• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sözlümle ayrılmalı mıyım?

NAZ030

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2023
1
0
1
23
Sözlümle 4 senelik bir beraberliğimiz var 4 aydır da sözlüyüz ama sözden sonra çok değişti ailesi çok tuhaf gelmeye başladı ailesiyle hiçbir iletişimim olmuyor babası vefat etmiş onlara gittiğimde sürekli evde teyzeleri ablası fln oluyor annesini hiç tanımıyorum diyebilirim hiç ilgi alamıyorum ama sözlüm bize geldiğinde herşey bambaşka anlamıyorum acaba sorun bende mi diye düşünüyorum yaklaşmaya çalışıyorum ama sürekli bi kalabalığa giriyorum sıkıldım bu durumdan sözlüm sürekli soğuk olduğumu söylüyor ama bizim ona yaklaştığımız gibi onun ailesi bana yaklaşmıyor sözlümü kırmamak için onların evine 4/5 defa yalnız gittik annesinin falan haberi var acaba gözlerinde basit bir duruma mı düştüm? Sevgilimle de çok fazla tartışmaya başladık bu söz döneminde sürekli bi ilgisiz davranıyor sözlüme gittiğimizde yanında uyurken fotoğrafımızı çekmişti acaba ayrılmak istiyorum desem o fotografı aileme gösterir mi? Güvenemiyorum herkesten her şey beklenir son zamanlarda bana karşı tavırlarından dolayı ona karşı düşüncelerim değişiyor ama aileme karşı kötü bir şey söylerler diye korkuyorum ne yapmalıyım acaba nişanlılık döneminde normal mi? Çok fazla tartıştığımız için mi böyle düşünüyorum? Annemle konuşamıyorrum bu düşüncelerimi çünkü saçma düşünüyorsam anneminde sözlüme karşı bakış açısı değişir diye düşünüyorum bana akıl verebilir misiniz

Söz, nişan zaten ciddi anlamda tanıma aşamasıdır. Doğru gitmeyen bir şeyler varsa yol yakınken geri dönün bence

Boşanmış bir kadın olarak söylüyorum. Başta yolunda gitmeyen bir durum varsa bitirmesini bilin lütfen. İnsanlardan mucize beklemeyin başta nasılsa sonrada aynı oluyor. Anlattıklarınızdan şunu anladım birincisi çok tartışıyormuşsunuz yani hemen evlilik düşünmeyin süreyi uzatın. Bitirmek istemiyorum diyorsanız kesinlikle süreyi uzatın.
İkincisi sizi tehdit edemez öyle bir fotoğraf attıgı anda dava açın o zaman kuzu olur.

Can ciğer olmak zorunda değilsiniz ki. Söyle sözlüne ben elimden geleni yapıyorum zaten kimseyi pohpohlayamam de. Annenle can ciğer olmak zorunda değiliz,önemli olan aramızdaki saygı de. Baktın hala zorluyor ayrılırsın. Genelde bu tarz baskılar evlenince daha da artıyor gördüğüm kadarıyla.

Back