Sözlüm geri döner mi

Ne peki evlenmek için sebep sevmek saymak ailelerin anlaşması fedakar olmak paran yoksa düğüne bile gerek yok boşver demek bunlar önemli değil mi
(Eski) sözlünüz bir şarkıcı olsaydı Çelik olabilirdi

...
Artık devir değişti
E tabii Çelik de değişti
Kısa kes artık bitti
Senin modan geçti
Şimdi o kadın moda bye bye
...

Ya yapacak insan var yapmicak insan var o yapmaz

Kafamız uymasa evlilik kararı almazdım 5 sene devam etmez ilk bir sene içinde ayrılırdım

Profil bilgileriniz doğru mu ? 30 yaşında , çalışmayan , ilköğretim mezunu bir insan mısınız ?

Eğitim düzeyinizi hor gördüğüm için sormuyorum. Siz 30 yaşında iseniz erkek arkadaşınız da aynı yaştaysa 5 sene boyunca süren flörte aileniz tepki göstermedi mi ? Çalışma durumu yoksa aileler uzun ilişkileri onaylamıyor genelde , o yüzden anlamak için soruyorum.

Aileniz kaç sene süreceği belirsiz yurt dışında çalışma sürecini nasıl onayladı ?

Adamın Irak a çalışmaya gidince fikirlerinin değişmesi normal. İşyerinin sağladığı barınma imkanıyla kendisiyle aynı durumdaki erkeklerle sohbet etmiş , daha önce fark etmediği sorunları fark etmiştir.

ilk sevgilisi benim herşeyi benimle yaşadı

Mesela neyi ve nasıl bu kadar eminsiniz ?

Cümlenin saçmalığına ne desem bilemiyorum. Bu cümleyi genelde ağzından çıkanı kulağı duymayan, saygısız ( diğer sıfatları yazmayayım ) erkekler söylemiyor muydu ? Bir kadının da bu cümleyi kurmasına inanamıyorum.

Çok temiz duygulara sahipsiniz. Evlilik için söyledikleriniz önemli şeyler. Tabii evlilikte bu kadarı yeterlidir demek belki doğru olmaz. Liste uzayıp gidebilir. Bu herkesin beklentisine göre değişebilir de. Sizin söylediğiniz konuları hafife alan hatta dalga gecen hemcinslerimi görünce doğrusu üzüldüm. Birbirimize burada tabii ki polyanna olmayalım ama emin bir dille konusmak ve karşı tarafı üzmek bilmiyorum bana pek iyi niyetli gelmiyor.Bu kriterleri bu devirde yok sayıp sadece aşık oldum cinsel açıdan çok uyumluyuz deyip de evlenip bir süre bosanan ayrılan çok insan var. Yakin bir zamanda okuduğum bir kitapta evlilikte hedef hayal birliğinin ne denli önemli olduğundan bahsediyordu mesela.. Erkek arkadaşınizin neden ayrıldığı bir muamma. Mesafeler artınca iletişim kurmak zorlaşıyor maalesef. Telefonla görüşerek hislerimizi karşımızdakine aktaramayiz.size tavsiyem karşımızdaki adam nasıl olursa olsun(???) sizi bırakma cesareti göstermiş. Neden bıraktı ne oldu da bıraktı bu sorular önemsiz ve cevapsız.Hiç ikna etmeye çalışmayın. Sessiz kalın ve sizi bırakan birini kendinizden mahrum bırakın. Özgüvenli olun. Ve önünüze bakın... eğer ki size aitse dönecektir. Ama beklemeyin de. Siz değerlisiniz...

Arkada dört gözle gelmesini bekleyen ve bak sana ne fedakarlıklar yaptım, aileler de tanıştı, evlen benimle pick me girl beklerken niye gelmesin dimi adam ?
Giden gitmiş üzülün elbette ama bu kararlı bekleyiş ve evlenmek zorundaymış gibi tavrınız ne Allah aşkına ?
Emek var yaşanmışlık da var tamam da bunlar yüzünden biri diğerine bağlanamaz bunu anlamıyorsunuz. Ailelerin tanışması çok önemli mi ? Evli cocuklu insanlar boşanıyor..
Önünüze bakın derim

Üzgünsünüz böyle bi son beklemiyordunuz, olan olmuş artık belki hayatında kimse yoktur ama çok kazanmak onu kendi başına bi süre rahat yemek istiyordur sorumluluk almadan vs gibi hiç kimseye bu kadar güvenmeyin herşey olabilir. Geri dönme ihtimali varsa olabilecek bişey varsa. Kendinizden mahrum bırakın sizi merak etsin sosyal medya watsap hiç biyerde göremesin iletişime geçmeyin bütün sosyal medyadan çıkarın kesinlikle yazmayın. O sizden ayrıldı ama sizin kolay bi şekilde onu bırakmanızı hazmedemez başka bi ortamı yoksa kimse kolay unutulmayı istemez siz ona yazarsanız o sizi istediği zaman arayıp ulaşabilirse sizin onu unutamadığınızı anlayacağı için kıymetli olmazsınız. Cepte görünmekten çıkın bunu da sosyal medyanızdan çıkararak başlayın arada hal hatır için mesaj atarsa cevaplamyın sizi özlesin merak etsin dönerse böyle döner böyle dönmezse de hayatında başkasında var kendisini kaptırmış demekki maalesef

Eglenebileceği birini bulmuş olabilir, sizi üzmek istemem ama ideal eş olaya kendini çok adayanlar bir süre sonra sıkıcı katagorisinde değerlendiriliyor

