- 11 Nisan 2022
- 23
- 33
- 3
- 32
- Konu Sahibi Kelebekqqqq
-
En ihtimal vermedigim şey whatsapa bile girmiyor öyle biri de değil zatenGittiği yerde başkasını bulmuş açık ve net
Bende suç var mı sence bı kız olarak onu bekleme kararım bile çok büyük bişey değil mi parmağımda yüzük olmadan bide"Evlenilecek kız " kriterleri değişmiş demekki
Yok ya öyle biri değil ki yani zaten bunca zaman hep ikimizin resmi vardı sosyal medyalarindaGeçmiş olsun bacım, başkası var.
PikiYok ya öyle biri değil ki yani zaten bunca zaman hep ikimizin resmi vardı sosyal medyalarinda
Yalnız ben öyle değilim evlendim nasıl oldu acaba. Büyü mü yaptım lanBen çok düzenli tertipli hani evlenilcek kız derler ya öyleyim
Seksenlerden mi yazıyorsunuzBende suç var mı sence bı kız olarak onu bekleme kararım bile çok büyük bişey değil mi parmağımda yüzük olmadan bide
Ya o bı genel anlamda dedim hani bırakması için sebep yok gibiYalnız ben öyle değilim evlendim nasıl oldu acaba. Büyü mü yaptım lan
Demek ki sevgilin bu sekilde dusunmuyor..Ben çok düzenli tertipli hani evlenilcek kız derler ya öyleyim..
Hayır da anlatamadım galiba ben bilmiyorumSeksenlerden mi yazıyorsunuz
Bende suç var mı sence bı kız olarak onu bekleme kararım bile çok büyük bişey değil mi parmağımda yüzük olmadan bide
Öyle biri değil ya bana da çok düşkün su aslında yani hep ikimizin resimleri vardı sosyal medyasındaDemek ki sevgilin bu sekilde dusunmuyor..
Ayrica duzen ve tertip kafi geliyorsa bu zamanda ne ala :)
Bence adam yersiz kiskancliklarindan ve evlenilecek kizim edalarindan sikilmis olacak ki ayrilmis senden...
Sen kabul etmek istemesende orada birilerini bulmus olma ihtimali de var..
Ayrica bizim erkeklerimize yabanci uyruklu kadin dedigin zaman akillarini yitiriyorlar..
Bence cok umitlenme canim..
Seninki de gitmeden bu kafadaysa gidince gözü açılmışYa o bı genel anlamda dedim hani bırakması için sebep yok gibi
Yine de çok üzülüyorum hiç kötü olmadık birbirimize karşı hep iyidikSuçlu suçsuz aramaya gerek yok
Olmayanı ittirmeyelim
Yolumuza bakalım mesela
Bilmiyorum belkide öyle oldu sevse bırakmazdı zatenSeninki de gitmeden bu kafadaysa gidince gözü açılmış
Ablacım evlenilecek kız, bir kız olarak yüzük bile takmadan beklemek falan seksenlerde kaldı bu anlayışlar. 40 yıl sonraya alalım sizi. Bu saydıklarınız evlenmek için yeter sebep değil. Hatta sebep bile değil.Hayır da anlatamadım galiba ben bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?