Çok benzerini yaşayan biri olarak yazıyorum, 6 yıllık evliyim bunun 5 yılı doğudaydık ve ben çok mutluydum memleketlerimiz aynı olmasına rağmen tatillerde esim annesinde ben annemde kalıyordum arada birbirimize gidip kaldığımız oluyordu ama evlilikten ziyade sevgili gibi haliyle çok büyük kavgalar yaşıyorduk boşanma noktasına geliyor tatil bitip evimize dönünce barışıyorduk. Sonra teror arttı tercih yapıp memleketimize geldik şuan memlekette bi evimiz olduğu için tatillerimiz bizim oldu ben doguda mutluyum sanarken memlekette kesin bosanırız biz derken şimdi o kadar mutluyum ki kelimelerle anlatamam.
Esin Giresunda yaşamak istiyorsa git yasa derim ben yılda 1 ay kayinvalide evinde yaşayacağına 2 ,3 haftada bi kaç saat gider gelirsin. 1 ay gider annende kalırsın diğer 1 ayda da tatile gidersin ooohhh misss. Şimdi uzak diye kıymete biniyorlar diplerine gidince zaten vakit olmuyo gidip gelmeye
Ekleme:Bugün de hep böyle hallolmuş konulara uzun uzun yazdım. Neyse bakalim sizin adınıza sevindim tatlıya bağlanmış allah bozmasin
Evet sonuçtan bahsedeyim size
Bir hafta ailemde kaldım düşündüm düşündüklerimi paylaştım .. ilk kez bukadar ciddiydim elini tuttum anlattım içimden geçenleri.sen burda benimle mutlu degilsin.boyle ömür geçmez benimde oraya gelmeyecegimi biliyorsun.yol yakınken ayrılalım dedim.dusundu haklısın tamam dedi.hadu dedim bu sözünü tut bari orayı daha çok seviyorsun.tamam dedi eşyalarını toplayıp evden gitmeni istiyorum dedim topladı esyalarini.donup bakmadim arkasından.tabi dolabı boş görünce içim çiz etti çok üzüldüm.
Gitmiyorum ben seni daha çok seviyorum dedi bunun için ayrılır mı dedi.tatilde beni biraz hoşgör uzaktayım yanlarında orda olmak istiyorum dedi.ve bir isteği daha varmış hep gulmeliymisim o na:) öptü kokladi sarildik barıştık :)
Nasıl oldu bilmiyorum ama biraz daha anlayışli ve hep güler yüzlü olucam.belki böyle daha iyi olur.
Doğru mu yaptım onu da bilmiyorum hayırlısı..
Ay konu sonuca bağlanmış sizin adınıza sevindim.Evet sonuçtan bahsedeyim size
Bir hafta ailemde kaldım düşündüm düşündüklerimi paylaştım .. ilk kez bukadar ciddiydim elini tuttum anlattım içimden geçenleri.sen burda benimle mutlu degilsin.boyle ömür geçmez benimde oraya gelmeyecegimi biliyorsun.yol yakınken ayrılalım dedim.dusundu haklısın tamam dedi.hadu dedim bu sözünü tut bari orayı daha çok seviyorsun.tamam dedi eşyalarını toplayıp evden gitmeni istiyorum dedim topladı esyalarini.donup bakmadim arkasından.tabi dolabı boş görünce içim çiz etti çok üzüldüm.
Gitmiyorum ben seni daha çok seviyorum dedi bunun için ayrılır mı dedi.tatilde beni biraz hoşgör uzaktayım yanlarında orda olmak istiyorum dedi.ve bir isteği daha varmış hep gulmeliymisim o na:) öptü kokladi sarildik barıştık :)
Nasıl oldu bilmiyorum ama biraz daha anlayışli ve hep güler yüzlü olucam.belki böyle daha iyi olur.
Doğru mu yaptım onu da bilmiyorum hayırlısı..
Evet yermiyim içim acıdı ama gerçekten çok zorlandim ama gitmiyorum dedi :)Son noktaya kadar blöf yapmış bu arada eşiniz eşya toplamak gitmek falan baktı ki siz ciddisiniz mecburen geri adım attı. Bu erkekler hep aynı
Olmaz mı heryer arkadaşı ortamı var ama memleket inde kendini daha güvende hissediyormus pehhh:)Eskişehirde kalmaya devam edin bence. İkinizin de dedigi olmasın annenlere de yakın ayrıca. Hem de Ankaradan da Giresundan da daha guzel eskişehir.
Eşinizi de anlıyorum başka memlekette yapabilirim sanmış ama ayak uydurmakta zorlanıyor sanırım. Arkadaş çevresi yok mu
Teşekkür ederim:)Ay konu sonuca bağlanmış sizin adınıza sevindim.
Ikisinin ortasi samsunda yasayin.valla cok ama cok guzel bir sehir... bi öneri daha tatillerde sen ailenin oda ailesinin yaninda tatil yapsin.bizim cogu arkadasimiz öyle yapiyor iki tarafta uzak olunca ve calisinca en ideal tatil bu.
Aileyi eşi dostu görünce sizi takmayan bir adamla nereye kadar mutlu bir evlilik sürdürebileceksiniz?
Sizce tek sorununuz yaşadığınız şehirmi?
Bence sorun eşinizin karakteri. Şuanda yanliz diye sizinle vakit geçiren bir eş sizi duygusal acida nekadar tatmin edebiliyor?
Bilmiyorum... büyük konuşmak istemem ama gitmek isteyene: aha kapi... ahada sapi derim yani.
Bir giresunlu olarak gitme diyorum.ne akrabasi biter ne dugunu ne cenazesi.gitsen bir suru laf ederler gitmesen bir suru laf..bi dugun yaparlar koydeyse hele 3 gun 3 gece.erkekler icer yer,kadinlar bulasik yikar hizmet eder.gelen giden bitmez.bayramda su boregi tatli dolma hepsi yapilir kilolarca.erkekleri genelde alkol alir capkinlik da genelde vardir.ben sakın diyorum.
Ha bu arada cennet gibi o ayri.yemyesil,masmavi..doga şahane..ama sadece doga sahane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?