Sözde bir kitap sayfası dolaşıyor ortalıkta.

Aynen sizin gibi hissettim okuyunca. Midem bulandı. İnsanlığımdan utandım.Bu ülkede hiç mi denetleme yapılmıyor anlamıyorum? Kitap basılıp okuyucunun eline ulaşana kadar neredeymiş yetkililer? Üstelik kitap 2013 basımıymış. Bunca yıldır ortalıkta dolaşıyormuş kitap. Sapıklara yol gösterici olmuştur Allah kahretsin.

İnstagramda bir arkadaş paylasmis hilayesinde. Gündemdeki sapkınlıkla ilgili. Burda da gördüm ama yaziyi büyütüp okuyamadım. Meraktan bilmiyorum arkadaş paylasinca hilayesinde resme bastım. Okudum... Allah'ım ben ne okudum öyle. Allah'ım kendimden utanıyorum. Kusmak istiyorum. Böyle bir şey okuduğum için kendimden iğreniyorum. Resmi sonuna kadar okuduğum için çok pişmanım. Böyle bir şeyi nasıl paylasiyorsunuz. Okuyanlara da kötülük oluyor. Ben bu yeryüzünde yaşamak istemiyorum. Allah ım bu nasıl bir dünya. Kendimden iğreniyorum.
Normal bir insan bunu hayalgücü diye ifade edemez düşünülemez böyle bir şey tek kelime ile iğrenç

Benim anlamadigim kitap 6 yildir piyasadaymis. Bu igrenc satirlari akli basinda hic bir insan oglu okumadi mi? Nasil sessiz kaldilar? Dusundukce tuylerim diken diken oluyor.

Bu igrenc satirlar dusunce ozgurlugu olarak adlandirilamaz. Normal hicbir insan boyle bir kurgulama yapmaz, yapamaz..

Insallah tutuklarlar bu kansizi..

Bunlar da kendini sanatçı, edebiyatçı, yazar olarak adlandırıyor işte. Bu kitabın kime ne yararı var ? Geçen sene aynı tarzda bir kitap da hayvana cinsel istismarı ballandıra ballandıra anlatıyordu o da tam anlamıyla iğrenç ötesiydi. Dervişin fikri neyse zikri de odur, adamların fantazi dünyasına bakın ! Çocuklar , hayvanlar ... Bunun sonu nereye varacak merak ediyorum.
Yakında ağaçlara filan hallenecekler

Dün aşkam bende okumuş bulundum pişman oldum.. sürekli aklıma geldip duruyor :KK43: demekki o çocukların en masum hallerini böyle kullanıp hayatlarından ediyorlar şerefsizler 😔yazarım diye ortada geçinen o pisliğide Allah bildiği gibi yapsın! Her yazılanı kitap diye basıyorlar aklı uçkurumda yaşayan şerefsizler de uygulamaya geçiyor. Allah rüm evlatlarımızı korusun bu pisliklerden.

O malum sayfayı ben de okudum. Kanım dondu. Sonra yayıncının açıklamasını okudum. Arkasında duruyor ve o hikayenin özendirme amaçlı değil, irite etmek, rahatsız etmek amaçlı yazıldığını söylüyor. O yüzden hikayenin tamamını merak ettim açıkçası. Çünkü o tek bir sayfa o kadar tüyler ürpertici duruyor ki, hiçbir insanoğlu pedofiliyi böyle açık açık güzelleyemez diye umut etmek istiyorum sanırım. Yani hikayenin bütününden farklı bir anlam çıkmasını umut ediyorum. Ama alıp da okumaya elim varmaz ya. Annelik duygularım öfkeyle kabarık şuan.

Pedofiliyi daha önce dikkate almadınız sanırım, yeni mi öğreniyorsunuz bu sapıkların neler yapmaktan zevk aldıklarını?
Bu insanlar yıllardır konuşuluyor, ama toplumun bir kısmı bu kitap sayfasını gördükten sonra tepki vermeye başladı. Bebek tacizlerini, ölümlerini duyduğunuzda onların ne yaşadığını sanıyordunuz ki? Hepsi bu şekilde, hatta daha kötü şekilde tecavüz edilerek sonrasında öldürüldü, katledildi.

Lütfen haberleri dinlerken/okurken size verilenden fazlasını okumaya çalışın. "1 ölü 2 yaralı" dendiğinde o yaralının sadece kaşı patlamıştır, yüzünde iki çizik vardır gibi canlandırıyoruz gözümüzde mesela. Halbuki o insanın uzuvlarını kaybetmiş, yatağa mahkum kalmış, hatta belki de bitkisel hayatta olabileceğini düşünmeden hayatını kaybetmediği için seviniyoruz. Bebek ölümlerinde de durum aynı.

Bu sayfayı okuduktan sonra midem bulanmadı, bu adi sapıkların masum çocuklara neler yaptığını zaten biliyordum. Öfkem bu kitabı basan, o yazarı koruyan ve bugüne kadar linç edip de öldürmeyen onlarca insanaydı. Hala o kadar öfkeliyim ki bu gibi insanların ibret için işkence edildiğini gösterseler gözümü kırpmadan izlerim.

