• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi Söz yüzükleri takıldıktan sonra öpüşme faslı..

hayce

aşkımı özlüyorum...
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2011
483
2
46
İstanbul
kızlar çok merak ettiğim bişey var... söz yapılırken yüzükler takılır kurdele kesilir... ya sonrasın da? ilk kimi öpmeliyim ?? of utandm böyle bi soru sorduğum için.......... :17::17:

Son düzenleme:
ben de ilk kayınbaba snra kendi babam snra anneler diye düşünmüştüm..... ay ayyyy :61:

kesildikden sonra sen kayinvalideni kayinpederin o da senin anne babani sonra akraba v.s.a öpülür

ben sağdan başlamıştım.. çok da mühim değildi benim için bu konu:)

sağdan başladım öpmeye yarım saatten fazla srmüştü baya kalabalıktı:27:
sanırım sıralama şöyle sen kayınbabanı kayananı öp sözlünde senin anne babanı öpsün sonrada tam tersi
en sonundada diğerlerini öp...:37:

Bence sen ilk kayın babanı öp. Bu arada sözlün senin babanı. Sonra sen kaynananı o senin anneni falan... Sen onun ailesinden başla o senin benim fikrim bu canım :)

ilk önce eşler birbirlerinin babası ve annesi sonra kendi babası ve annesinin alini öper sonrasında zaten gelişir farketmez

önce sözlünü öp, sonra büyükleri

benim sözde kurdale kesilince eşimin ailesi hurraaa eşimin üstüne hücum etmişlerdi öpmek için, ben köşede kalakalmıştım, ilk kimi öptüm o kargaşada hatırlamyorum bile

biz eşimle birbirimizi öpmüştük :60: ne kadar birikmişse artık içimizde
anne babaların elini öpmeyi bile unutmuştuk. gece bittikten sonra ya siz bizim elimizi öptünüz mü dediler :52:

:)) çok başka bi heyecan o yaa ben bi sağdan bi soldan öpmüşüm videoyu izleyip gülüyorum bazen dayım yüzüklerimizi taktı nişanlım önce dayıma yönelince bende boşta olan kayınvalideme yöneldim hemen yanımdaydı zaten sonra annemi dayımı öptüm gerisi karışık kayınpederim geçin foto. çekilelim deyince ablamı öpmeyi unutmuşum düşün çok üzüldüm :14:

kızlar çok merak ettiğim bişey var... söz yapılırken yüzükler takılır kurdele kesilir... ya sonrasın da? ilk kimi öpmeliyim ?? of utandm böyle bi soru sorduğum için.......... :17::17:

ayyy yanımdakıne atlamıstım heralde... (esime) :52::52::52::52::52::52::52::52::52:

Valla ben dün gibi hatirliyorum cünkü 3 ay önce sözlendim. Ben ilk önce kayin babamin elini ve ardindan kendi babamin elini öptüm sona kaynana ve anne. Biz hatta salon tutmustuk ufak biryer 50 kisilik falan herkes bizi tebrik etti büyüklerin hepsinin ellerini öptük :D bayagi bir sürdü

benimde önümüzdeki ay sözüm olucak ve kimse kusura bakmasın ama ben önce dedelerimin elini öperim:)
onlar benim pamuk dedelerimmmm:16:

Back