Söz Kesimi Sözde Alyans mı Tek taş mı??

EsTaMania

BüyüLü BaHçeee
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2008
438
2
96
41
Tekirdağ
nasipse ekim kasım gibi söz yapıcaz aile arasında.. isteme aile tanısması ve söz 3 ü bir arada diyelim:jeyyar: ben yüzük konusunda kararsız kaldım..şimdi durum şöyle..ben alyans takmak istiyorum direk.. yaaza nişan yapıcaz nişanda da bana tektas alalım dıoorum..pırlanta değil tabı=)neyse ama ablamda bence tektasını sözde tak alyansını nişanda dioo..kafam karıstı..ne farkeder ya..söz de anıla(sewgilime) taktıgım yuzuguu bıdaha takkmııcakk kii..ben hem alyans hevesınden hem de ekonomik olarak dusunuyorum...sizin önerilerinizz nedirr karar wermemde katkıda bulunursanız sewnirim simdididen tesekkurler..alkisalkisalkis

cnmm normal usulune göre söylüycek olursam..sözde tektaş olur nişanda alyans..
bizde nişan yapmayabiliris sadece söz olabilir onun için alyans tektaş ikisinide alabilirs ama karar veremedik bizde daha:)

bizde tek tas aldik nisanda alyans takicaz. bende anneme sordum alyans takamayiz mi diye olmaz direk nisan olur o zaman dedi

bugün isteme ve sözüm oldu.. bana tek taş sözlüme tek taşımın ince versiyonu takıldı.. hoş bi gündü.. bakalım aralık ocak gibi nişan düşünülüyor..:)

nasıl istiyosan öyle yap canım ..ben de çok kararsız kaldım ama düşündüm ki benim ne istediğim önemli.senin gibi alyans hevesim vardı, sözde alyans taktık. :CüvCüv: sözlüm nişanda tek taş alcak.hayırlı olsun bu arada mutluluklar alkisalkisalkis

herkese tesekkur ederım...sanırım tektaş ta karar kıldım gibi=) ama söz nişan bırarada olursa fikrinizz nedir??

cnm ayrıca hayırlı olsun.o kadar güzel bi duyguki o kadar beklemeden sonra o yüzüğü parmağa takmak.sende bildiğim kadarıyla az beklemedin bu günleri benm gibi:asigim:

cnm ayrıca hayırlı olsun.o kadar güzel bi duyguki o kadar beklemeden sonra o yüzüğü parmağa takmak.sende bildiğim kadarıyla az beklemedin bu günleri benm gibi:asigim:

ewet canım 2.5 yıl olacak..sen sözlendın mı yoksa asker yolu beklioodun yanlış hatrlamıoosam??

cnm askerim geldi mayısta,temmuzdada nişanlandık.kısmetse bu sene sonuda evleniyorum tabi iş bulursa nişanlım.benmde sıkıntım iş olmaması ya (((((

hayırlıı olsun..benmkı askerden geldıkten 7 ay sora bı iş buldu..o da gecıcı bı işti..2 ay calıştı..şimdi baska bır yerde basladı 5.gunu bugun..işsizlikte cok zor ..en cok ta hersey bana zorr..cunku beklemek bana düşüyo=( ama işe girince konusmaya basladı böle seylerıı..söz nişan daha cok ve daha cıddı konusuyoruz artık..nasipse ekim kasım gibi söz yapıcaz..düğüne dahaaa cooooooook war..

hayırlısı olsun cnm ya.inan bana anlına yazılandan ötesini yaşamıyosun.bizim nişan öle pat diye olduki.bugün 41gün oldu ve ben hala şaşkınım nasıl oldu ne oldu diye.beklemek insanı biraz yoruyo ama kavuşunca hepsini unutuyosun inan bana...

benim sozumde tek tas takilmisti,nisanda alyans,,,boyle olmasi gerekir diye dusunuyorum,,yerimseniben

herseyin hayirlisi olsun,RABBIM tamamina erdirsin iyisallah:Saruboceq:

ewet hersey nasiplee cok iii biliyorum bunu..hayırlısı olsun..hayırlı zamanda hayırlı kısıyle olsun işallah..ama beklemek öldürdü benii artık...1gun beklemeye takatim yok gercer mı dııorum 2 ay-3ay -2 sene falana...beklıooruz ıste..allah erkesın gönlune göre wersın işallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…