- 2 Ocak 2017
- 756
- 1.318
- 47
-
- Konu Sahibi Plutonn0508
Normal bir insan bunu hayalgücü diye ifade edemez düşünülemez böyle bir şey tek kelime ile iğrençİnstagramda bir arkadaş paylasmis hilayesinde. Gündemdeki sapkınlıkla ilgili. Burda da gördüm ama yaziyi büyütüp okuyamadım. Meraktan bilmiyorum arkadaş paylasinca hilayesinde resme bastım. Okudum... Allah'ım ben ne okudum öyle. Allah'ım kendimden utanıyorum. Kusmak istiyorum. Böyle bir şey okuduğum için kendimden iğreniyorum. Resmi sonuna kadar okuduğum için çok pişmanım. Böyle bir şeyi nasıl paylasiyorsunuz. Okuyanlara da kötülük oluyor. Ben bu yeryüzünde yaşamak istemiyorum. Allah ım bu nasıl bir dünya. Kendimden iğreniyorum.
Yakında ağaçlara filan halleneceklerBunlar da kendini sanatçı, edebiyatçı, yazar olarak adlandırıyor işte. Bu kitabın kime ne yararı var ? Geçen sene aynı tarzda bir kitap da hayvana cinsel istismarı ballandıra ballandıra anlatıyordu o da tam anlamıyla iğrenç ötesiydi. Dervişin fikri neyse zikri de odur, adamların fantazi dünyasına bakın ! Çocuklar , hayvanlar ... Bunun sonu nereye varacak merak ediyorum.
Emin olun onu da yapmışlardırYakında ağaçlara filan hallenecekler
Damacanaya hallenen olduğuna göre ağacada yapmışlardır..Yakında ağaçlara filan hallenecekler
İlk okuduğunda insanın tüyleri diken diken oluyor böyle hastalıklı düşünceler nasıl bir zihinden geçer akıl erdiremiyorum umarım layığını bulur ve bir daha salınmaz.İnstagramda bir arkadaş paylasmis hilayesinde. Gündemdeki sapkınlıkla ilgili. Burda da gördüm ama yaziyi büyütüp okuyamadım. Meraktan bilmiyorum arkadaş paylasinca hilayesinde resme bastım. Okudum... Allah'ım ben ne okudum öyle. Allah'ım kendimden utanıyorum. Kusmak istiyorum. Böyle bir şey okuduğum için kendimden iğreniyorum. Resmi sonuna kadar okuduğum için çok pişmanım. Böyle bir şeyi nasıl paylasiyorsunuz. Okuyanlara da kötülük oluyor. Ben bu yeryüzünde yaşamak istemiyorum. Allah ım bu nasıl bir dünya. Kendimden iğreniyorum.
İnanın bir süre göz altında tutulur sonra bırakırlar. Güzelim Türkiye'de. Böyle bir suçun caydırıcı cezası yok çünküİyi ki alındı göz altına pis sapik.
İnşallah tutuklanir. Pedofili bu kadar açık, iğrenç, korkunç bir şekilde anlatilamazdi.
Okuduğumdan beri midem allak bullak.
İnsan musveddesi.
Birkaç yıl önce bir filmin ismini duymuştum. The serbian dı galiba ordaki sahneleri gördükten sonra ben buna pek şaşıramadım çünkü bu film yıllar önce çekilmiş çok eski bir film. Bu filmin çekilmesine izin verildi yayınlandı ve yasaklandı. Bebeğe çocuğa tecavüz hep vardı bilmediğimiz yaşamadığımız için bu kadar dillendirilmiyordu Allah a şükürki o filmin senaristi öldürüldü. Yeni değil yani bu sapıklıklar yıllar öncesine dayanıyor özellikle Türkiye'de çok yaygınlaştı çoğu Müslüman ülkede bu tip olayların cezası çok büyük ama bizde kimse korkmuyor kiPedofiliyi daha önce dikkate almadınız sanırım, yeni mi öğreniyorsunuz bu sapıkların neler yapmaktan zevk aldıklarını?
Bu insanlar yıllardır konuşuluyor, ama toplumun bir kısmı bu kitap sayfasını gördükten sonra tepki vermeye başladı. Bebek tacizlerini, ölümlerini duyduğunuzda onların ne yaşadığını sanıyordunuz ki? Hepsi bu şekilde, hatta daha kötü şekilde tecavüz edilerek sonrasında öldürüldü, katledildi.
Lütfen haberleri dinlerken/okurken size verilenden fazlasını okumaya çalışın. "1 ölü 2 yaralı" dendiğinde o yaralının sadece kaşı patlamıştır, yüzünde iki çizik vardır gibi canlandırıyoruz gözümüzde mesela. Halbuki o insanın uzuvlarını kaybetmiş, yatağa mahkum kalmış, hatta belki de bitkisel hayatta olabileceğini düşünmeden hayatını kaybetmediği için seviniyoruz. Bebek ölümlerinde de durum aynı.
Bu sayfayı okuduktan sonra midem bulanmadı, bu adi sapıkların masum çocuklara neler yaptığını zaten biliyordum. Öfkem bu kitabı basan, o yazarı koruyan ve bugüne kadar linç edip de öldürmeyen onlarca insanaydı. Hala o kadar öfkeliyim ki bu gibi insanların ibret için işkence edildiğini gösterseler gözümü kırpmadan izlerim.