Söz Kesimi Sözlenecek arkadaşlar

evet senin daha heycanlı cidden ben bi tek babasını görmedim.ondan yana biraz heycanlıyım.siz yemek felan hazırlıcakmısınız sizinklerde uzaktan geliyomuş.

evet senin daha heycanlı cidden ben bi tek babasını görmedim.ondan yana biraz heycanlıyım.siz yemek felan hazırlıcakmısınız sizinklerde uzaktan geliyomuş.

ya hazırlayalım diyoruz ama.şimdi herkes birbirini ilk kez görceği için çok mu kasılır bilmiyorum.ama teklif etcez.artık onlara kalmış:)

bizde öyle düşündük sordum ben erkek arkadaşıma anneside babasıda her yemeği yemiyomuş hasta ikiside biri şeker hastası bri parkinson dedi hiç gerek yok tmm dedim bende.pasta börek yapıcam bizde

bizde öyle düşündük sordum ben erkek arkadaşıma anneside babasıda her yemeği yemiyomuş hasta ikiside biri şeker hastası bri parkinson dedi hiç gerek yok tmm dedim bende.pasta börek yapıcam bizde

bakalım bizimkiler ne dicek.zamanda geçmiyor ya.iki hafta var daha benim:çok üzgünüm:

ya ben heycanlanmaya başladım napıcam bilmiyorum ne zormuş bu işler.siz nişan yapmayı düşünüyomsunuz?

bizim şimdi bak gelcekler 2 hafta sora.sonra 2,3 hafta sora söz olcak.benim ablamlar yurtdışında yazın onlar gelirse yazada nişan olcak.bu işler gerçekten zor.ama herkes şey diyo.zorluk yüzüğü takana kadar diyorlar.sonra herşey güzel oluyormuş.

evet doğru yüzük taktıktan sonra rahatlıcaz inşallah.biz aile arasında nişan yapmayı düşünüyoruz istemeden 1-2 hafta sonra yaparaız heralde

ne güzel anlatıyorsunuz böyle ah ahhh benim durumlarım okadar karışıkki ne yapsam bilmiyorum. annemle babam boşanıyor. ikisi apayrı yerlerdeyken ben nasıl aileleri tanıştırayım da bu söz nişan işini anlatayım.

QUOTE=zahter;5638098]ne güzel anlatıyorsunuz böyle ah ahhh benim durumlarım okadar karışıkki ne yapsam bilmiyorum. annemle babam boşanıyor. ikisi apayrı yerlerdeyken ben nasıl aileleri tanıştırayım da bu söz nişan işini anlatayım.[/QUOTE]

:çok üzgünüm:allah kolaylık versin.umarım herşey gönlünün dilediğinde güzelce atlatılır.

zahter benim erkek arkadaşımın annesi ile babası da boşanmış ve hiçbir şekilde konuşmuyolardı ama çocukları için biraraya geldiler mecburen.sizinkilere durumu anlatırsan onlarda aynı şeyi yapacaktır eminim.

benide haziranın ilk haftası istemeye gelecekler ben şimdiden nasıl olacak diye düşünürken sizinkilere sayılı günler kalmış yazılarınızı okurken heycanım kat kat arttı HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN

kızlar ben de iki yılı aşkındır sözlenmeyi bekliyorum. o günü düşündükçe kalbim sıkışıyo, çok heyecanlanıyorum artık bi an önce olsun istiyorum. o heyecanın tadı da başkadır ya, çok güzel bi duygudur bence:1rolleyes:

psiqo sannem16 teşekkür ederim. benimkiler kavga dövüş ayrılmıyor anlaştılar konuştular. evde herşey sakince yürüyor. ama ben yinede stresliyim. allah hayırlısını versin diyorum. ilk kızlarıyım. umarım benim mutluluğum için bir problem yaşatmazlar bana.

ben son hafta geçmez diyodum ama sona yaklaştıkça zaman okadar çabuk geçiyoki anlatamam.allah yardımcımız olsun :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…