başka bir işte çalışırsanda kimseye muhtaç olmadan yaşayabilirsin.eğer reçetelerde hata olursa para kesintisi olacak.depolara senet günü gelince cebimden öderim dersen oku eczacığı.eczacılığı okusan bile eczaneyi açınca sudan çıkmış balık gibi olacaksın bir hasta sana birşey sorunca suratına öyle bakacaksın birkaç ay.ilk 3 yıl eczanende çalıştırdığın kalfalara muhtaç olacaksın.çünki reçete girmek olsun , raporlu ilaç hangi şartlarda ödeniyor , her ilaç için ayrı kurallar var falan bunları öğrenmen iyice kavraman rahat 3 yılını bulacak.elemanı idare etmek zorunda kalacaksın , ben patronum eczacıyım diye böbürlenemiceksin.çünki çat diye seni bırakıp gitse garson değil ki bu hemen yoldan geçeni işe al.yeni ,düzgün işi bilen bir kalfa bulana kadar tek başına idare etmek zorunda kalacaksın.falan falan falan.bilmiyorum ya çok stresli.ben 5 yılın sonunda bıraktım.etrafımızdaki eczanelerin eczacıları hep elemanları idare ediyor.çünki ha deyince işi bilen kalfa bulmak zor.kurtulduğuma bin şükür.