- 2 Şubat 2018
- 343
- 182
- 33
- Konu Sahibi Plutonn0508
-
Sapık adam en ince ayrıntısına kadar betimlemiş. Böyle bi kurgu mu olurmuş yemesin milleti. Resmen tecrübesini aktarmış adi herifBir de kurgu o, ifade özgürlüğü demiş kendisi. Çıldırıyorum vallahi.
Ben de okuduğuma pişmanım, hayatımda böyle kötü böyle iğrenç bir yazı okumadım, ve bu yazıda istismar edilen bir bebek, pislik, adi mahluk.İnstagramda bir arkadaş paylasmis hilayesinde. Gündemdeki sapkınlıkla ilgili. Burda da gördüm ama yaziyi büyütüp okuyamadım. Meraktan bilmiyorum arkadaş paylasinca hilayesinde resme bastım. Okudum... Allah'ım ben ne okudum öyle. Allah'ım kendimden utanıyorum. Kusmak istiyorum. Böyle bir şey okuduğum için kendimden iğreniyorum. Resmi sonuna kadar okuduğum için çok pişmanım. Böyle bir şeyi nasıl paylasiyorsunuz. Okuyanlara da kötülük oluyor. Ben bu yeryüzünde yaşamak istemiyorum. Allah ım bu nasıl bir dünya. Kendimden iğreniyorum.
Ben çok önceden görmüştüm aklım almamıştı nasıl böyle yayınlanır diyeİnstagramda bir arkadaş paylasmis hilayesinde. Gündemdeki sapkınlıkla ilgili. Burda da gördüm ama yaziyi büyütüp okuyamadım. Meraktan bilmiyorum arkadaş paylasinca hilayesinde resme bastım. Okudum... Allah'ım ben ne okudum öyle. Allah'ım kendimden utanıyorum. Kusmak istiyorum. Böyle bir şey okuduğum için kendimden iğreniyorum. Resmi sonuna kadar okuduğum için çok pişmanım. Böyle bir şeyi nasıl paylasiyorsunuz. Okuyanlara da kötülük oluyor. Ben bu yeryüzünde yaşamak istemiyorum. Allah ım bu nasıl bir dünya. Kendimden iğreniyorum.
Kim bilir bilmediğimiz ne kitaplar acaba... sansür lazımHerkese merhaba. Böyle yazıları haberleri sağlıklı insanlar okuyunca üzülüyor endişe duyuyor . Ama sapık insanlarda duyguları uyandırıyor diyordu geçen gün bir uzman. Hasta ruhlarda yaptığı çağrısimlar herkeste yaptığından farklı oluyormuş. o yüzden çocuk istismarı haberlerinin detay vererek yapılması doğru değil . Uzmanlarca araştırılmalıdır detaylari . Sapık kafalarda sahne resimleri olusturmamali haberler . Ama reyting uğruna duyarsizca habercilik yapılıyor . Ve en azından bizler paylasmamali. Paylaşan varsa okumamali. Yayilmamasi için elimizden geleni yapmaliyiz. Şimdi bir de ifade özgürlüğü diyorlar bunlara. Yok yaaa. Yavruların hayatını tehlikeye sokacak şeyleri yayınla. Sonra ifade özgürlüğü de. Çocukların yaşama özgürlüğü elinden alınıyor . Ne özgürlüğünden bahsediliyor . Şimdi bir de olayı hükümete veya Başka kesimlere baglarlar. . Böyle şeylere taraf olmadan birlikte karşı durmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?