- 17 Aralık 2015
- 26.404
- 48.059
-
- Konu Sahibi Plutonn0508
okumadiginiz en iyisi olmus gercektenBen okumadım. Eleştirileri görünce ne acaba diye bakindim ama denk gelmedim şimdi yorumları okuyunca iyiki denk gelmemiş diyorum. Allah ıslah etsin. Ecrin bebekte kıyamam nasıl ne yaşadı o kısacık ömründe düşündükçe kalbim aciyo
Ben yazar musvettesinin adını ilk kez duydum. Kitaptan da haberim yoktu. Pislik insan olamayacak yaratık reklamını yaptı. Arkadaşlar lütfen paylaşmayın. Şeytan için reklamın iyisi kötüsü yoktur.İnstagramda bir arkadaş paylasmis hilayesinde. Gündemdeki sapkınlıkla ilgili. Burda da gördüm ama yaziyi büyütüp okuyamadım. Meraktan bilmiyorum arkadaş paylasinca hilayesinde resme bastım. Okudum... Allah'ım ben ne okudum öyle. Allah'ım kendimden utanıyorum. Kusmak istiyorum. Böyle bir şey okuduğum için kendimden iğreniyorum. Resmi sonuna kadar okuduğum için çok pişmanım. Böyle bir şeyi nasıl paylasiyorsunuz. Okuyanlara da kötülük oluyor. Ben bu yeryüzünde yaşamak istemiyorum. Allah ım bu nasıl bir dünya. Kendimden iğreniyorum.
Ben yazar musvettesinin adını ilk kez duydum. Kitaptan da haberim yoktu. Pislik insan olamayacak yaratık reklamını yaptı. Arkadaşlar lütfen paylaşmayın. Şeytan için reklamın iyisi kötüsü yoktur.İnstagramda bir arkadaş paylasmis hilayesinde. Gündemdeki sapkınlıkla ilgili. Burda da gördüm ama yaziyi büyütüp okuyamadım. Meraktan bilmiyorum arkadaş paylasinca hilayesinde resme bastım. Okudum... Allah'ım ben ne okudum öyle. Allah'ım kendimden utanıyorum. Kusmak istiyorum. Böyle bir şey okuduğum için kendimden iğreniyorum. Resmi sonuna kadar okuduğum için çok pişmanım. Böyle bir şeyi nasıl paylasiyorsunuz. Okuyanlara da kötülük oluyor. Ben bu yeryüzünde yaşamak istemiyorum. Allah ım bu nasıl bir dünya. Kendimden iğreniyorum.
Ne yazık ki,mesleğim gereği,daha önce de buna benzer pedofili içeren düşünce ve eylemlerle ilgili çok kitap,yayın,görsel ve videoyla muhatap oldum.
Bu öyle bir durum ki her defasında ruhen
altüst olup insanlığınızdan utanıyorsunuz.
Bu tür yayınların kınama veya bilinçlendirme niyetiyle de olsa paylaşılmasını doğru bulmuyorum.
Merak duygusunu körükleyip altyapısında,
ruhsal bozukluk bulunan kişileri benzer eylemlere özendirip cesaret verebilir.
Yapılacak olan şey insanları ve toplumu, çocuklarımızı bu tip sapıklardan ve tasallutlarından korumak için alınacak tedbirleri konuşmak ve caydırıcı yasal düzenlemeler yapmak.
Bazı ülkelerde bu tip suçlardan ceza almış insanlar topluma afişe ediliyor.
Evinin önüne 'bu kişi pedofili suçundan hüküm giymiştir' uyarısı asılıyor ki insanlar uzak dursunlar ve dikkat etsinler.
Çocuklarla muhatap olacakları hiçbir işte çalışmalarına izin verilmiyor.
Şu ana kadar sözkonusu kitabın ilgili sayfalarını okumayanlar merakına engel olup okumasın lütfen.
Bize psikolojisi sağlam ve bilinçli anneler lazım.
Mevlana derken ? Ben merak ettim anlamadımgördüm ama bakmamıştım yazılanlara. Bir sürü konu görünce okuyuyayım dedim, Allahın belası herif, kurgu diye savunuyor. Gerçi bunu savunanlar Mevlana olacak pisliği de savunuyor. Aynı pislik aynı iğrençlik.
İki aya salarlar bunu. Gerçek hayatta rastlarsam bu adama öldürünceye kadar döverdim. birinin bunların cezasını vermesi lazım, adaletin ne olduğu ortada.
O sayfa daha ne ki?İnstagramda bir arkadaş paylasmis hilayesinde. Gündemdeki sapkınlıkla ilgili. Burda da gördüm ama yaziyi büyütüp okuyamadım. Meraktan bilmiyorum arkadaş paylasinca hilayesinde resme bastım. Okudum... Allah'ım ben ne okudum öyle. Allah'ım kendimden utanıyorum. Kusmak istiyorum. Böyle bir şey okuduğum için kendimden iğreniyorum. Resmi sonuna kadar okuduğum için çok pişmanım. Böyle bir şeyi nasıl paylasiyorsunuz. Okuyanlara da kötülük oluyor. Ben bu yeryüzünde yaşamak istemiyorum. Allah ım bu nasıl bir dünya. Kendimden iğreniyorum.
Çoğu konuda sizin gibi düşünürüm, kurgu yani düşüncelere ket vurulamaz diye.Valla bizim millete helal olsun. İnstagram, facebook, Twitter her yerde bu adamın yazdıkları. Cimere şikayetler vs.
Hayalürünü olmasına rağmen bu kadar tepki.
Peki ya bunu gerçekten yapanlara niye bu kadar tepki gösterilmiyor. Mesela vakıflar gibi!
Kesinlikle ikiyüzlü bir milletiz