Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Offf herkes kendi memleketinden bulup evlensin en temizi valla.
Verdiği sözü tutarak yürüyebilir ama yanaşmıyor..4 erkek kardeş benimde bir kız kardeşim var aileme yakın bir ihtiyaçlarında yanlarında olmak istiyorum.
Şart mı erkek tarafında yaşamak.oyle olurmuş çocuk olsunmus zaten orda yaşanılacak mis.mis mis ..ben benimseyememisim onun ailesini.falan da filan
İşte ben de bunu diyorum 3 yıl oldu evleneli hayatım bir tık ilerlemiyor bu sorun yüzünden.ki ben de istemiyorum çocuk falan.ama eşimin de buraya alışması daha kaç yılını alicak.?Sakın gitme Giresun'a falan. Eşin Eskişehir'e alışana kadar da yapma çocuk falan.
Bosanmayi teklif edin,cunku bu is boyke gitmez ,
Birde karsinizdakinin her lafina guvenmeyin ,malesef erkekler evleneyimde benim istedigim olur mantigini cok guduyor ,
Oylesine soz vermis belli ,
Tayin olayi olmatan biri olsaniz napacakmis peki
Ben de öyle dedim madem böyle düşünüyordun memleketinden evlenseydin aptallık etmiş ..Bu erkeklerdeki memleket takıntısı nedir ya? Çok bayılıyorsa kendi memleketlerinden bulup evlensinler.
Biz böyle kendimiz çok iyiyizbenim eşim de belki isterdi memleketi(mi)ze gitmek ama ben nefret ediyorum
ve de iş imkanımız yok gidemeyiz
ne kendi ailem ne onun ailesi
biz böyle kendimiz çok iyiyiz
Biz böyle kendimiz çok iyiyiz
Biz bunu yapamıyoruz işte
Vallahi sen kararlı durdukça mecbur alışacak. Hiç taviz verme, yumuşama. Her sözünü açtığında da otogar orada; ben burada kalıyorum; güle güle de. Bir dener; iki dener ama sonunda anlar.İşte ben de bunu diyorum 3 yıl oldu evleneli hayatım bir tık ilerlemiyor bu sorun yüzünden.ki ben de istemiyorum çocuk falan.ama eşimin de buraya alışması daha kaç yılını alicak.?
O zaman yallah Giresun'a de.Teklif ettim çok yanaşmıyor ama geçen yine aynı konu oldu çocuk istemiyorum dedim ben seni mı beklicem dedi
Vallahi sen kararlı durdukça mecbur alışacak. Hiç taviz verme, yumuşama. Her sözünü açtığında da otogar orada; ben burada kalıyorum; güle güle de. Bir dener; iki dener ama sonunda anlar.
Bur da çocuk yetişmez !!! Bu ne demek ya Giresun da da , Eskişehir de de cocuk yetişir niye yetişmez . Sanki karpuz fidanından bahsedilmiş gibi... Çocuk her yer de büyür , yetişir. Aile terbiyesi de alır. Eşinizle mutluysanız , her yerde mutlu olursunuz. İli hiç fark etmez ... Yeter ki birbirinize saygı gösterin .Eşimin evlenmeden önce bana bir sözü vardi senin memleketinde yaşayalım.buarada ben Ankara eşim Giresun li biz Eskişehir de yaşıyoruz öğretmeniz.ben bu sözüne inanarak evlendim.26 yaşında aklımı mantigimi kullanarak evlendim sevdim de..ama şuan her ne olursa olsun konu memleket e geliyor ben Giresun'da yaşamak istiyorum diyor.
Tatiller zehir gibi geçiyor zaten.onun memleketine gittiğimizde evlilik hayatımız sıfır.surekli arkadaşlarıyla .bunu kabul ediyorum çünkü yılda Biray görüyor onları.ama ona kalsa iki aylık tatilin hepsi Giresun de olmalıymis.cunku ben memleketime hızlı tren Lena bir buçuk saatlik mesafede yım.aileme daha çok yakinmisim.
Uzatmayayim araftayim ilerlemiyor hayatım 3 .yilimiza giricez çocuğum mutlu bir yuvam olsun diyorum ama burda yanımda mutlu olmayan bir eş.nereye kadar böyle gider?cevremden soyutlamak istiyorsun beni.orayi daha çok seviyorum Burda çocuk yetişmez.soz vermeseydim pişmanım daha binlerce söz günümü zehir eden beynini ve kalbimi yoran... bunları aşacak kadar birbirimizi seviyor muyuz onu da bilmiyorum..
Bu durumda fikirlerinize ihtiyacım var
Sakin bir gaflete düşüp gitmek gibi bir hata yapmayın biz aynı memleketteniz ama memlekete 9 saat uzakta yaşıyoruz çokta mutluyuz esimde halinden memnun laf yok söz yok senin ailen benim ailem derdi yok görmek isteyen gelip görüyor bizde gittiğimizde ailelerimizi görüp geliyoruz yetiyor. Hayırlı bir sonuca varmanız dileğiyleDirenferide:) inşallah anlar yoksa yol yakınken ayrılmak en iyisi bu kadar sıkıntıya gelemiyorum
Daha net ve sert girin ,bir daha bu memleket meselesini acarsan ropla bavulunu git diyin,biktim senin mutsuzlugundan huzursuzlugundan ,ya okdugun yerde benimle mutlu ol ya git ailenle bensiz mutlu ol diyinTeklif ettim çok yanaşmıyor ama geçen yine aynı konu oldu çocuk istemiyorum dedim ben seni mı beklicem dedi