• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sözlü veya Nişanlı olan Düğün Tarihleri Belli Olmayan Adaylar

ya peki neden bekliyorsunuz canım ?
biz yaza nişan yapıp seneye düğün yapma istiyorduk ama askerlikten dolayı beklemeye karar verdik
şubatta söz yapıp yaza veya sonraki yaza nişan ve sonra düğün yapacağız :KK43:
Nişanlımın atanmasını bekliyoruz tatlım bir de hiç birkimimiz yok bizim ailelerde yardım etmiyor düğün yapda kolay değil,Bence düğüne yakın nişan yapın nişanlı beklemektense sevgili olarak beklmek çok daha iyi emin ol :)

Nişanlımın atanmasını bekliyoruz tatlım bir de hiç birkimimiz yok bizim ailelerde yardım etmiyor düğün yapda kolay değil,Bence düğüne yakın nişan yapın nişanlı beklemektense sevgili olarak beklmek çok daha iyi emin ol :)
hayırlısı olsun hakkınızda :( biz de dün onu netleştirdik zaten sevgilimin okul durumuna göre eğer şubatta mezun olacaksa yazın nişan yapacağız martta askere gidick ve ağustos eylülde o gelince düğün yapacağız ama eğer sevgilimin 1 sene uzarsa hiç acele etmeyip 2016 haziranda nişan yapıp onu askere yollayacağız gelincede düğünmüzü yapacağız. 1 sene nişanlılık süresi veriyoruz yani. ama resmiyet olması açısından her iki durumda da sözümüzü şubatta yapacağız inşallah

hayırlısı olsun hakkınızda :KK43: biz de dün onu netleştirdik zaten sevgilimin okul durumuna göre eğer şubatta mezun olacaksa yazın nişan yapacağız martta askere gidick ve ağustos eylülde o gelince düğün yapacağız ama eğer sevgilimin 1 sene uzarsa hiç acele etmeyip 2016 haziranda nişan yapıp onu askere yollayacağız gelincede düğünmüzü yapacağız. 1 sene nişanlılık süresi veriyoruz yani. ama resmiyet olması açısından her iki durumda da sözümüzü şubatta yapacağız inşallah
Evet canım güzel düşünmüşsünüz hayırlısı olsun :)

Hoşgeldin canım çok mantıklı karar vermişsin şimdiki aklım olsa yapmazdım heleki tarih belli değilken :KK12: Bizdede aileler karışmıcak büyük ihtimal belli olmamasına rağmen aldık beyaz eşyları depomuzda duruyor

hayırlısı olsun hakkınızda :KK43: biz de dün onu netleştirdik zaten sevgilimin okul durumuna göre eğer şubatta mezun olacaksa yazın nişan yapacağız martta askere gidick ve ağustos eylülde o gelince düğün yapacağız ama eğer sevgilimin 1 sene uzarsa hiç acele etmeyip 2016 haziranda nişan yapıp onu askere yollayacağız gelincede düğünmüzü yapacağız. 1 sene nişanlılık süresi veriyoruz yani. ama resmiyet olması açısından her iki durumda da sözümüzü şubatta yapacağız inşallah
Hayırlısı artık belirsizlik kötü bişi net durumun yok soran çok düğün ne zaman diye en sinir bozucusu da o :KK11:

Hoşgeldin canım çok mantıklı karar vermişsin şimdiki aklım olsa yapmazdım heleki tarih belli değilken :KK12: Bizdede aileler karışmıcak büyük ihtimal belli olmamasına rağmen aldık beyaz eşyları depomuzda duruyor[/Q

Aynen canım ben de yapmazdım pişman oldum bu kadar erken olduğu için.Beyaz eşya işini iyi yapmışsınız bizde düşündük almayı ama taksitle alınca daha pahalıya geliyor diye vazgeçtik

Aynen sizene düğün yapsan çocuk ne zaman dicekler bunları bildiğimiz halde insanın içi bi tuhaf oluyor soru gelince.:KK61:
Evet ben de kötü oluyorum sonra nişanlıma çatıyorum kavga ediyoruz o zavallının da suçu yok düğünlere bile gitmiyorum moralim bozulmasın diye :110:

İkimizde 26 yaşındayız bizim yaşıtlar hep evlendi sanırım ondan da biz bayanlardaki psikoloji :KK70: Benden küçükler bile evlendi bebişleri var :KK17:
Ben de nezaman faceye girsem psikolojim bozuluyor yok kocişimle kahvaltı keyfi yok kızımla selfie sinir oluyorum :-)Arkadaşlarım ikinci çocuklarını doğurdular bir de haline bak setenay diyorum kendi kendimi depresyona sokuyorum :KK53:

Ben de nezaman faceye girsem psikolojim bozuluyor yok kocişimle kahvaltı keyfi yok kızımla selfie sinir oluyorum :-)Arkadaşlarım ikinci çocuklarını doğurdular bir de haline bak setenay diyorum kendi kendimi depresyona sokuyorum :KK53:
Aynen ya nişanlım bazen kapat facebook dio onuda yapmak istemiyorum sırf bu yüzden. Ama evlenmemiş şurda tek tük kaldık. Hepsi evli çocuklu bu ara hamile furyası var hepsinin facee aynı resim "içimde büyüyen minik eller minik ayaklar ve minicik bir kalp var" :KK43:

Aynen ya nişanlım bazen kapat facebook dio onuda yapmak istemiyorum sırf bu yüzden. Ama evlenmemiş şurda tek tük kaldık. Hepsi evli çocuklu bu ara hamile furyası var hepsinin facee aynı resim "içimde büyüyen minik eller minik ayaklar ve minicik bir kalp var" :KK43:
Biyolojik yaşımız geldiği için sanırım bende de bir bebek hevesi var milletin canı yemek falan ister benim canım bebek istiyor :KK46:

Ben de nişanlıyım ama bir türlü düğün tarihini belirleyemedik.Sebebi de )okulum var kısmetse bu sene bitecek. ama düğün bayram öncesi mi olacak nasıl olacak hâlâ belli değil. inşallah bu hafta sonu belli olacak :-)

Ben de nişanlıyım ama bir türlü düğün tarihini belirleyemedik.Sebebi de )okulum var kısmetse bu sene bitecek. ama düğün bayram öncesi mi olacak nasıl olacak hâlâ belli değil. inşallah bu hafta sonu belli olacak :-)
Hadi hayırlısı diyelim o zaman gene belli olacak bizde belirsizlik mevcut :KK70:

Back