Öyle sosyal medyalara çok güvenmeyin. Uzaktan ilişkiyi gerçek ilişki olarak saymayanlarda var
Mesela ben daha 14 -15 yaslarindayken bı cocukla nette yazısiyoduk başka şehirlerdeydik ,sevgili olduk biraz geçti bu benden ayrılmak istedi bende safım tabi bı anda triplere girdim senin gibi. işte noldu bendemi bı sorun var bişey mi oldu gibisinden çok ısrar edince itiraf etti megersem beni aldatiyormus hatta aldattığı kızda beni biliyomus benim ex üzülmüş bana ayrılmak istemiş üstüne kız da yazık ya ayrılma seviyo seni falan demiş öyle saçma salak bişey işte bide bunları bana anlatti öküz Yani böyle uzaktan ilişkileri bildiği halde takmayıp devam ettiren de var çok guvenme bence. İster 5 ister 10 senelik olsun hiç farketmez insan 30 senelik eşini bile aldatiyo ne yapmaz diyenler yapıyor oyuzden aman o yapmaz dememek lazım kimse için

Aslında şöyle etrafında üç tur dön ve iki turda takla at. Sonra mutfağa gidip bir bardak soğuk su al ve onu iç. Suyu içip bitirdiğinde sözlün dönmüş olacak hadi iyisin bu iyiliğimi unutma. Müneccim miyiz yahu biz ne bilelim döner mi dönmez mi Bitirdiyse bitti bazen kabullenip yoluna ,hayatına devam etmek gerekir. Mesela onun hayatına devam ettiği gibi.

Yani sence başkası olsa ne olur olmasa ne olur sonuçta gitti mi gitti. Ayrıldı mı ayrıldı. O artık yok. Seni şimdi istemeyen adam beş ay sonra istese, çok pişmanım dese ne önemi var? O elini bir kere bıraktı mı bıraktı. Böyle bakmak lazım bir de olaylara. Yorumlar moralini bozmasın, genelde söyledikleri doğru çıkar çünkü bu yorumlarda hep bi yaşanmışlık var.

Çok bunaldım dedi evet ilgi çok bekliyorsun dedi sıkıldı bence biri yoktur eminim aileler tanıştı ya bide o karakterde değil
inşallah dediğiniz gibidir
ama burdaki arkadaşların dediği ve benim tahmin ettiğim gibiyse de inşallah en kısa sürede Allah karşınıza çıkarsın
yapmaz etmez diyerek aynı sabitlikte gidiyorsunuz yoksa

şu yapmaz bu yapmaz kemalim yapmaz, o karakterde değil gibi varsayımlar kendini kandırmaca oluyor şu devirde maalesef. neye dayanarak emin olabiliyoruz ki? burnunun dibindeki de yapar, uzaktaki de. benim bir tanıdığım var, kadın bir sene önce evlendi. ama şu an başka sevgilisi var üstelik bu kadının da instagram hesabı kocasıyla olan sarmaş dolaş resimleriyle dolu. koca silmiş bunu hesabından, resimleri de kaldırmış. kadın onları kaldırma zahmetine bile girmedi, hiçbir değişiklik yapmadı başka bir instagram hesabı açtı arada oradan paylaşım yapıyor onlar da çay kahve içerken falan. yeni instagramına bakınca bu kadın evli demez kimse çünkü sadece kendi resimleri var. diğerine bakınca da bu kadın ne kadar mutlu kocasıyla dersiniz. öyle sosyal medyaya bakmakla anlaşılmıyor yani, ben yakın çevremde olmasa asla bilmem bu detayları. benim bir ex de whatsapp'a doğru düzgün girmezdi hatta bazen düşünürdüm acaba çevrimiçi gözükmeyi kapatan bişey mi kullanıyor diye bile düşündüm. ama biz koptuk tamamen, kısa süre sonra yeni sevgili yaptı mesela. gökten zembille inmedi bu yeni sevgili sonuçta. bu durumda ya başka bir numaradan iletişim kurdu ya da whatsapp kullanmadı bile. hangi ortamdan, nasıl hiç bilmiyorum. sonra ben bu insanın farklı konularda öyle saçma yalanlar söylediğini öğrendim ki adı soyadı gerçek mi ondan bile şüphe duyuyorum mesela şu an. böyle şeyleri allah bi şekilde karşına çıkarıyor da iyi ki devam etmemişim falan diyorsun.

Başkasını bulmuş olabilir yoksa size kötü davranmazdi

bu yapmaz etmez dediklerimizden ne darbeler yedik bi bilsen... hic bir sekilde israrci olma, yazma ve arama dönmek isterse kendi dönecektir, aksi takdirde her yaptigin olayi daha kötü yapacaktir.

5 senelik bir ilişkimiz var birbimizi çok sevdik bugüne kadar ne küfür ne ihanet yaşamadık hatta bir gün bile küs kalmadık.

belki de sorun budur,
yani kufur ve ihanet falan zaten tabiki de olmamasi gereken seyler.

ama geriye donuk 5 yilda hic bir sorun yasamadiysaniz, hic bir sorunun da ustesinden gelmemissiniz demektir.
Belki de iliski olgunlasamamistir, bu tarz ilk zorlukta da rengini belli etmistir.

gerci 1 yil gibi uzun bir sure uzaktan iliskiyi de yurutmussunuz, cok zordur aslinda, o da basari sayilabilir, ama olmamis demek ki. karsi taraf cabalasaydi belki umut etmeye degerdi ama su haliyle cok donus mumkun degil gibi, donse de eskisi gibi olamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…