- Konu Sahibi lavantakesesi35
Çok teşekkür ederim inşallah kesin belli olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var tabikiSlm.kimse yok mu
Hele o düğün ne zaman diye soranlar yok mu parçalayasım geliyor onları
Aynen sizene düğün yapsan çocuk ne zaman dicekler bunları bildiğimiz halde insanın içi bi tuhaf oluyor soru gelince.
Tabiki var Sizin neden belli değil ?Katılıyorum uyuz oluyorum böyle soru soranlara
Bende nişanlıyım düğün tarihi belli olmayanlardan aranızda yerim var mı
Tabiki var Sizin neden belli değil ?
Bu devirde genelde aileler destek vermiyor zaten. Yavaş yavaş halledersiniz çok lüks eşyaya çakmadığınız sürece hallolmayacak değil hiç bir şeyNişanlımdan dolayı hiç aklımızda yokken nişanlandık hiç bi birikintisi yok ailesinden destek de yok maddi açıdan kendi çabasıyla yapacak o yüzden belli değil bende yardımcı olmaya çalışıyorum benim % 90 hazır sayılır ufak tefekleri tamamlarsam bende ona destek olcam :)
Hoşgeldin canım inan aynı durumdayız umarım herşey olur ozamanlaNişanlımdan dolayı hiç aklımızda yokken nişanlandık hiç bi birikintisi yok ailesinden destek de yok maddi açıdan kendi çabasıyla yapacak o yüzden belli değil bende yardımcı olmaya çalışıyorum benim % 90 hazır sayılır ufak tefekleri tamamlarsam bende ona destek olcam :)
Bu devirde genelde aileler destek vermiyor zaten. Yavaş yavaş halledersiniz çok lüks eşyaya çakmadığınız sürece hallolmayacak değil hiç bir şey
Hoşgeldin canım inan aynı durumdayız umarım herşey olur ozamanla
Erkekler bu konuda daha hassas biz nasılsa hallolur iki gönül bir olsun matığındayız onlar parasal mevzuları çok takıyorlar. Onlara göre herşeyin tam 4/4 lük olması lazım.Yok belli başlı şeyler var onun alacağı ben herşeyi almıştım öncelerden ama hiç birikintisi olmadığından o çok takıyor :)
Hoşbuldum canım inşallah tek temennimiz o hayırlısıyla olsun :)
Erkekler bu konuda daha hassas biz nasılsa hallolur iki gönül bir olsun matığındayız onlar parasal mevzuları çok takıyorlar. Onlara göre herşeyin tam 4/4 lük olması lazım.
Amin canım inşallah. Evet zor bişi erkek tarafının beklenmesi zaman zaman sevgili/nişanlılarımızda bu durumun bilincinde olup üzülebiliyorlar. İnşallah Allah işlerimiz kolaylaştırsın.selamlarr!
ben de sizden sayılırım söz ya da nişan yok ama ben de. erkek arkadaşımın okulunun bitmesini bekliyorum. ben öğretmenim ankara da görev yapıyorum her şeyin tam olup erkek tarafını beklemesi zormuş ama bu yaza okulu biterse birşeyler yapacağız inşaallah dua edelim biribirmize:)
Aynı durum bizde okul bitcek askerlik bitcek sonra nasipse. Biz byanlar özelllikle herşey hazır olunca biraz sıkıyoruz onları farkında olmadan. ben özellikle şu evlendi bu hamile falan diyorum ama istemsiz oda yalnış anlıoaminn evett kendisi de üzülüyor ben de üzüyorum bazen farkında olmadan o da gaza geldi çok çalışıyor biticek gibi okul bu yıl:) tabi askerlik iş durumu falan da var daha ama önce bu engeli bi aşsaydık iyiydi:/
aynen bu yaz en yakın arkadaşlarımdan ikisi nişanlandı bir diğeri bu ay nişanlandı yaza da düğünleri var üçünün de ben de tabi hem mutlu oluyorum hem üzülüyorum o da üzülüyor çok sinir oluyor bu durumaAynı durum bizde okul bitcek askerlik bitcek sonra nasipse. Biz byanlar özelllikle herşey hazır olunca biraz sıkıyoruz onları farkında olmadan. ben özellikle şu evlendi bu hamile falan diyorum ama istemsiz oda yalnış anlıo