• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi Sözde Alyans mı Tek taş mı??

herkese tesekkur ederım...sanırım tektaş ta karar kıldım gibi=) ama söz nişan bırarada olursa fikrinizz nedir??

hayırlı olsun canım tek taşın şimdiden yerimseniben
eğer söz nişan bi arada olcaksa her ikiniz de yüzük takmalısınız yani alyans..
sadece tek taş söz için uygun ama söz-nişan birilkte olcaksa ikiniz de alyans takarsınız daha iyi olur hem tek yüzükle devam edersniz..bi kere alınmış olur

biz alyansımızı takmıştık sözde,her törende takıp takıp çıkardık her seferinde yeniden kurdele kesildi:)

biz alyansımızı takmıştık sözde,her törende takıp takıp çıkardık her seferinde yeniden kurdele kesildi:)

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 yanii ne farkeder dimi..sadece insanlar sorar belki bakayım yüzüğüne diye onun dısında bı sorun olmazz sanırımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hayırlı olsun canım tek taşın şimdiden yerimseniben
eğer söz nişan bi arada olcaksa her ikiniz de yüzük takmalısınız yani alyans..
sadece tek taş söz için uygun ama söz-nişan birilkte olcaksa ikiniz de alyans takarsınız daha iyi olur hem tek yüzükle devam edersniz..bi kere alınmış olur

sagolasın dumanistcim..umarım hayırlsı olur..daha 2 ay war sanırım (en az) ama konusabilmek hayalini kurabilmek bile cok guzel..allah herkese nasip etsin inşallaahh:Saruboceq:

benim nişanımda alyans takıldı tektası esim düğün hediyesi olarak taktı ama şimdi ikisini yanyana takıyorum cok hos duruyor sizede mutluluklar dilerim

benim nişanımda alyans takıldı tektası esim düğün hediyesi olarak taktı ama şimdi ikisini yanyana takıyorum cok hos duruyor sizede mutluluklar dilerim

tesekkur ederım hele bı taakyım da tek tasmıs alyansmıs biri olur..bu arada edırnelisiniz sanırım ben de komsu geliyorm nasipse size..tekirdag a...

cnmm 3 gün önce nişan yapmışycagımız sadece söz olacagı için alyans aldık biz..nişan yaparsanız egerrr sözde tek taşş nişanda alyans takarsınız..

Benim de sözde hem tektaş hemde nişanda takılan alyans yani evlilik alyansı taktılar. Aslında incecik tel gibi söz yüzükleri falan oluyor ya bizim çevre hep öyle yapardı nişanda da alyansı takarlardı. Sözlümün ailesi incecik yüzüğü alacağımıza normal alyans takalım nişanda yine aynı yüzükleri takarız dediler:)) Biraz tuhaf oldu ama çok hoş duruyorlar parmağımda..

Canım bu arada tebrik ederim. ınan bana o yüzük parmağına geçince öyle bir huzur kaplıyor ki içini. Ben öyle hissettim. Bir yarının daha olduğunu her parmağına baktığında daha iyi anlıyorsun. Allah mutluluğunuzu daim etsin. Kolaylıkla atlatırsınız inşallah bu evreleri opuyorumnanaktan

sagoL canım hayırlısıyla bı takalım da..korkuyorum ya olmassa die falan..hanı nasip olmassa..cunku cok merakım war ve bı şeyı cok heves edınce olmuyo ya..inşallah olurr yas erdi kemalee zaten=)

canım benım sozumde tektaş nişanımda alyans takılmıştı bence en güzeli böylekaydirigubbakcemile5

:1hug:
sagoL canım hayırlısıyla bı takalım da..korkuyorum ya olmassa die falan..hanı nasip olmassa..cunku cok merakım war ve bı şeyı cok heves edınce olmuyo ya..inşallah olurr yas erdi kemalee zaten=)

