bence ayrılırlarsa çocuğa yazık olmaz ama böyle devam ederse kendine yazık eder...sözlüsü illa birgün anlar olan biteni..aşk oyunu buna derler güzelim
seçmelisin birini
bir şöyle bir böyle derken
kaçırıp harcarsın sevgileri
yeni aşk caydırır çoğu zaman aldatır
gelen gideni aratır
aşk oyunu buna derler güzelim aklını başından alır...
şakkıdı
ÇOCUĞA YAZIK OLMUŞ...SÖZLÜNE YANİ...
madem sevmiyor istemiyorsun neden aramız bozulmasın diye istediklerine tamm diyorsun??
aferin sana böle bağımlı birine aşık oldunnn ve bağımlı değil diyorsun kullamış fakat bağımlı değil nerden biliyorsun 24 saat berabermisin??
güzelim bence sen biraz dinlenmeye çekil ve hayatında kimse olmasın şartmı birine aşık olman biriyle sözlü olman??
evet onu aldatmıs sayılıyorum,doğru dıyorsunuz.bı arkadas oncekınden neden ayrıldıgımı sormustu,o kişi cok problemlıydı sebepsız küser bır ay konusmazdı,cep numarasını değiştirmiş bana vermemıştı kız arkadaslarımla gorusturmez,aılemle bıyere gondermezdı bu yuzden ayrıldık.sımdıkı sozlum 30 yasında,aılesıde cok ıyı.ama onlar bıraz daha muhafazakar dıyebılırım,şöylekı kadınlar calışmaz tek basına bıryere gıtmez,kolu komşu bılmez,resmı,ıce kapanık bı aıle.bızde cok janjanlıyız,gıderız gelırız tabı barlar cafeler fılan demıyorum ama aıle dostu dedıgımız ınsanlar var mesela,yada bı komuya gıderken tel acmayız,pat kapı gıderız,annem calışıyo bende calışıyorum,o bunlara karşı gelıyo.. coğu seyde uyusmuyoruz sinirli biri ağzına gelenı sayıyo,mesela bana bırkez telefonda tartısırken (afedersınız) sen kimsin ki senin gibi on tane karı boşarım ben demişti :S cok kırılmıştım o lafına..
Icindeki derdi anlamak istemesemde, empati yapiyorum kendimi senin yerine koyuyorum..
Senin icin gercekten zor bir durum. Ama neden bile bile, sana arkadaslik teklifi yapan biriyle görüstün? Sözlüsün güzelim, niye böyle birsey icin kendine izin verdin?
Sana arkadaslik teklifi yapan cocuga gelince. Cok afedersin ama serefsizlik yapmis. Sözlü bir kiza yazmak ne demek? Bu cocuk ilerde baskasiyla sözlüyken, benimle yazistin derse napacaksin?
Sözlünün olumsuz yönleri, bu cocuk sana teklif etmeden öncede vardi mutlaka.
Simdi ücüncü bir sahis araya girdigi icin kiyaslama yapiyorsun.
Yapmamalisin bunu.
Sen o cocugu nerden taniyorsun? Beraberliklerin baslari herzaman daha caziptir, daha güzeldir, cünkü kimse kötü taraflarini göstermez, canimlar, cicimler, seni seviyorumlar havada ucusur.
Belkide o cocuk, su anki sözlünün tirnagi bile olamayacak biri? Sözlenmis bir kiza yazan bir erkek, ilerde baska seylerde yapabilir, sen üzülürsün.
Seni yargilamiyorum ama su an duygularinla hareket ediyorsun. Mantikli bir hareket göremedim.
Bence sen sözlünden o cocuk icin ayrilmak istiyorsun. Yoksa ayrilmazdin. Gördünmü bak seni ne duruma sokmus?
Cevre icin insan sevmedigi bir insanla ömür gecirmek zorunda degil, ama bence sorun o cocugun sana tekrar teklif yapmasindan kaynaklaniyor.
Aklini basina topla güzelim. Allah yardimcin olur insallah.
senin gib on karı boşarım
ne demek yaaaa şok şok şok oldum !!!!
hala nasıl sözlü kalabiliyorsun onunla ???
ailen seni hiçmi düşünmüyor ?? yoksa onlara sözlünün bu söylediğini söylemedin mi daha??
allah yardımcın olsun canım ama o lafı diyen insanla ben ayrılırdım.evlenince bu insanın bana neler yapacağını düşenmiyorum bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?