sözlülüğümün ılk donemlerınde anlaşamamazlık yoktu tabı zaten ben cogu seyıne tamam dıyen bırıyım,aramız bozulmasın dıye.kafa uyusmazlıgımız var bunu aılemde onaylıyor.Cevreyıde onlar düşünüyor zaten ben değil.ona cok buyuk haksızlık yapıyorum farkındayım,asla boyle bı duruma gelmek ıstemezdım.O cocuk olsada olmasada anlaşamıyorum,sadece suan destek oluyor bana,aılemle sorun yasıyorum cunku,moralım bozuk oluyor genelde.iyice bunaldım.mutlu bı evllık olacagını sanmıyorum bende,ackısı yok kahvesı kumarı gece hayatı dışarıya ılgısı sıfır.o yönden hiç kuşkum olmaz ama sözlüm bana dost değil eş olucak,evlenıp pişman olmaktan korkuyorum.
konustugum kişi ise sigara,nadiren alkol,kahve gıbı alışkanlıkları var,bıraz rahat.onlarda aklımı kurcalamıyor değil.ayrıca bı donem bagımlılık yapan madde kullanmış ama bagımlı değil cok sukur ve aylar önce bıraktı.bunun için ona güvenemıyordum cok ama suan farklı seyler hıssedıyorum.
off çok kötü durumdayım,anlatamıyorum...
evet onu aldatmıs sayılıyorum,doğru dıyorsunuz.bı arkadas oncekınden neden ayrıldıgımı sormustu,o kişi cok problemlıydı sebepsız küser bır ay konusmazdı,cep numarasını değiştirmiş bana vermemıştı kız arkadaslarımla gorusturmez,aılemle bıyere gondermezdı bu yuzden ayrıldık.sımdıkı sozlum 30 yasında,aılesıde cok ıyı.ama onlar bıraz daha muhafazakar dıyebılırım,şöylekı kadınlar calışmaz tek basına bıryere gıtmez,kolu komşu bılmez,resmı,ıce kapanık bı aıle.bızde cok janjanlıyız,gıderız gelırız tabı barlar cafeler fılan demıyorum ama aıle dostu dedıgımız ınsanlar var mesela,yada bı komuya gıderken tel acmayız,pat kapı gıderız,annem calışıyo bende calışıyorum,o bunlara karşı gelıyo.. coğu seyde uyusmuyoruz sinirli biri ağzına gelenı sayıyo,mesela bana bırkez telefonda tartısırken (afedersınız) sen kimsin ki senin gibi on tane karı boşarım ben demişti :S cok kırılmıştım o lafına..
evet onu aldatmıs sayılıyorum,doğru dıyorsunuz.bı arkadas oncekınden neden ayrıldıgımı sormustu,o kişi cok problemlıydı sebepsız küser bır ay konusmazdı,cep numarasını değiştirmiş bana vermemıştı kız arkadaslarımla gorusturmez,aılemle bıyere gondermezdı bu yuzden ayrıldık.sımdıkı sozlum 30 yasında,aılesıde cok ıyı.ama onlar bıraz daha muhafazakar dıyebılırım,şöylekı kadınlar calışmaz tek basına bıryere gıtmez,kolu komşu bılmez,resmı,ıce kapanık bı aıle.bızde cok janjanlıyız,gıderız gelırız tabı barlar cafeler fılan demıyorum ama aıle dostu dedıgımız ınsanlar var mesela,yada bı komuya gıderken tel acmayız,pat kapı gıderız,annem calışıyo bende calışıyorum,o bunlara karşı gelıyo.. coğu seyde uyusmuyoruz sinirli biri ağzına gelenı sayıyo,mesela bana bırkez telefonda tartısırken (afedersınız) sen kimsin ki senin gibi on tane karı boşarım ben demişti :S cok kırılmıştım o lafına..
hey allahım, sen de bi normal adam bulamamışsın yahu! bu nedir böle, numunelik resmen!
bırak ikisini de biraz kafanı dinle en iyisi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?