Allah kolaylık versin canım. Kötü şeyler düşünme ki gelip seni bulmasın. Hakkında hayırlısı olsun. Umarım kolaylıkla atlatırsın bugünleri. Mutluluğun daim olur inş

canım sanırım nişanını ayrı yapacaksın alyansını nişanda takman daha doğru olur
sözde tektaş en güzeli damatada biz söz yüzüğü almıştık a.s.
şimdiden tebrik ederim

nasipse ekim kasım gibi söz yapıcaz aile arasında.. isteme aile tanısması ve söz 3 ü bir arada diyelim:jeyyar: ben yüzük konusunda kararsız kaldım..şimdi durum şöyle..ben alyans takmak istiyorum direk.. yaaza nişan yapıcaz nişanda da bana tektas alalım dıoorum..pırlanta değil tabı=)neyse ama ablamda bence tektasını sözde tak alyansını nişanda dioo..kafam karıstı..ne farkeder ya..söz de anıla(sewgilime) taktıgım yuzuguu bıdaha takkmııcakk kii..ben hem alyans hevesınden hem de ekonomik olarak dusunuyorum...sizin önerilerinizz nedirr karar wermemde katkıda bulunursanız sewnirim simdididen tesekkurler..alkisalkisalkis

öncelikle hayırlı olsun canımAllah tamamına erdirsin.
benim fikrimi soracak olursan sözde tektaş,nişanda alyans

yalnız bir konuya takıldım sormadan edemiyeceğim.neden pırlanta değil.pırlanta olmazsa
tek taş, tek taş olmaz.sıradan taşlı altın bir yüzük olur.uygun fiyatlarda pırlantalar var.bir bilezik fiyatına ufak taşlı sertifikalı küçük bir pırlanta alabilirsin.
diğeri çok basit kaçar.sakın yanlış anlama,bunları seni kırmak için yazmadım.sen benim kızım yaşındasın.sadece düşüncemi söyledim.tekrar mutluluklar dilerim

öncelikle hayırlı olsun canımAllah tamamına erdirsin.
benim fikrimi soracak olursan sözde tektaş,nişanda alyans

yalnız bir konuya takıldım sormadan edemiyeceğim.neden pırlanta değil.pırlanta olmazsa
tek taş, tek taş olmaz.sıradan taşlı altın bir yüzük olur.uygun fiyatlarda pırlantalar var.bir bilezik fiyatına ufak taşlı sertifikalı küçük bir pırlanta alabilirsin.
diğeri çok basit kaçar.sakın yanlış anlama,bunları seni kırmak için yazmadım.sen benim kızım yaşındasın.sadece düşüncemi söyledim.tekrar mutluluklar dilerim

öneriniz için tesekkur ederim..pahalı seylere merakım yoktur.uygun ama guzel görunen esyaları almayı tercih edıyorum..ayrıca sewgilime fazla yük olmak olmak istemiyorum..işe yeni girdi ve aile destegi olmadan yapıcak herseyi..zaaten gözü korkuyor daha da korkutmak istemiyorum..ne bileyim 1000-2000 tl lik bi yuzuk alacagıma 150-200 tl lik alıp kalan parayı baska seyler alarak degerlendirmek isterim..pırlantanın benım için degeri yok..gönülller bir olsun hayırlsıyyla herseyım yolunda gitsin baska bişi istemıyorum..
ayrıca kırılcak bi durum yok ki endişelenmeyin=)ben alınmam =) tekrar tesekkurler..
a.s.

aynen canım ya bende fazla yük olmayı istemiyorum o yüzden her şeyin en sadesini terch etmeye çalşyorum..tabi kendi gelirim olsaydı çok daha iyi şeyler yapardık ama maalsf henüz atanamadım ve işsizm..aynı şekilde sözlüm de öyle:1no2:
seni çok iyi anlıyorum ve takdir ediyorum..her şey altın para pul değil..bigün hepsi olur ama gercek sevgiyi her zman bulamayabilrsn

Back