İnstagramda bir arkadaş paylasmis hilayesinde. Gündemdeki sapkınlıkla ilgili. Burda da gördüm ama yaziyi büyütüp okuyamadım. Meraktan bilmiyorum arkadaş paylasinca hilayesinde resme bastım. Okudum... Allah'ım ben ne okudum öyle. Allah'ım kendimden utanıyorum. Kusmak istiyorum. Böyle bir şey okuduğum için kendimden iğreniyorum. Resmi sonuna kadar okuduğum için çok pişmanım. Böyle bir şeyi nasıl paylasiyorsunuz. Okuyanlara da kötülük oluyor. Ben bu yeryüzünde yaşamak istemiyorum. Allah ım bu nasıl bir dünya. Kendimden iğreniyorum.
İlk okuduğunda insanın tüyleri diken diken oluyor böyle hastalıklı düşünceler nasıl bir zihinden geçer akıl erdiremiyorum umarım layığını bulur ve bir daha salınmaz.

O kadar açık açık ve gerçekçi anlatmis ki şerefsiz ,insalalh sadede i pis ,iğrenç hayal gücüdür gerçekten yaşanmamıştır diye bile geçirdim içimden ...😠
Bunu bu kadar ayrıntılı yazan bir yaratık yasamamali,nefes Alip oksijen tuketmemeli ...
Gerçekten normalde katliam yanlısı değilim ama boyle çocuklara ,kadınlara bırakın tecavüzü laf atan bile olsa o dilini koparip ,o yaratiklari meydanda sallandiracaksin maalesef cezalar yeterince caydırıcı değil ...
Bu ülke 13 yaşındaki kizin uğradığı tecavüze bile rızası varki sesi çıkmamış denildiğini gördü ...

Allah topunun cezasını versin

Çocuk istismarı yapmış olarak suçlanmalı bu insan suretindeki canavar. Yemek yiyemedim dün akşam. Ruhum öldü,resmen ruhum öldü.
Böyle insanlarla aynı ortamda yaşamak istemiyorum

İyi ki alındı göz altına pis sapik.
İnşallah tutuklanir. Pedofili bu kadar açık, iğrenç, korkunç bir şekilde anlatilamazdi.
Okuduğumdan beri midem allak bullak.
İnsan musveddesi.
İnanın bir süre göz altında tutulur sonra bırakırlar. Güzelim Türkiye'de. Böyle bir suçun caydırıcı cezası yok çünkü

Bende okudum ve paylasılmasından aşırı derecede rahatsız oldum.
O sayfanın paylaşılıp durulmasından da aşıri derecede rahatsızım,o sayfayı okuyup merak edip bunu deneyeyim diyecek sapık,insan müsvettesi coktur eminim.
En kötüsü de ne biliyor musunuz,adam akıllı bir ceza almayacaklarını düşünüyorum,alenen öldüren,tecavüz taciz eden bile iyi hal indirimi alırken,şule çet olayındaki gibi,orda ne işi vardı denilerek meşrulaştırilmaya çalışılan ki ortada vahşice işlenmiş bir cinayet var ona rağmen,bunlara (yazara,yayınevine)birşey olmaz gibi geliyor bana.
Yazık.

Pedofiliyi daha önce dikkate almadınız sanırım, yeni mi öğreniyorsunuz bu sapıkların neler yapmaktan zevk aldıklarını?
Bu insanlar yıllardır konuşuluyor, ama toplumun bir kısmı bu kitap sayfasını gördükten sonra tepki vermeye başladı. Bebek tacizlerini, ölümlerini duyduğunuzda onların ne yaşadığını sanıyordunuz ki? Hepsi bu şekilde, hatta daha kötü şekilde tecavüz edilerek sonrasında öldürüldü, katledildi.

Lütfen haberleri dinlerken/okurken size verilenden fazlasını okumaya çalışın. "1 ölü 2 yaralı" dendiğinde o yaralının sadece kaşı patlamıştır, yüzünde iki çizik vardır gibi canlandırıyoruz gözümüzde mesela. Halbuki o insanın uzuvlarını kaybetmiş, yatağa mahkum kalmış, hatta belki de bitkisel hayatta olabileceğini düşünmeden hayatını kaybetmediği için seviniyoruz. Bebek ölümlerinde de durum aynı.

Bu sayfayı okuduktan sonra midem bulanmadı, bu adi sapıkların masum çocuklara neler yaptığını zaten biliyordum. Öfkem bu kitabı basan, o yazarı koruyan ve bugüne kadar linç edip de öldürmeyen onlarca insanaydı. Hala o kadar öfkeliyim ki bu gibi insanların ibret için işkence edildiğini gösterseler gözümü kırpmadan izlerim.
Birkaç yıl önce bir filmin ismini duymuştum. The serbian dı galiba ordaki sahneleri gördükten sonra ben buna pek şaşıramadım çünkü bu film yıllar önce çekilmiş çok eski bir film. Bu filmin çekilmesine izin verildi yayınlandı ve yasaklandı. Bebeğe çocuğa tecavüz hep vardı bilmediğimiz yaşamadığımız için bu kadar dillendirilmiyordu Allah a şükürki o filmin senaristi öldürüldü. Yeni değil yani bu sapıklıklar yıllar öncesine dayanıyor özellikle Türkiye'de çok yaygınlaştı çoğu Müslüman ülkede bu tip olayların cezası çok büyük ama bizde kimse korkmuyor ki

Ben de okudum elim ayağım boşaldı resmen haysiyetsiz adam resmen tecrübelerini yazmış böyle birşeyi nasıl mümkün değil kurgu olması Allah belalarını versin evlatlarımızı korusun inşallah

3 gun sonra saliverilecek cunku sadece mustehcenlikten gozaltina alinmis. isledigi oyle serefsiz oyle pislik oyle sapkin bir suc ki kanun koyucularin bile aklina gelmemis...

X