- 22 Ekim 2018
- 239
- 99
- 53
- Konu Sahibi Dolunayisra
- #1
...
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tas gibisin abla ne demek ay beni delirtti gercekten. Akli başına gelsin istiyorum ben sozlume ne yapayimBebeğim dediği anda vurmuyodur rahat ol.
Ben iliskilerini cok icten ve zararsiz gordum.
Tatlım sıkıntı yok boşa üzülüyosun. Kafana çok takılıyosa sende bir kuzeninle böyle çok samimi konuş bakalım o ne diyecekHanımlar merhaba.. sözlüm ve teyzenin kizi arasindaki muhabbet beni delirtiyor. Sözlüm 24 yaşında kuzeni yani ablasi 28 yasinda. Sozlum abla diyor. Kuzeninin 2 senedir görüştüğü biri var ama ailesi cocugu istemiyorlar izin vermiyorlar evlenmelerine. Bizde sozlumle 2 senedir birlikteyiz 3 aydir da sozluyuz. Sozumuzede geldi cok yardimci oldu hazirlanmamiza.."kucuk abim benim sen ne ara büyüdün dedi sozlume benden once evleniyor" dedi.Sozlum ablasini cok seviyor. Gecenlerde denk geldim bebeğim dedi ve ben delirdim. Sen nasil böyle konusursun diye kavga ettik. Bu kuzeni ile birlikte buyumusler okula birlikte gidip gelirlermis. kv calistigi için sozlumu ve kardeşlerini bu kiz buyutmus gibi. Yeri gelmis kucukken banyo yaptirmis o kadar yakinlarmis. Kayinlarimda o kizi ayri severler. Dun telefon da konusuyorduk naptin filan dedim ablamla konustum dedi hii nasilmis filan dedim iyi oyle cok konusamadik 5 10 dk konustum ceyiz filan yapiyormus morali bozuktu ailesi istemiyor ya sevgilisini ona cani sıkkındi ben de neselensin diye "abla sen niye canini sıkıyorsn senin yasindakilerin 2 3 çocuğu var kocadilar sen daha tas gibisin " demis o da manyak demis gulmusler. Sozlum bana bunu anlatti ve ben delirdim. Sakın duymycam bir daha bu ne demek diye çıkistım. O da tamam daha demem duymazsın filsn dedi. Geçenlerde de bebegim dedi ay ben delirdim. O kadar sinirliyim ki napicam bilmiyorum. O ablasi beni seviyor muhabbetimz var. Kizi ben sevmiyorum. Bunlar yuzunden Ama sorun benim sozlumde. Benim kimle nasil konusacagima karisma ben yanlis bir sey yapmiyorum diyor. Rahatsiz oluyorum konusma dedim.tamam demem daha duymazsın diyor. Gercekten o kadar sıkıldım ki aralarindaki bu yakinliktan sözü atmayi dahi düşünüyorum.
Icim cok sıkılıyor.. durum hic hos degilSözü at bencede.
Sen sözü at . Sözlunde kacarak uzaklassin boykr bir seye daha fazla maruz kalmasin yazik.Tas gibisin abla ne demek ay beni delirtti gercekten. Akli başına gelsin istiyorum ben sozlume ne yapayim
Kiskanclik degil rahatsiz oluyorumKıskançlıkta yeni level
Tatlım sıkıntı yok boşa üzülüyosun. Kafana çok takılıyosa sende bir kuzeninle böyle çok samimi konuş bakalım o ne diyecek
Bende ayni sizin gibiyim. Böyle seyler beni cok rahatsiz eder. Kayinlarima karsi da oyle bu kiz. Hepsiyle cok yakin. Kiz Gecenlerde bana " onlar benim erkek kardeslerim hepsi de ayri benim icin elimde büyüdüler onlar " dedi. Ben rahatsiz oluyorum bu durumdan.. önceleri gözüme çok batmiyordu ama bu ara katlanamiyorumCok normal diye adlandirmam cunku ben muhafazakar ailede yetistim ve gelecekteki esiminde bu dusuncede olmasni beklerim birilerine " tas gibisin" demesini istemem.
Ama abes biseyde diyemem cunku beraber buyumusler, hatta anne olmus kiz bildigin sozlune. Ben mesela komsu oglunu ve kuzenimin oglunu buyuttum, bana " kucuk annesisin sen' derler. Ilerde bu iki buyuttugum cocugun sozlusu gelip beni uzaklastirirsa onlardan hoslanmam ben.
Kesinlikle katılıyorum sana. Sen onu o gözle görmüyosun ki. Art niyetlilik bu bence.En nefret etrigim insan tipisin.amcamin oglu kuzenimle beraber buyuduk.okuldan alirdi beni liseye gelirdi arabayla alip nasil sevinirdim.aksamlari her programlari beraber izlerdik gulerdik kahkalarla. Gulmekten yollarda yerlere kapandigimiz gunler olmustur. Velhasil evlendi evlendim.kiskanc tripli rahatsiz bir yemgemiz oldu abim bizden uzaklasti. Sonra ben evlendm esim eski resimlerimizi gordu bu me samimiyet bu nasil akraba. Nikah dusuyor bize gore yanlis dedi.ordada abimle hepten koptuk.
Inan dunya sizinle yasamaya degmiyor. Abimle yedi kat yabanci olduk.ve her gordugumde yengemden ve esimden nefret ettim.ne zararimiz vardi
Nefret edecek bir sey yok. Benimde kuzenlerim var ama bu kadar samimi degilim ve bana gore yanlis. Esinden nefret etmek yerine bosanmayi tercih etseydin. Nefretle evlilik yurumez. Rahatsiz oldugum bir şeyi dillendirdim. Bu kadar kin kusmanizi gerektirecek bir sey yoktu.En nefret etrigim insan tipisin.amcamin oglu kuzenimle beraber buyuduk.okuldan alirdi beni liseye gelirdi arabayla alip nasil sevinirdim.aksamlari her programlari beraber izlerdik gulerdik kahkalarla. Gulmekten yollarda yerlere kapandigimiz gunler olmustur. Velhasil evlendi evlendim.kiskanc tripli rahatsiz bir yemgemiz oldu abim bizden uzaklasti. Sonra ben evlendm esim eski resimlerimizi gordu bu me samimiyet bu nasil akraba. Nikah dusuyor bize gore yanlis dedi.ordada abimle hepten koptuk.
Inan dunya sizinle yasamaya degmiyor. Abimle yedi kat yabanci olduk.ve her gordugumde yengemden ve esimden nefret ettim.ne zararimiz vardi