Söz Kesimi sözlümün ailesi

yarengoksin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2011
62
0
36
Eskişehir
Merhaba Kızlar, Bugün üye oldum buraya.

2 ay önce erkek arkadaşım ve ailesi istemeye geldiler aynı gün sözü de yaptık onlar uzakta olduğu için.

Abileri ablaları beni aramıyorlar. Normalde gelinler aranır ve bir ihtiyacın var mı diye sorulur ya hiç aramıyorlar.

Sizce neden olabilir? Kafam çok karışık ailesinden dolayı.

soguk insanlar mı?

istenmeyen gelin misin?

aranızda problem oldu mu ?

bunlara cevabın hayırsa o zaman umursuz insanlar olabilirler.. adetlere aile içi ilişkilere cok takmıyolardır

Aksine sıcak insanlar. Aramızda hiç bir problem olmadı. Hatta ailemi o kadar beğenmişler ki Allaha şükürler olsun
böyle bir aileden gelin alıyoruz bile demişler.
Bunların doğru olduğuna da inanıyorum çünkü ailem çok sevilir herkesçe.

tatlım dusunemıyo olabilriler yada baska bir sebep olbilir..bence önyargılı olma...sözlüne caktırmadan sormayı denedınmıı ??belki o sana seni rahatlatacak bir cevap verır??

bence de sözlüne bi sor...

begenip isteyip aramamaları tuhaf... sıcak insanlarsa böle umursuzluk yapmamaları lazım belki sen ara diye bekliolardır

kucuksun diye

valla ben de hic aranmadım
ne sözlüyken ne nisanlıyken ne dügün arifesinden
bir yandan istanbulda evi kurdum bir yandan esimin ailesinin sehrindeki dügün icin gittim geldim onların sehirinden halledemediklerimi gittim baska sehirlerden ayarladım
bu saflarda hic aranmadım her seyi kendim aldım ettim
o zamanlar niye acaba diye düsünüyordum
ama simdi cok rahatım
onlar beni 9 10 ay aramadılar ben bundan sonra bir ömür boyu arama geregi hissetmiyorum
su anda ayda bir filan konusuruz sadece
onlar rahatsa ben daha da rahat
kötü insanlar demiyorum ama herkesin aile yapısı farklı
onlar kendi cocuklarını geride bırakıp avrupaya oraya buraya tatile gidebilen insanlar
ben gelinim beni aramamaları normalmis bunu zamanla cozdum

Sordum kızlar çaktırmadan değil direkt sordum hemde

Cevabı boşver dedi ne yaparlarsa kendilerine dedi.
Bana değer veren seni arar aramayansa kendi bilir dedi.

Canım bence de canını sıkma sen.. :) Onlar aramıyorsa sen ara :) Araya soğukluk girmesin. Sen aradıktan sonra belki akılları başlarına gelir. Baktın o zaman da tık yok boş verirsin

Sağol bebişim.

Walla kızlar ben aramayacağım. Ben miyim gelin onlar mı anlamadım? Biraz yardımcı olur ama insan değil mi?

Bir şey isteyeceğimden değil ama arayıp en azından bir isteğin var mı diye sorsalar yani çok mu?

Kızlar sözde bana takı takıldı ama biz damada bir şey takmadık. Sadece bohça verdik. Bohçanın içinde
sadece annesine ve babasına bir şeyler vardı.
Bu yüzden sözlüm boşver demiş olabilir diye düşünüyorum.

Zaten siz sözde herhangi bişey takmazsınız ki.. Nişanda biLdiğim kadarı iLe damadın aLyansını ve saatini hediye oLarak kız tarafı aLıyor.. Eşimin aLyansını biz aLmıştık, gümüş istediği için pek bi maLiyeti oLmadı. Saatide kendiLeri aLdıLar :)

bence sen bi ara onları hatırlarını sormak için baktın hala aramıyorlar o zaman aramazsın sende. senin aramanı bekliyor olabilirler.

boşver demesi de ilginç olmuş altında yatan başka sebepler var ve o bunu biliyo olayı deş bence. yani gerçek aramama nedenlerini öğren ondan.

Ay şekerim pek şanslıymışsın walla benim sözlüm açık açık ister benden şu marka saat olacak diye.
Çok süslü sinir oluyorum. Eşinin değerini bil ohhhh

Canını bu tarz şeylere sıkma anlamında boşver dedi bence.

23 Nisanda tatil üç gün ya o zaman gibi nişan yapmayı düşünüyoruz, bakalım o zamana kadar ne olacak?

ayyy başlarda ben de çok takardım.Annen aramıyo,ablan aramıyo diye ama boşver sen keyfine bak.aramak isteyen arar bu yüzden soğuk davranma sen onlara hiç bişi yokmuş gibi devam et.ben hala aranmıyorum çünkü :)))))kendini yıpratmaya değmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…