• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz vermişti:( memleketin batsın

Hep aynı olaylar. Erkekler kandırıyor demek ki köprüyü geçene kadar sözleri. Bence iki taraftanda uzak olmaya devam edin.

ben ikinizi de bencil buldum. ikinizde benim dediğim olsun diyorsunuz. belli ki adam ilk zamanların aşk sarhoşluğundan tamam demiş ama evlenince mantığını kullanmış ve istemiyor. siz en başından mantığınızla hareket etmişsiniz ama :D
bence ikiniz de tartışmadan eksileri artıları konuşarak başka bir il seçin kendinize.
amaaaa çocuk olunca aile iyi oluyor. tamam bakıcı kreş ücretsiz izin var ama öyle anlar oluyor ki çocuğu bir gün birine emanet etmen gerekiyor. işte o zaman aile nasıl iyi oluyor anlatamam. gördüğüm kadarıyla da eşin arkadaşçı çok aileci oraya gitseniz siz pişman olursunuz gibi. Ankara'ya gitseniz de başınıza kakıp duracak iki ucu b.lu değnek yani. en iyisi çocuk işini erteleyin orta yolu bulun şimdilik.

Verdiği sözü tutarak yürüyebilir ama yanaşmıyor..4 erkek kardeş benimde bir kız kardeşim var aileme yakın bir ihtiyaçlarında yanlarında olmak istiyorum.

Şart mı erkek tarafında yaşamak.oyle olurmuş çocuk olsunmus zaten orda yaşanılacak mis.mis mis ..ben benimseyememisim onun ailesini.falan da filan

İyi de siz benim ailem derseniz o da benimki der

Üstüne Ankara Büyükşehir karışık Giresun daha küçük der

O sözler verilirken boş sözler diye başka konuya da yazmıştım politikacı gibi oy alıncaya kadar

Çözüm bulunduğunuz yer ya da ikisi de olmayan yer

İkiniz de evli barklı insanlarsınız artık aileniz ikinizsiniz

benim eşim de bir gün adanaya memleketime gitmek istersem gelir misin demişti evlenmeden önce ama teee 5 yıl çıktıktan sonra sormuştu bu soruyu. gerekirse gelirim dedim. şimdi oraya gidersem boşanırım. o yüzden bir gün gitmeyi teklif ederse gitmeden boşanmayı düşünüyorum.çocuğum da var üstelik. ben o sözü söylerken kayınvalidenin huylarından haberim yoktu napayım şimdi söz verdim deyip bile bile ateşe mi atayım kendimi. hep düşündüm sevsem giderdim hiç düşünmezdim diyorum.o sözü verirken sadece seviyorsun o adamın omzunun gerisindeki sülalesini hesaba katamıyorsun. onla başka bir şehire giderim ama sülalesinin iliğimi kurutacağı şehre gidemem...

Sakın gitme Giresun'a falan. Eşin Eskişehir'e alışana kadar da yapma çocuk falan.
İşte ben de bunu diyorum 3 yıl oldu evleneli hayatım bir tık ilerlemiyor bu sorun yüzünden.ki ben de istemiyorum çocuk falan.ama eşimin de buraya alışması daha kaç yılını alicak.?

Bosanmayi teklif edin,cunku bu is boyke gitmez ,
Birde karsinizdakinin her lafina guvenmeyin ,malesef erkekler evleneyimde benim istedigim olur mantigini cok guduyor ,
Oylesine soz vermis belli ,
Tayin olayi olmatan biri olsaniz napacakmis peki

Teklif ettim çok yanaşmıyor ama geçen yine aynı konu oldu çocuk istemiyorum dedim ben seni mı beklicem dedi

benim eşim de belki isterdi memleketi(mi)ze gitmek ama ben nefret ediyorum
ve de iş imkanımız yok gidemeyiz :D

ne kendi ailem ne onun ailesi
biz böyle kendimiz çok iyiyiz ;)

Biz böyle kendimiz çok iyiyiz

Biz bunu yapamıyoruz işte:KK43:

valla ben aileye pek bağlı bir insan değilim 3 günden sonra sıkılıyorum herkesten
eşim ise benim biraz tersim
aslında ailesiyle ve memleketteki arkadaşlarıyla zaman geçirmeyi sever
ama hem mesafe olarak çok uzağız
hem de o da bi süre sonra sıkılıyor evimize gidelim diyor
sadece bana senede 2-3 kere görmek yeterken o daha sık görüşmek istiyor kısa kısa ama daha fazla görmek istiyor.
çocuk bakımı meselesinde de henüz çocuğumuz yok ama aynı şehirde bile olsak kayınvalidem falan bakmaz.
2 torunu var onlara da bakmıyor.
yani o konuda da işe yaramaz aynı yerde olmamız

