Çok benzerini yaşayan biri olarak yazıyorum, 6 yıllık evliyim bunun 5 yılı doğudaydık ve ben çok mutluydum memleketlerimiz aynı olmasına rağmen tatillerde esim annesinde ben annemde kalıyordum arada birbirimize gidip kaldığımız oluyordu ama evlilikten ziyade sevgili gibi haliyle çok büyük kavgalar yaşıyorduk boşanma noktasına geliyor tatil bitip evimize dönünce barışıyorduk. Sonra teror arttı tercih yapıp memleketimize geldik şuan memlekette bi evimiz olduğu için tatillerimiz bizim oldu ben doguda mutluyum sanarken memlekette kesin bosanırız biz derken şimdi o kadar mutluyum ki kelimelerle anlatamam.
Esin Giresunda yaşamak istiyorsa git yasa derim ben yılda 1 ay kayinvalide evinde yaşayacağına 2 ,3 haftada bi kaç saat gider gelirsin. 1 ay gider annende kalırsın diğer 1 ayda da tatile gidersin ooohhh misss. Şimdi uzak diye kıymete biniyorlar diplerine gidince zaten vakit olmuyo gidip gelmeye
Ekleme:Bugün de hep böyle hallolmuş konulara uzun uzun yazdım. Neyse bakalim sizin adınıza sevindim tatlıya bağlanmış allah bozmasin
Orda yaşamak istemiyorum ama hayat bu ne getireceği belli olmaz emekli olunca gideriz artık