günaydın canım
evet haklısın diyorum ya herşeyin farkındayım ama uygulamada sorun yaşıyorum. sen ne kadar zamandır nişanlısın :))
ahh be canım ben ne nişanlı ne de sözlüyüm isteme falan olmadı bizde biraz işler karışık bizim de
Görücü usulü oldu benimki ilk başta etkilendim ama şuan onu sadece bir arkadaş gibi görüyorum ne yapacağimi bilmiyorum karşi bana çok bağli ama ben birtürlü alişamadim birakmakta istemiyorum ama başka birşey de gelmiyor aklima.
Inşallaalah öyle olur yorum için teşekkür ederim.bırakmak istemiyorsan demekki sende ufakta olsa bir beğenme hoşlanma olmuş biraz zaman lazım birlikte vakit geçirdikçe bu beğeni sevgiye dönüşebilir benimki öyle olmuştu canım mesela
hayırdır neden karıştı kine zamandır tanışıyorsunuz peki
annem arkamdaydı önce sonra arkamda durmadı babam vercem dedi vermedi falan öyle işte
2012 den beri bereberi canım
istememe nedenleri ne peki yani önce tamam deyip sonra vazgeçmişler
askerlik okul iş falan filan bunları bahane ettiler
kumralti canım nasılsın
neler yaptın bakalım nasıl gidiyo
askerlik okul iş falan filan bunları bahane ettiler
kumralti canım nasılsın
neler yaptın bakalım nasıl gidiyo
aynı duyguları bende yaşadım. Yüzüklerimi takmadım, nışanlımdan uzak durdum kötü davrandım. Hatta sadece onunla değil ailesine de aynı şekilde davrandım. Neden bilmiyorum ama bu şekilde tuhaf bir hale geldim. Bu sebeple psikolojik tedavi almayı bile düşündüm. Sağ olsun nışanlım beni o tuhaflıktan kurtardı. Fakat benimde düğün günüm geldi düğünden sonra da nışanda ki gibi olursam diye çok korkuyorum
etiketlemelerin bildirimi gelmiyor , o sebeple görmemişim mesajını simce'cim..
iyiyim vallahi ne olsun, şükür yuvarlanıp gidiyorum...
telaşlarım var bu sıra, düğün kına için bir şeyler yapayım diye düşünüyorum.. süs açısından
bir de evimizi falan tuttu nişanlım, yavaş yavaş artık eşyalar da gelmeye başlayacak...
artık bir evim var
önümüz ramazan, bu kadar enerjimiz olmaz diye şimdi halletmeye çalışıyoruz çoğu şeyi...
bir yandan da okul var, mezun olup kurtulayım diyorum...
gelinlik provası, kına için bindallı aldım onun tadilatı falan bir yandan da onlar var...
şafağım da 89
sorma keyfimi yani...
sen nasılsın tatlım, neler yapıyorsun, görüşemedik...
mayıs için güzel planların vardı, gittin mi sevdiceğine ? neler oldu bitti bakalım..
Şimdiden hayırlı olsun :) ne gibi tavsiyede bulunursunuz bizlere yani daha önce yazmıştım ben nişandan sonra çok çok kötü oldum. nişanlımı istemedim ondan uzaklaştım anneme aileme baktıkça ağladım çok şiddetli mide ağrısı çektim we en sonunda hastanelik oldum stresten mide spazmı geçirmişim umarım düğün zamanı da olmaz yoksa korkarım vazgeçicem
teşekkür ederim, size de hayırlı uğurlu olsun..
biraz daha detay verebilir misiniz? mesela evlenince nerede oturacaksınız ?
ailenize ne kadar uzaklık da ?
düğün ne zaman ?
aslında nişanlanalı 1,5 ay oldu yani çok yeni. düğün ws. hiçbirşey belli değil ama ben istanbulda yaşıyorum we yine istanbulda oturcam yani aileme öyle çok uzak olmicam
o zaman evlenip ailesinden 1100 km kadar uzağa gidecek bir gelin olarak size yazabilirim
bu tür durumlar bana çok da sağlıklı gelmiyor, annenizi babanızı elbette ki özleyeceksiniz ama kendi ayaklarınız üzerinde durmanız gerekmekte.. bu er ya da geç olmak zorunda...
