• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sözlü veya Nişanlı olan Düğün Tarihleri Belli Olmayan Adaylar

lavantakesesi35

Zor işler bu işler
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2013
386
153
63
Genelde hep düğün tarihi belli olan gelin adaylarımızın konularına rastlıyoruz
Ya düğün tarihi çeşitli sebeplerden belli olamayan Gelin adaylarımız sizler neler yapıyorsunuz ?:D

Hazırlık varmı yoksa daha erken mi ? neden bekliyoruz tarihler neden belli değil ?Bekleme sebepleriniz nelerdir. :KK54:
İlk olarak ben yazayım. 2012 yılının sonundan beri nişanlıyım henüz tarih belli değil lisans tamamlama ve kısa dönem askerlik dolayısıyla genede sıkışmamak adına çeyiz hazırlıkları tam gaz devam ediyor.
Beyaz eşyamızı aldık depolarda duruyor. Erken almışsınız diyenler olabilir belki alırken model değişimi yapılabilecek.

Son düzenleme:
ben sözlüde nişanlı da değilim canım :) şubatta kısmet olursa sözümüz olcak ama erkek arkadaşımın askerlği için nişan ve düğün daha sonra olcak :KK60::KK60:

Genelde hep düğün tarihi belli olan gelin adaylarımızın konularına rastlıyoruz
Ya düğün tarihi çeşitli sebeplerden belli olamayan Gelin adaylarımız sizler neler yapıyorsunuz ?:D

Hazırlık varmı yoksa daha erken mi ? neden bekliyoruz tarihler neden belli değil ?Bekleme sebepleriniz nelerdir. :KK54:
İlk olarak ben yazayım. 2012 yılının sonundan beri nişanlıyım henüz tarih belli değil lisans tamamlama ve kısa dönem askerlik dolayısıyla genede sıkışmamak adına çeyiz hazırlıkları tam gaz devam ediyor.
Beyaz eşyamızı aldık depolarda duruyor. Erken almışsınız diyenler olabilir belki alırken model değişimi yapılabilecek.

Ben sözlüyüm canım 25 ekimde sözlendim :) Düğün tarihimiz belli değil
Nişanı 2015 ilkbaharda yapmayı düşünüyoruz düğünde bu sene olmazsa 2016 da inşallah :)

Aaaaa tasarimcibayan tasarimcibayan Sende mi burdasın :KK19:

Aynı durumdayız bizdede o şekilde nişan yaptık AÖF tamamlıyoruz nerden baksan 2 yıl var okulun bitmesine belkide 3 kalır falan
ya benim erkek arkadaşım geçen sene babaannesinin vefatndan dolayı sınavlara giremedi o yüzden 1 dönem kesin uzadıı. eğer 1 dönem uzarsa sadece yazın nişan yaparız ama eğer 2 dönemse biraz ertelicz :(

ya benim erkek arkadaşım geçen sene babaannesinin vefatndan dolayı sınavlara giremedi o yüzden 1 dönem kesin uzadıı. eğer 1 dönem uzarsa sadece yazın nişan yaparız ama eğer 2 dönemse biraz ertelicz :KK43:
Başınız sağolsun aman geç olsun güç olmasın. Çeyiz için yapıyormusunuz bişiler

Başınız sağolsun aman geç olsun güç olmasın. Çeyiz için yapıyormusunuz bişiler
yok canım daha bişeylere girişmedik ben sadece baharatlıklar gibi beğendiğim minik şeylerden alıyorum arada ama o da çok nadir
2 kişilik kahvaltı takımı
baharat seti
cupcakeli baharatlıklar
kahve fincan seti
sürahi takımı
çay kaşıkları
tatlı kaşık ve çatalları
gibi gibi minik bi kaç şey aldım sadece :)

Merhaba canım ben nişanlıyım 7 aydır söz ile birlikte 1 yıl oldu ama hala düğün tarihimiz yok en az 2016 ya kadar bekliycez sanırım :110:
ya peki neden bekliyorsunuz canım ?
biz yaza nişan yapıp seneye düğün yapma istiyorduk ama askerlikten dolayı beklemeye karar verdik
şubatta söz yapıp yaza veya sonraki yaza nişan ve sonra düğün yapacağız :(

Back