Sözlüm ve ailesi/ yardım edin arkadaşlar

belanı mı arıyorsun ne işin var hala bu adamla? aşkından ölsen gebersen kafan biraz çalışıyorsa arkana bile bakmazsın.

Sözlüm ailem cahil onların söylediklerini kafana takma diyor , söylediklerinde birşey yok sende nişana ikna etmek için aramasaydın diyor.

Boşanın.
Sözlünüz size değer vermiyor.
Neden yapıştınız ona?

Fedakarlık hak edene yapılır, üzgünüm fragmandan belli sonu.Durum cirkinlesmeden noktalandirin derim.

okurken migdeme sinirden agrilar girdi? kendine gel! böyle piskopatlarla ömür gecmez, nerden tutsan elinde kaliyor. nesine asikdin? nesine asiksin su an?

Karşınızdaki insanlar ne size ne de ailenize değer vermiyor, daha söz de böyleyse siz düğünü yapana kadar ki bunlarla o raddeye varmaz bu iş çok yıpranırsın. Sözlün seni anlasa, arayı yapmaya çalışsa hadi biraz onun hatırına diren derim ama o da sadece dolduruşa gelip sana ve ailene cephe almış şimdiden. İlerde çok üzülürsünüz yol yakınken kaçın kurtulun.

Sözlüm ailem cahil onların söylediklerini kafana takma diyor , söylediklerinde birşey yok sende nişana ikna etmek için aramasaydın diyor.
Erkek arkadaşımı orada doldurdular ve kavga ettik yazmışsınız.
Doldur boşalt akıllı adamdan koca olmaz.

Altın takarsanız rezil ederim demiş, anam olmadan mutsuz olurum demiş.
Size küfretmeye başlamış.

Sevilmediğinizi anlamak zor mu?

Bu adama mecbur musunuz?
Cinsellik mi yaşadınız, gebe misiniz, evde mi kaldınız da mutsuzluğa mahkum ediyorsunuz kendinizi?

Son düzenleme:
Hayır hiçbir mecburiyetim yok şükür. Ben ailesi ayrı, kimseleri yok, yalnız büyümüş olduğu için sabrettim, sevdiğim için, haklısınız sevmiyor ve değer vermiyor.

Hayır hiçbir mecburiyetim yok şükür. Ben ailesi ayrı, kimseleri yok, yalnız büyümüş olduğu için sabrettim, sevdiğim için, haklısınız sevmiyor ve değer vermiyor.
Sabretmeyin.
Hiç kimseyi kendinizden ve ailenizden daha fazla sevmeyin.
Sadece size değil ailenize de haksızlık bu.
Ailenizi bu değmez insanlar için üzmeyin.

İstemediklerini zaten aleni belli etmişler bence ailenizle bu meseleyi konuşun
Ben olsam aileme böyle davranmalarına asla müsade etmem istemiyorlarsa benim ailem hiç istemiyor diye düşünürüm

Sözlüm benimle dalga geçer gibi seni istiyorlar sen alınıyorsun kötü düşünüyorsun diyor. Bu kadar kör olamaz. Beni suçluyor, onun yapamayacağı hoşlanmadığı şeyler istediğim için. Kimsem yok düğün dernekten nefret ediyorum diyor. Yapıcam sen onları dinleme.

şükür evliyim yazmamışsın.. Senin adına şükrettim sözlü olduğuna...

AYRIL hemde kosarak kac

Ardına bakma bile. Ayrıl. Ben de bu sorunlardan geçtim yine de ayrılmadım. Hata ettim. Alsınlar oğullarını başına çalsınlar be. Okurken ben daraldım öf.

Bu adamdan bir halt olmaz, yazık olmuş 4 senenize

Balık baştan kokar bacimmmmm .....bitir rahatla 3 5 gün ağlar susarsin senelerce aglayacagina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…