Sözlümüz, nişanlımız ya da erkek arkadaşlarımız nereli?

ben Edirne, sevgilim İzmir :127:

Son düzenleme:
ben arnavutum,aşkım kastamonu tosyalı :)

Kızlar doğma büyüme rizeliyim . Bu arada rizeye trabzona gelin gidenin aklı yoktur. Ordu ya giresuna gidenin ise hic yoktur. :-D benim sevdiğim de hakkarili . Rizeye gelin gelenler kimlere geliyorsunuz . Bakalım kaynanalariniz iyi mi :-D

Ben Edirneliyim , sevdiceğim Kırklareli iki Trakyalı bulduk birbirimizi

ikimizde izmirliyiz ben anne baba tarafından selanik göçmeniyim ama izmirde doğdum büyüdüm.sevdiceğimde anne tarafı bulgar göçmeni babası konyalı sevdiceğimde izmirde doğdu büyüdü

Son düzenleme:

Ama neden öyle dedinki şimdik :) ben trabzona gelin geldim aslen konyalıyım kaynanamdan henüz bir sıkıntım yok ve bayıldığım bir görümceye sahibim :))))............

manisalıyım..nişanlım adanalı..

ben anne tarafından yugoslav göçmenı,baba tarafı girit göçmeni..göçmenoğlu göçmenım
nışanlımında oncekı kuşağı aydın kökenlı..

ıkımızde denız çocuğu

sllmmm bnm çokta uzak olmsada bn mardinliyim erkek arkadaşımda urfalı ama biz tanıştığımızda bn bitliste üniv.okuyordum oda aksarayda okuyordu
anlayacağın hep birbirimize uzaktık bnm ailemn korkusu yok ama erkek arkadaşımın annesi korkuyor hani bişey olur diye ama çok şükür karşıda değil bu
sene çok şükür okul bitti 2 yıldız sabırla bekliyrum rabbim onu bana nasip etsin bakalım bu sene bişeyler olabilir yada seneye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…