Söz Kesimi Soz veya Istemede Topuklu ayakkabi sart mi?

masall_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
3
0
36
İzmir
kizlar soz ve isteme birlikte olucak boyum uzun oldugu icin topuklu ayakkabi giymek istemiyorum hem kahve gotururken rahat edemem ne diyorsunuz =[

ayni seyi bende düsünüyorum :S Haftasonu isteme var ayakkabi ne giyiceeeeem ?
Bu Konuya rastladigim iyi oldu :)

kizlar soz ve isteme birlikte olucak boyum uzun oldugu icin topuklu ayakkabi giymek istemiyorum hem kahve gotururken rahat edemem ne diyorsunuz =[

Bence şart değil bende giymem heralde söz ayrı olursa belki :) boyunda uzun olduğuna göre gerek yok bence :) ya da kahve verdikten sonra topuklu giyebilirsin :)

Canim ben sözümde topuklu ayakkabi giymistim topugu cok uzun olmayan bir ayakkabi tercih edebilirsin cunku ben kahve dagitirken biraz zorlandim.

benimde müstakbel sözlümle aramızda boy farkı var ben mecburen topuklu giyecegim ama kahve dağıtırken babet giymeyi düşünüyorum fotoğraf çekilirken komik durmasın diye topuklu giymek zorundayım

Erkek arkadaşınızla sizin aranızda ufak bir fark varsa giyilmeyebilir ama onun dışında bence topuklu daha hoş olacaktır çok yüksek olmasına gerek yok sizi zorda bırakmayacak boyda bir topuklu tercih edebilirsiniz

neden şart olsun ki şık bir babet giyersin olur biter

isteme evde olmıycak mı herkes ayakkabılı mı olacak anlamadım ben gerçi hiç bilmem bu işleri kafamda deli sorulaarr

Benim sözümde ben topuklu giymiştim ama kahveleri dağıttıktan sonra babete dönmüştüm fotolarda babetle çıkmak istememiştim. Ufak topuklu ayakkabı tercih edebilirsin daha iyi duruyor bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…