• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme sözlenmek istiyoruz ama... :(

NeseKonuk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2014
38
1
0
34
Sakarya
Kızlar 1 yıldan uzun bir ilişkim var sevgilimle artık yüzük olaylarına girmek istiyoruz ama ikimizde üniversite öğrencisiyiz hala okullar bitmedi yani bu yüzden de aileme nasıl bu konuyu acacağım hiç bilmiyorum bi yardım eli uzatın

Bence aileleri işin içine sokmak için çok erken..
Bi okulunuzu bitirin hele..
Muhtemelen ailede böyle düşünecektir..
He illa olsun diyorsanız da, konuyu uzatmadan direk söyleyin.. Çay falan yapın öncesinde azıcık keyiflensinler.. :)

Bence aileleri işin içine sokmak için çok erken..
Bi okulunuzu bitirin hele..
Muhtemelen ailede böyle düşünecektir..
He illa olsun diyorsanız da, konuyu uzatmadan direk söyleyin.. Çay falan yapın öncesinde azıcık keyiflensinler.. :)

evlilik tabi ki okuldan sonra olur ama sadece adı belli olsun istiyoruz ama be bir türlü anlatamıyorum bizimkilere

Yaş kaç ve kaçıncı sınıftasın ? Daha doğrusu bunun okulla vs ilgisi yok aile yapın ne nasıl karşılarlar mesele bu yoksa okurken evlendiren aileler de var.

20 2. sınıftayım

aynı yaştayız bizde istiyoruz ama seneye inşallah.Peki sevgilin kaçıncı sınıf hani onun okulunun bitmesine az kaldıysa onu bekleyebilirsiniz bir süre erkek arkadaşın çalışıyor olsaydı daha rahat olurdu ama sen önce annene biraz konuyu aç bakalım ne düşünüyor direk kendinden bahsetme de arkadaşlarından birinin durumuymuş gibi anlat bakalım olumlu mu olacak olumsuz mu ?

aynı yaştayız bizde istiyoruz ama seneye inşallah.Peki sevgilin kaçıncı sınıf hani onun okulunun bitmesine az kaldıysa onu bekleyebilirsiniz bir süre erkek arkadaşın çalışıyor olsaydı daha rahat olurdu ama sen önce annene biraz konuyu aç bakalım ne düşünüyor direk kendinden bahsetme de arkadaşlarından birinin durumuymuş gibi anlat bakalım olumlu mu olacak olumsuz mu ?

onunn 1.5 senesi falan var annem bu konuda çok katıdır sevgili olaylarında ters tepki vereceğine eminim

onunn 1.5 senesi falan var annem bu konuda çok katıdır sevgili olaylarında ters tepki vereceğine eminim

dediğim gibi arkadaşının olayıymış gibi annenin tepkisini ölçebilirsin hani şakayla karışık ben olsam arkadaşımın yerinde ne olurdu falan gibi..

bencede okulunu bitir öyle sözlen,ama :31:
illa sözlencem diyosanda tak yüzüğü öyle bitir okulu öyle evlen:34:

Okul bittikten sonra sözlenmeniz daha iyi gibi sanki yaş henüz erken evet söz-nişan bu olaylar çok heyecan verici ama sadece anlık sonra düğüne kadar bir sürü sıkıntı telaş ailelerin araya girmesi falan gözünüzü korkutmak istemem ama olay yüzük takmakla bitmiyor:9:

Yani o kadar erken davranmayın derim ben ikinci snfta 20 yaşında ne aceleniz var, çok istiyosanz alsn bi yüzük takıverin aranzda

Benim okulumun bitmesine 1 sene vardı anneme söylediğimde ve henüz 5-6 aylık sevgili idik. Anneme direk okul bitmeden nişanlanmaktan bahsetmiştim, hani sevgilim var bile demedim. Okul bitmeden nişanlansam nolur falan demiştim. Hatta babam bir şey demez herhalde bu saatten sonra okul uzamaz falan demiştim (son sene bizde okul uzatma yoktu) Hem şey de demiştim. Tut ki babam nişanlanmama izin vermedi, ben ayrılacak mıyım hayır ayrılmayacağım. Nişanlı ya da değil biz beraberiz. En azından tanışın da içiniz rahat etsin demiştim. Annem hemen babama yetiştirmiş. Sağolsun babam hiç bir şey demedi. Benimki askere gidip geldi. Okulum bitmesine de 2 ay kala nişanlanmıştık.
Şimdi de yüzyıllardır nişanlıyım.

Meraba canlarrr :16:bizimde 19.06.2010 dan bu yana devam eden beraberliğimiz var çok şükür 20 yaşındayım sevgiliminde 22si bitti açıktan okuyor ve çalışıyor askerliğini yaptı geldi bnmde bu sene okulum bitiyor aslında lise yani önümüzde bir engel daha var bu kız 20 yaşında nasıl lise bitiyo demeyin :D bir sene kaldım bir sene geç gittim ne yazık ki :S şimdi sınavdan sonra anneme konuyu açıcam ve yazın söz olsun sonra üniversite zaten 2 senelik istiyorum bu süreçtede evimiz yapılıyo olacak okuldan sonrada Allah izin verirse düğün düşünüyoruz sizce nasıl iyi olur mu böyle ? :)

Back