• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz vermişti:( memleketin batsın

Eşimin evlenmeden önce bana bir sözü vardi senin memleketinde yaşayalım.buarada ben Ankara eşim Giresun li biz Eskişehir de yaşıyoruz öğretmeniz.ben bu sözüne inanarak evlendim.26 yaşında aklımı mantigimi kullanarak evlendim sevdim de..ama şuan her ne olursa olsun konu memleket e geliyor ben Giresun'da yaşamak istiyorum diyor.

Tatiller zehir gibi geçiyor zaten.onun memleketine gittiğimizde evlilik hayatımız sıfır.surekli arkadaşlarıyla .bunu kabul ediyorum çünkü yılda Biray görüyor onları.ama ona kalsa iki aylık tatilin hepsi Giresun de olmalıymis.cunku ben memleketime hızlı tren Lena bir buçuk saatlik mesafede yım.aileme daha çok yakinmisim.

Uzatmayayim araftayim ilerlemiyor hayatım 3 .yilimiza giricez çocuğum mutlu bir yuvam olsun diyorum ama burda yanımda mutlu olmayan bir eş.nereye kadar böyle gider?cevremden soyutlamak istiyorsun beni.orayi daha çok seviyorum Burda çocuk yetişmez.soz vermeseydim pişmanım daha binlerce söz günümü zehir eden beynini ve kalbimi yoran... bunları aşacak kadar birbirimizi seviyor muyuz onu da bilmiyorum..

Bu durumda fikirlerinize ihtiyacım var

giresun'a gitmeyi neden istemiyorsun

Eşimin evlenmeden önce bana bir sözü vardi senin memleketinde yaşayalım.buarada ben Ankara eşim Giresun li biz Eskişehir de yaşıyoruz öğretmeniz.ben bu sözüne inanarak evlendim.26 yaşında aklımı mantigimi kullanarak evlendim sevdim de..ama şuan her ne olursa olsun konu memleket e geliyor ben Giresun'da yaşamak istiyorum diyor.

Tatiller zehir gibi geçiyor zaten.onun memleketine gittiğimizde evlilik hayatımız sıfır.surekli arkadaşlarıyla .bunu kabul ediyorum çünkü yılda Biray görüyor onları.ama ona kalsa iki aylık tatilin hepsi Giresun de olmalıymis.cunku ben memleketime hızlı tren Lena bir buçuk saatlik mesafede yım.aileme daha çok yakinmisim.

Uzatmayayim araftayim ilerlemiyor hayatım 3 .yilimiza giricez çocuğum mutlu bir yuvam olsun diyorum ama burda yanımda mutlu olmayan bir eş.nereye kadar böyle gider?cevremden soyutlamak istiyorsun beni.orayi daha çok seviyorum Burda çocuk yetişmez.soz vermeseydim pişmanım daha binlerce söz günümü zehir eden beynini ve kalbimi yoran... bunları aşacak kadar birbirimizi seviyor muyuz onu da bilmiyorum..

İkinizde birbirinizin memleketinde rahat edemeyebilirsiniz.
Fakat Eskişehirde kendinize güzel çevre edinip mutlu olursunuz.
Eskişehir tertemiz bir memleket çokta güzel çocuk yetiştirilir,çokta güzel yaşanır.
Giresunumarım bilemiyorum ama sanki Eskişehir daha modern gibi.
Tabi bu yüzden evliliğinizilk bitirmeyin ama Giresun'a gitmeyi kabul etmeyin.Sizi zorla götürecek değil

giresunda yaşamama koşuluyla evlendiysen haklısın. ama öyle ciddi ciddi konusu geçmediyse ucu açık bırakılmış. ılımlı davranabilirsin. arkadaşlarına doysun senin de düzene girer evliliğin.

Orta yolu bulamıyoruz.ben bana verdiği sözü tutsun istiyorum o pişmanım bir halt ettim diyor şimdi verdiği sözü tutmayan adama ömrümüzü emanet edermisin?
Canim simdi soyle bir durum var. Sozu vermek tutmaktan kolay. Memleketine ne kadar bagli okdugunu gec anlamis herhalde. Orta bir yerde anlasirsaniz ne ala. Diger turlu ikinize de zehir olur. Yasadigin yeri sevmek cok onemli bence.

