Tabi ki yapabilirsiniz.İnsanlar kendileri yapamadıkları veya yapamayacakları bir şeyi size de "yapamazsın" derler.Takmayın.
Dümdüz yolunuzda yürüyün.
Kesinlikle.
Yapamayanların hep bir bahanesi vardır zaten.
Matematik yapabiliyorsan kimya da yaparsın galiba 9. sınıftan hatırladığım kadarıyla kimya biraz daha sözeldi ama yine de ileriki senelerde nasıldı bilmiyorum sayısalla alakam yok çünküsözelci için kimya daha mı kolaydır .
matematik yapıyorum.yani 30 sorudan 17-18 yaparım atıyorum.
Eczcılığın kimyası çok değişik, lisede gördüğümüz kimya gibi değil o yüzden matematik yapan kimya da yapar demek yanlış olur maalesef.Matematik yapabiliyorsan kimya da yaparsın galiba 9. sınıftan hatırladığım kadarıyla kimya biraz daha sözeldi ama yine de ileriki senelerde nasıldı bilmiyorum sayısalla alakam yok çünkü
Bilmiyorum zaten hatırladığım kadarıyla aklımda kalanı yazdım tabi ki çok farklıdır eczacılık kimyası sonunda insan hayatı var sonuçtaEczcılığın kimyası çok değişik, lisede gördüğümüz kimya gibi değil o yüzden matematik yapan kimya da yapar demek yanlış olur maalesef.
Özel üniversiteye girişte sorun yasamazsan okumakta da yaşamaz sin şekerim..merak etme..arkadaşlar,hep hayalim olan eczacılık okumak istiyorum.
eczacılık okuyan ya da bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi.
çok mu zor bir sözelci için eczacılık okumak.okurken azmedip başarabilir miyim.
ya da imkansız mı.
not:özel üniversitede okuyacağım için girişte sorun yaşamam diye düşünüyorum..
benim merak ettiğim,okurken yapabilir miyim.
lütfen ,okuyan ya da tanıdıklarından deneyimleri olan fikirlerini esirgemesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?