Arkadaşlar merhaba,sıteyi kısa süredir takıp edıyorum.Lütfen banda bı akıl verın,öyle ıhtıyacım var ki...
ağustosta sözlendım,severek ve ısteyerek oldu.Nisan ayında nişan,hazırandada düğünümüz var.
mahallemızın gecnlerınden bırı altı yıl once arakdaslık teklıf etmıstı,kabul etmemıstım.sonrasında zaten onemsemedım hiç.fakat bırkaç ay once bana hala asık oldugunu soyledı ınternetten.konusmak ıstemedım kaçtım,öyle böyle muhabbetımız sürdü ve ben sımdı onu sevıyorum.Sözlüm iyi bi ınsan fakat anlaşamadıgımız konular var,tartısmalarımız oluyo,kıskanclık,fıkır uyusmazlıgı guvensızlık... sözlum bıraz gerı düşünüyo coğu konuda,aıle yapılarımız farklı,benı cok rahat ve sıramrık buluyo o yuzden.Bir kez ayrılmaya kalktık aılemle konusmuş ağlamış ayrılamam demiş ve tekrar barıstık.Ama allah bılıyor ya ıcımden ne öpmek ne sarılmak ne elını tutmak gelıyor,hepsı bıttı içimde.Aılemde bı yönden ıstemıyor ayrılmamı,cunku ben 18 yasında sözlenmiş 9 ay sozlu kalıp ayrılmıstım daha once.bu ıkıncı oldu.cevrenın tepkısını düşünüyor.Sevdıgım kişi ile görüşüyoruz,ayrılıcam dıyorum,ıstıyorumda ayrılmayı.
Ama nasıl olcak bılmıyorum,cok büyük bi günahın ıcersıne gırdım,yaptıklarım herkese zarar bılıyorum,ama engel olamıyorum.
Allah kımseyi ikilemde bırakmasın(
Acil cevaplarınızı beklıyorum,nolur
Arkadaşlar merhaba,sıteyi kısa süredir takıp edıyorum.Lütfen banda bı akıl verın,öyle ıhtıyacım var ki...
ağustosta sözlendım,severek ve ısteyerek oldu.Nisan ayında nişan,hazırandada düğünümüz var.
mahallemızın gecnlerınden bırı altı yıl once arakdaslık teklıf etmıstı,kabul etmemıstım.sonrasında zaten onemsemedım hiç.fakat bırkaç ay once bana hala asık oldugunu soyledı ınternetten.konusmak ıstemedım kaçtım,öyle böyle muhabbetımız sürdü ve ben sımdı onu sevıyorum.Sözlüm iyi bi ınsan fakat anlaşamadıgımız konular var,tartısmalarımız oluyo,kıskanclık,fıkır uyusmazlıgı guvensızlık... sözlum bıraz gerı düşünüyo coğu konuda,aıle yapılarımız farklı,benı cok rahat ve sıramrık buluyo o yuzden.Bir kez ayrılmaya kalktık aılemle konusmuş ağlamış ayrılamam demiş ve tekrar barıstık.Ama allah bılıyor ya ıcımden ne öpmek ne sarılmak ne elını tutmak gelıyor,hepsı bıttı içimde.Aılemde bı yönden ıstemıyor ayrılmamı,cunku ben 18 yasında sözlenmiş 9 ay sozlu kalıp ayrılmıstım daha once.bu ıkıncı oldu.cevrenın tepkısını düşünüyor.Sevdıgım kişi ile görüşüyoruz,ayrılıcam dıyorum,ıstıyorumda ayrılmayı.
Ama nasıl olcak bılmıyorum,cok büyük bi günahın ıcersıne gırdım,yaptıklarım herkese zarar bılıyorum,ama engel olamıyorum.
mahallemızın gecnlerınden bırı altı yıl once arakdaslık teklıf etmıstı,kabul etmemıstım.sonrasında zaten onemsemedım hiç.fakat bırkaç ay once bana hala asık oldugunu soyledı ınternetten.konusmak ıstemedım kaçtım,öyle böyle muhabbetımız sürdü ve ben sımdı onu sevıyorum.Sözlüm iyi bi ınsan fakat anlaşamadıgımız konular var,tartısmalarımız oluyo,kıskanclık,fıkır uyusmazlıgı guvensızlık... sözlum bıraz gerı düşünüyo coğu konuda,aıle yapılarımız farklı,benı cok rahat ve sıramrık buluyo o yuzden.Bir kez ayrılmaya kalktık aılemle konusmuş ağlamış ayrılamam demiş ve tekrar barıstık.Ama allah bılıyor ya ıcımden ne öpmek ne sarılmak ne elını tutmak gelıyor,hepsı bıttı içimde.Aılemde bı yönden ıstemıyor ayrılmamı,cunku ben 18 yasında sözlenmiş 9 ay sozlu kalıp ayrılmıstım daha once.bu ıkıncı oldu.cevrenın tepkısını düşünüyor.Sevdıgım kişi ile görüşüyoruz,ayrılıcam dıyorum,ıstıyorumda ayrılmayı.Ama nasıl olcak bılmıyorum,cok büyük bi günahın ıcersıne gırdım,yaptıklarım herkese zarar bılıyorum,ama engel olamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?