önemli olanı da sevdiğiniz insanla olması ...
yani insan başka türlü zaten bırakamaz ailesini... bir başkası olmalı çok ama çok sevilmeli ki, uğruna her şey göze alınabilmeli..
bu insanı bulduğunuzu düşünüyor musunuz gerçekten ? evet bu insanı istiyorum hayatımda diyor musunuz ?
size bu psikolojiyle evlendiğiniz zaman olacakları yazayım ;
mutlu olamayacaksınız... evinize alışamayacaksınız, sürekli şimdiki bulunduğunuz baba evine gitmek isteyeceksiniz..
bir süre eşinizle tartışmalar oluşturacak bu durum ve kaçınılmaz son ; yollarınız ayrılacak ...
ee peki bu mu sizin hayattan beklentiniz ?
ama tam tersi olsa, orta kararda üzülseniz ve çıkmış olduğunuz evlilik yolculuğunda mutlu olsanız...
günün birinde sevimli çocuklarla baba evinize ziyaretlere gitseniz...
bu kulağa daha sevimli gelmiyor mu ?
ne ilksiniz ne de son, bu dünyanın düzeni böyle gelmiş böyle gidecek... çok zor olsa kimse evlenmezdi, nihayetinde anneniz de ayrılıp annesinden gelmiş ve siz olmuşsunuz..
şimdi de sıra sizde.. sizin yuva kurmanız, anne olmanız gerekiyor...
dengeyi sağlamak çok önemli... inanın hoş durmaz bu kadar üzüntü... aileniz zorla vermiyor sizi değil mi ?
bende arada sırada oturup ağlarım, düğünlere denk gelsem gözlerim doluveriyor... anne babama bakınca ağlamamak için sabretmeye çalışıyorum.. üzüldüğüm noktalar çok fazla.. hatta ben çok uzağa gidiyorum.. sadece ailemden değil şehirden de ayrılıyorum.. bilmediğim bir kültüre, hatta dillerini de bilmediğim bir yere gidiyorum...
ama öte yandan da o kadar heyecanlıyım ki, sevdiğim adamla evleniyorum.. evimizi kurmaya çalışıyoruz.. eşyalarımı seçiyorum... evimdeki tuzluğun bile bana ait olması hissi.. yani bir tuzluğa bile anlam yüklemek...
bunlar sevimli şeyler..
güzel şeylere odaklanın.. sevdiğiniz adamla uzanıp televizyon seyretmek, istediğiniz saatte istediğinizi yapabilmek, birlikte tatillere gidebilmek, hissederek dokunarak uyuyup uyanmak.
bunlar kadar güzel ne var ?
sabırsızlanın evlenmek için.... gerçekten mutlu olunacak güzel çok şey var..
Çok güzel yazmışsın arkadaşım çok tşk ederim, zaten bu durumu aşabilmek adına bu foruma üye oldum.
Aslında söylediğin herşeyin farkındayım ama evin en büyük çocuğu benim ve kardeşlerime ablalık değil tabiri caizse annelik yaptım ben.
Ailece maddi manewi çok zor şeyler atlattık we hep ben mücadele ettim. yapı gereği biraz anaç biriyim sorumluluk sahibiyim we birtakım sıkıntılar problemler bitmiş değil belki de gözüm arkada kalacak siye korkuyorum çünkü biliyorum ben ewlendikten sonra bana hiçbir şey yansıtılmayacak söylenmeyecek ve ben her daim yanlarında olamicam.
Ama nişanlımı çok sewiyorum yani istediğim sewdiğim insan. Onun da desteğiyle aşmaya çalışıyorum aşacağıma da inanıyorum sadece biraz daha zamana ihtiyacım war durumu kafamda oturtmam için.
Bu arada sen nereye gelin gidiyorsun merak ettim :)
etiketlemelerin bildirimi gelmiyor , o sebeple görmemişim mesajını simce'cim..
iyiyim vallahi ne olsun, şükür yuvarlanıp gidiyorum...
telaşlarım var bu sıra, düğün kına için bir şeyler yapayım diye düşünüyorum.. süs açısından
bir de evimizi falan tuttu nişanlım, yavaş yavaş artık eşyalar da gelmeye başlayacak...
artık bir evim var
önümüz ramazan, bu kadar enerjimiz olmaz diye şimdi halletmeye çalışıyoruz çoğu şeyi...
bir yandan da okul var, mezun olup kurtulayım diyorum...
gelinlik provası, kına için bindallı aldım onun tadilatı falan bir yandan da onlar var...
şafağım da 89
sorma keyfimi yani...
sen nasılsın tatlım, neler yapıyorsun, görüşemedik...
mayıs için güzel planların vardı, gittin mi sevdiceğine ? neler oldu bitti bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?