Sözlüm ve ailesi/ yardım edin arkadaşlar

Kendine yazık etme, yolun başındayken geleceini düşün. Şimdi başta sana ve ailene bu şekilde davranan bir aile ileride neler yapmaz Sözlün her ne kadar iyi de olsa annesini dinleyen biri belli ve bu daha da ilerleyecek. Yarın öbür gün çocuğun olunca bu durumlar canını daha çok yakar ve ailene karşı olan davranışları zoruna gider, ses çıkaramazsın karşı tarafta üzerine gelir kullanır yıpratır seni. Yapma

niye zorluyosun bacim belli ki olmayacak olsa da seni mutsuz edecek peki bu inat neden niye olsun diye zorluyosun. simdiden sana kin tutan bende sana boyle davrancam diyen adam icin

Resmen bencillik
İleride size öyle davranacaklarsa madem mutlu bir evlilik yapmayı umarak bir yola girmenin bir anlamı yok.
Ayrılın veya devam edin diye yönlendirmemiz yanlış olur ama pek umutlu görmedim..

Söz ve nişan bazı şeylerin daha net görüldüğü aşamadır. Çok uzun tutmamakla birlikte düğüne kadar biraz zaman tanınmalıdır evleneceğin kişiden emin olmak için. Sen daha net göremezsin bence bu dediklerimi. At o yüzüğü geleceğini karartma.

Dışarıdan olayın nasıl görüldüğünü yazmış herkes.
Konunu açalı 4 gün olmuş. Bence şu ana kadar "Senden ayrılıyorum" mesajını atmış olman gerekirdi.
Evlenince senin yanında sözlünün "Aşkım benim sen haklısın, ailem her şeyi abartıyor, seni seviyorum artık birlikte karar veririz ailem ne karışıyor." diyeceğini düşünüyorsan yanılıyorsun.
Evlenince erkeklerin ilgisi,sevgisi evlenmeden öncesine göre daha da azalıyor.
Yani evlenmeden böyleyse evlenince daha ne kadar kötüye gideceğini sen düşün.

Ayrıldım konu açık.

Neler yazdığınızın farkında mısınız bilemedim. E evlenin bu aileyle bu adamla zorla ne diyelim. Eminim adam akıllı beyefendi tipler olsa kimse bu kadar üstlerine düşmezdi...

başını yakma aile aşkından ölen yok cevrene bak acele etme evliler boşanıyor sonra cok üzülürsün elinden bişey gelmez ayrıl kızım erkekler ailesine düşkün olur heleki annesi demiş sana cevrenden biri diye ilk mürüveti anlarım ailen haklı böyle şey görülmemiş nasıl bi evlilik olacak uzaklaş ben bile sinir oldum hiç mi oglunun evlenmek istediği kıza saygı yok oglumu bırak diyor bu kadınla ömür geçmez ayrıl uzaklaş hayat bi kere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…