İşte ben de bunu diyorum 3 yıl oldu evleneli hayatım bir tık ilerlemiyor bu sorun yüzünden.ki ben de istemiyorum çocuk falan.ama eşimin de buraya alışması daha kaç yılını alicak.?
Vallahi sen kararlı durdukça mecbur alışacak. Hiç taviz verme, yumuşama. Her sözünü açtığında da otogar orada; ben burada kalıyorum; güle güle de. Bir dener; iki dener ama sonunda anlar.

Vallahi sen kararlı durdukça mecbur alışacak. Hiç taviz verme, yumuşama. Her sözünü açtığında da otogar orada; ben burada kalıyorum; güle güle de. Bir dener; iki dener ama sonunda anlar.

Direnferide:) inşallah anlar yoksa yol yakınken ayrılmak en iyisi bu kadar sıkıntıya gelemiyorum

Eşimin evlenmeden önce bana bir sözü vardi senin memleketinde yaşayalım.buarada ben Ankara eşim Giresun li biz Eskişehir de yaşıyoruz öğretmeniz.ben bu sözüne inanarak evlendim.26 yaşında aklımı mantigimi kullanarak evlendim sevdim de..ama şuan her ne olursa olsun konu memleket e geliyor ben Giresun'da yaşamak istiyorum diyor.

Tatiller zehir gibi geçiyor zaten.onun memleketine gittiğimizde evlilik hayatımız sıfır.surekli arkadaşlarıyla .bunu kabul ediyorum çünkü yılda Biray görüyor onları.ama ona kalsa iki aylık tatilin hepsi Giresun de olmalıymis.cunku ben memleketime hızlı tren Lena bir buçuk saatlik mesafede yım.aileme daha çok yakinmisim.

Uzatmayayim araftayim ilerlemiyor hayatım 3 .yilimiza giricez çocuğum mutlu bir yuvam olsun diyorum ama burda yanımda mutlu olmayan bir eş.nereye kadar böyle gider?cevremden soyutlamak istiyorsun beni.orayi daha çok seviyorum Burda çocuk yetişmez.soz vermeseydim pişmanım daha binlerce söz günümü zehir eden beynini ve kalbimi yoran... bunları aşacak kadar birbirimizi seviyor muyuz onu da bilmiyorum..

Bu durumda fikirlerinize ihtiyacım var
Bur da çocuk yetişmez !!! Bu ne demek ya Giresun da da , Eskişehir de de cocuk yetişir niye yetişmez . Sanki karpuz fidanından bahsedilmiş gibi... Çocuk her yer de büyür , yetişir. Aile terbiyesi de alır. Eşinizle mutluysanız , her yerde mutlu olursunuz. İli hiç fark etmez ... Yeter ki birbirinize saygı gösterin .

Direnferide:) inşallah anlar yoksa yol yakınken ayrılmak en iyisi bu kadar sıkıntıya gelemiyorum
Sakin bir gaflete düşüp gitmek gibi bir hata yapmayın biz aynı memleketteniz ama memlekete 9 saat uzakta yaşıyoruz çokta mutluyuz esimde halinden memnun laf yok söz yok senin ailen benim ailem derdi yok görmek isteyen gelip görüyor bizde gittiğimizde ailelerimizi görüp geliyoruz yetiyor. Hayırlı bir sonuca varmanız dileğiyle

Teklif ettim çok yanaşmıyor ama geçen yine aynı konu oldu çocuk istemiyorum dedim ben seni mı beklicem dedi
Daha net ve sert girin ,bir daha bu memleket meselesini acarsan ropla bavulunu git diyin,biktim senin mutsuzlugundan huzursuzlugundan ,ya okdugun yerde benimle mutlu ol ya git ailenle bensiz mutlu ol diyin

ben giresunu çok severim
ama ben seviyorum diye sizde sevecek diye değilsiniz
eşinize verdiği sözü hatırlatın
konuyu saptırmaya çalışırsa muhatap olmayın

Back