Söz Kesimi Sözde Alyans mı Tek taş mı??

inş 17 ama aşkımın ameliyat olma ihtimali var öyle olursa ne yazık ki 24 üne kalacak

Çok hoş canım Allah utandırmasın tamamına erdırsın...
bızım sozle nişan arası cok kısaydı 1 ay bıle yoktu 2 hafta falan vardı bende usulen olsun dıye altına benzer sahte bı yuzuk aldık 1 hafta onu taktık sonra oburune gectık gerek duymamıştım ben acıkcası...

Valla ne olur onu bilmem ama ben tek taş istiyodummm aşkımda bana tek taş almış..ben seçimi ona bırakmıştım.1 hafta hemencik geçsede görsem yüsüğümüüüsositososito

söz elbiseni de koysana. :) :):lepi:

canım söz resımlerımı koyarım inşallahh olur mu..elbisemı koton dan aldım sade bişey..aslında renkli birşey istiyodum ama o kadar gezdık dolaştık bulamadık..sıyahlı beyazlı aldım mecburen=( elbiseler yaa abıyee ve uzun ya da cok kısalar oturaklı bırsey bulmak bu kadar mı zor ya..nabtın canım sen söz tarıhını..bugun mu haftaya mı yoksa??

sözde tek taş nısanda alyans olur ama ara uzunsa alyans tak nolcakkı:)

hay allah ya...sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

benim söz tarihim yok canım, bilmiyor musun sen? böyle takılıyoruz biz. sırnaşık şey

insan 22 yıllık arkadaşını başkasıyla karıştırır mı ya, söz foto.larını kim çekecek sanıyorsun sen.... delikafadulden :içelim:

Kıslar bana alınan tek taş küçük geldi..
Dün sözde parmağıma giremediiiiiii:1shok:
Gittim kremledim ancak öyle oldu..Bu kesde zor çıkarttım parmağım kopcak sandımm:çok üzgünüm: Ayrıca ben aşkıma taşlı seviyom diye kenarları taşlı aldırttım ama dakka bir gol bir bir tanecik taşı düştü..
Neyse bugün gidip esnettircez (kuyumcularda oluyormuş) birkaç ay sonrada değiştirmeyi düşünüyorumm...Bu aksilik dışında dün herşey çok güseldi.

Tek taş pırlanta yüzüğümü evlenme teklidfinde aldım :kedi: ( çok güzel bir andı ).. Sonraa bir hafta sonu aileler tanışsın diye akşam ziyaretimize geldiler.. Ertesi haftada istemeye geldiler, aynı gün içerisinde söz yüzüklerimiz takıldı ki alyanstı. 1 ay sonrada sadece yakın çevremizden, oluşan yaklaşık 150 kişilik bir nişan mersimi oldu. Nişanda alyansımız değişmedi aynısıydı.. halada aynısı parmağımda kaydirigubbakcemile5 vee ölene kadarda parmağımda olcak inşallah...

benımde aşkım bana tek taşımı evlenme teklıfı ederken taktı pırlanta daha sonra istemeye geldıklerı zaman ben tek tasım oldugu ıcın yuzuk ıstemedım onlarda kelepce bılezık taktı sonra nişanda alyanslarımızın yanı sıra kocişim bana yanlarıda taşlı orta taşı buyuk guzelbı pırlanta tek taş taktı nişan hedıyesı olarak geçen gunde yüzüğüme takım olsun dıye gene pırlanta bı tektaş kolye yaptı bana hediiyeee ince adamdır benım kociş:asigim:

ben sormustum sizlere tek tas mı alyans mı die...söz de ikisi birden takıldı..sözlüm pırlantayı taktı kayınpederım alyansı taktı...suan ikisinide takıyorum cıkartmıcam..nişandada alyansım tekrar takılacak inşallaaahh....

merhaba ben yeni üyeyim,2 hafta sonra sözlenicem.bugün tektaş almaya gttik söz için fakat hiçbisey anlamadan geri döndük,bu pırlanta denen şeyin d den z ye kadar numarası bisürü garip şeyi var,alan arkadaşlar varsa hangisi mantıklıdır ucuzada kaçmadan beni aydınlatırmısınız,malum bakınca o parıltıya insanın içi gdiyor:

bizde sözümüzde sadece alyans takıcaz.
hem söz yüzüğü sonra git nişanda alyans al tak saçmalık
bir kere alınsın en güzeli bence bu :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…