Söz Kesimi Sözde Alyans mı Tek taş mı??

canım bnmde 2aya yakın oldu..nişanlım evlenme teklif ederken tektaş taktı..sonra da alyans taktık..biz söz nişan ve evlendiğimz zamanda aynı alyansları takmayı düşündüğümüz için kalın alyanslardan aldık..eğer pırlanta olmasını istemiosan bence direk kalın alyans alın..fazla masraf yapılmamıs olur..
bende fazla masraf yapmamaktan yanayım çünkü durum iide olsa evlilik yolunda ilerleyince evdeki hesap carsıya uymuo..düşündüğünden daha fazla para harcanıo..

daha gününmüz bile belli değil tam olarak..sewgilim sagolsun agır yavasss bı adam oldugu için...hala tam karar wermiş değilim ama hayırlısı olsun inşallah

Ya kızlar bu işerin prosedürü ne zor ya hudelikafadulden

1-Erkek kıza evlilik teklif ederken tek taş takarsa
2-Sözde tek taş takılıyorsa
3-Nişanda alyans takılıyorsa
4-Evlenildiğinde de yine tek taş takanlar varsa

hangi yüzüğü hangi parmağımıza takcazkaydirigubbakcemile3
şaka bir yana evlilik teklifini yüzükle alanlar sözde de aynı yüzüğümü takıyolar nasıl oluyo yaa kafam karıştıdelikafadulden

wallaa hala bekliyorum ama alamadım su teklifi nedense...sözlendıkten sora edermiş...salak benm sewgilim ya..ne anlamı war..barı ewlendıkten sora etsin de tam olsun=) walla ben 2 yüzükten baska takmam galiba..ilerde ben sana en bahallısından alırım dıor ama ne gerek war..tek tas tektastr benm için..farkı yoktur..

evlilik teklifi edilirken normal bir tektaş takılır
sözde tektaşın pırlantası takılır
nişanda alyanslar takılır
düğünde alyanslar değişmicekse pırlanta tria, beştaş yada tamtur takılr

erkek tarafının işi ne taksın taksın dursun:)
kolay mı güüül gibi kız almak yuvadan

Son düzenleme:
istemede aynı gün olazsa istemeğe geldiklerinde tek taş aldır ama hepsi olursa alyans takılır benim nışanlım evlenme teklifi edince taktı tektaşımı. sözde alyans nışanda yine alyans takıldı.

ben normal söz yüzüğü aldım alyansın incesi ama tek taş seven bence aldırsın daha hoş olur alyans nişanda takılır evlenince de alyansla tek taş sağ ele geçer-tatlicadiarzu-

ben tektasa karar werdım kayınwalıde adayımız alyans da tektas da alın demıs..hadı bakalım bı de burdan yakk..bu kadın benı cok korkutuoorr yaa..

hadi bakalım bu haftasonu alıyorum yuzuklerı bı foto eklerım alınca gerçi sewgilimde kalıcak yusukler de cekebilirsem cekicem inşallahhh

hayırlı olsun canım çok sevindim hiç canını sıkma ne alıncak ne takılcak..
önmli olan gönül bağınız.
Allahım ayırmasın sizi, hiç kimseyi..:Saruboceq:

hayırlı olsun canım çok sevindim hiç canını sıkma ne alıncak ne takılcak..
önmli olan gönül bağınız.
Allahım ayırmasın sizi, hiç kimseyi..:Saruboceq:

sagolasın janımm..dun aldık yuzuklerımızı...istanbuldan..hem tektas hem alyans aldık..sewgilim söz yüzügü ayrı olmasın dedi bana 2 taneye gerek yok dedi...
önce altınbas tan tektas aldık..tektas ama kenarlarındada taslar ben onu begendım..sora kapalı carsıda anıl a söz yüzügü bakarken alyans begendık..gene alınbastan..pırlantamızı aldıgımız yerden gene yüzüklerimizi aldık..
ve pırlantayı yuzzde 50 alyanslarımızı yuzde 20 ındırımle aldık..sewgilimin akrabası kuyumcuymus..onun aracaılıgıyla altınbasın toptancısına gıttık..pırlantamın gercek fıyatı 2500 tl bız 1260 tl ye aldık..
alyanslarımızı 1300 ve 1100 e baktık baska yerlerde bu toptancıdan 930 a aldık..begeneerekk aldık resımlerını eklııycemm nette bulursam eklerim en yakın zamanda..sözümüze 2 hafta kalldıı :lepi: inşalaah:Saruboceq: bı aklısık cıkmassaa..
allahh tum isteyenlere nasip etsin inşallah hayırlısıyla...Şeniz

bizde cumartesi günü çıktık bana hem tektaş hemde alyans aldılar bende düşünüyordum hangisini alsak diye ikisi birden alındı

güzelmiş canım benimkisi evde daha takmadık biz bi ara foto çekip bende koyarım. bu arada herşeyimiz bereaber gidiyo seninle :) inş mutluluğumuzda daim olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…