlerinizi istiyorum 23 yaşındayım ve bir kaç ay sonra kız istemem olacak nasipse erkek arkadaşım asker bu vesileyle sözü diğer izninde yapmayı düşündük ortak bir karar verdik , konu şu sözü erkek tarafı mı yapar kız tarafı mı ? Ben çok büyük bir şey istemediğim için yakın akrabalarımı çağırıp evde yapmayı düşünüyorum bir de organizasyon falan istiyorum , ama bilmediğim şey sözü hangi taraf yapar ailemin geleneklerine göre erkek tarafı organizasyonu tutar kızım söz elbisesini falan alır , peki bu zaten bilinen bir şey mi yoksa yöreden yöreye değişiyor mu ? Sizce
Şimdiden fikir ve kendi görüşleriniz için teşekkür ederim .
Yorumunuz için çok teşekkürler mesleği asker amakız tarafının evinde yapılır genelde isteme ile olacaksa asker daha adam bitirsin öyle yapın aceleniz ne :) söz elbisesini erkek alır, organizasyonu kız, nişanı kız düğünü erkek.
Doğrudur ben ankaralıyım genelde böyle yapıyorlar benim de aklım karışık bu sebeple öğrenmek istedimSözü kız tarafı yapar. Hiç erkek tarafı yapar gibi bi rşey duymadım.
balım biraz bekle ama 23 yaşındasın az biraz gez dolaş ayy küçüksün özlersin bu özgürlük zamanını gerçektenYorumunuz için çok teşekkürler mesleği asker ama
Evet düşünceniz doğru bir de ben detay vermeyi unuttum nişan istemiyorum sadece söz düşünüyorum da bu yüzden organizasyon falan istedim hani gönlümde kalmasın en azından diye teşekkürlerSöz yani isteme merasiminde organizasyon bence gereksiz. Nişanda yapılıyor genelde.
Ben sözümde elbisemi kendim almıştım ve evdeki hazırlıkları biz yapmıştık.
Nişanda da erkek tarafı elbisemi almıştı hediye olarak, biz küçük bi yer tutup her şeyi halletmiştik.
(Söz ve nişanda organizasyonu erkek tarafı yapar gibi bi şey hiç duymadım. Ha jest yaparlar o ayrı ama yapmaları da gerekmiyor.)
Şimdi ankaralı E elifnurbeyza gelip anlatır yolunu yordamını o da ankaralı. sürekli bizim adetlerimiz böyle diye diye hepimizi inandırmıştı Ankara’nın Türkiye dışında olduğunaDoğrudur ben ankaralıyım genelde böyle yapıyorlar benim de aklım karışık bu sebeple öğrenmek istedim
Haklısınız hemen evlilik düşünmüyorum ya 1 sene bekleyeceğim , ama yaş konusunda size katılıyorum şunu da düşünüyorum işim var sevdiğim birisi var onunla birlikte gezip eğlenmek daha güzel geliyor bilmiyorum ya da insanın aşk diye tabir ettiği şeyler insanı ele geçiriyorbalım biraz bekle ama 23 yaşındasın az biraz gez dolaş ayy küçüksün özlersin bu özgürlük zamanını gerçekten
ay aşk bi süreden sonra bitiyor canım benim hayırlısı olsun hakkında :)Haklısınız hemen evlilik düşünmüyorum ya 1 sene bekleyeceğim , ama yaş konusunda size katılıyorum şunu da düşünüyorum işim var sevdiğim birisi var onunla birlikte gezip eğlenmek daha güzel geliyor bilmiyorum ya da insanın aşk diye tabir ettiği şeyler insanı ele geçiriyor
Yaaa o kadar mıŞimdi ankaralı E elifnurbeyza gelip anlatır yolunu yordamını o da ankaralı. sürekli bizim adetlerimiz böyle diye diye hepimizi inandırmıştı Ankara’nın Türkiye dışında olduğuna
Elbiseni erkek tarafı alır, organizasyon ve diğer işler sende, yani en azından İç Anadolu'da böyleEvet düşünceniz doğru bir de ben detay vermeyi unuttum nişan istemiyorum sadece söz düşünüyorum da bu yüzden organizasyon falan istedim hani gönlümde kalmasın en azından diye teşekkürler
Neymiş adetlerimiz ya bana da söyleyin, kaçırmışım, merak ettimŞimdi ankaralı E elifnurbeyza gelip anlatır yolunu yordamını o da ankaralı. sürekli bizim adetlerimiz böyle diye diye hepimizi inandırmıştı Ankara’nın Türkiye dışında olduğuna
Bazıları erkek tarafından bekliyor.Ben organİzasyonu kendim tuttum.Kiz evinde olacağı için ki tarafı yapar.Merhaba arkadaşlar yazacağım konu bir dert değil ama fikrim olmadığı için sizden fikir ve görüşlerinizi istiyorum 23 yaşındayım ve bir kaç ay sonra kız istemem olacak nasipse erkek arkadaşım asker bu vesileyle sözü diğer izninde yapmayı düşündük ortak bir karar verdik , konu şu sözü erkek tarafı mı yapar kız tarafı mı ? Ben çok büyük bir şey istemediğim için yakın akrabalarımı çağırıp evde yapmayı düşünüyorum bir de organizasyon falan istiyorum , ama bilmediğim şey sözü hangi taraf yapar ailemin geleneklerine göre erkek tarafı organizasyonu tutar kızım söz elbisesini falan alır , peki bu zaten bilinen bir şey mi yoksa yöreden yöreye değişiyor mu ? Sizce
Şimdiden fikir ve kendi görüşleriniz için teşekkür ederim .
Ankara hakkında ne kadar bilgiye sahipsin.Kac kez geldin.Şimdi ankaralı E elifnurbeyza gelip anlatır yolunu yordamını o da ankaralı. sürekli bizim adetlerimiz böyle diye diye hepimizi inandırmıştı Ankara’nın Türkiye dışında olduğuna