Eskişehir de yaşamak Giresun'da yaşamaktan daha kolay. Eskişehir daha kozmopolit bir yapıda ancak Giresun'a dışarıdan gelen biri zorlanacaktır ki eş ailesi faktörü de hiç yabana atılamayacak bir şey.

(iki şehri de gördüm, sosyal yapılarını az çok biliyorum, o yüzden yorum yaptım)

Giresun da neden yaşamak istemiyorsunuz öncelikle bunu tartın. Tamam söz verdi ama verdiği söz boyunu aşmış altından kalkamıyor artık ikinci aşama Giresun da neden yaşmak istemediğiniz. Ailesi mi canınızı sıkıyor yoksa eşin hareketleri mi? Ayrıca da 3 yıl geçmiş hala aile olsak mı geriliminiz var ya noktalayın ya da sağlam adımlarla devam edin böyle vakit kaybı

Şu Giresun'da da güzel bi tane bi şey olsa canım yanmayacak. Benim eşim de Giresunlu sanırsın dünyanın merkezi Giresun. Bence siz Samsuna tayin isteyin. İki tarafa da 6 saat mesafe. Yazın da herkes kendi memleketine gitsin. Ya da 1 ay sizin orda 1 ay eşinizin memleketin de kalın.

Evet sonuçtan bahsedeyim size

Bir hafta ailemde kaldım düşündüm düşündüklerimi paylaştım .. ilk kez bukadar ciddiydim elini tuttum anlattım içimden geçenleri.sen burda benimle mutlu degilsin.boyle ömür geçmez benimde oraya gelmeyecegimi biliyorsun.yol yakınken ayrılalım dedim.dusundu haklısın tamam dedi.hadu dedim bu sözünü tut bari orayı daha çok seviyorsun.tamam dedi eşyalarını toplayıp evden gitmeni istiyorum dedim topladı esyalarini.donup bakmadim arkasından.tabi dolabı boş görünce içim çiz etti çok üzüldüm.

Gitmiyorum ben seni daha çok seviyorum dedi bunun için ayrılır mı dedi.tatilde beni biraz hoşgör uzaktayım yanlarında orda olmak istiyorum dedi.ve bir isteği daha varmış hep gulmeliymisim o na:) öptü kokladi sarildik barıştık :)

Nasıl oldu bilmiyorum ama biraz daha anlayışli ve hep güler yüzlü olucam.belki böyle daha iyi olur.

Doğru mu yaptım onu da bilmiyorum hayırlısı..

Bir hafta ailemde kaldım düşündüm düşündüklerimi paylaştım .. ilk kez bukadar ciddiydim elini tuttum anlattım içimden geçenleri.sen burda benimle mutlu degilsin.boyle ömür geçmez benimde oraya gelmeyecegimi biliyorsun.yol yakınken ayrılalım dedim.dusundu haklısın tamam dedi.hadu dedim bu sözünü tut bari orayı daha çok seviyorsun.tamam dedi eşyalarını toplayıp evden gitmeni istiyorum dedim topladı esyalarini.donup bakmadim arkasından.tabi dolabı boş görünce içim çiz etti çok üzüldüm.

Gitmiyorum ben seni daha çok seviyorum dedi bunun için ayrılır mı dedi.tatilde beni biraz hoşgör uzaktayım yanlarında orda olmak istiyorum dedi.ve bir isteği daha varmış hep gulmeliymisim o na:) öptü kokladi sarildik barıştık :)

Nasıl oldu bilmiyorum ama biraz daha anlayışli ve hep güler yüzlü olucam.belki böyle daha iyi olur.

Hayırlısı olsun. Gayet iyi yapmışsın. Adam kararlı olduğunu anlamış. Bir daha blöf yapmaya cesaret edemez.

Hayırlısı olsun. Gayet iyi yapmışsın. Adam kararlı olduğunu anlamış. Bir daha blöf yapmaya cesaret edemez.
Evet hatta esyalarimi topladım dönüp bakmadın dedi ciddiyim dedim yorulmak istemiyorum artık.ama hem anlattım hem ağladım çok üzüldüm ya Allah kimseyi ayırmasın herkes mutlu olmayı hak ediyor..

Evet hatta esyalarimi topladım dönüp bakmadın dedi ciddiyim dedim yorulmak istemiyorum artık.ama hem anlattım hem ağladım çok üzüldüm ya Allah kimseyi ayırmasın herkes mutlu olmayı hak ediyor..
Aminnnnn Aminnnnnnnn

sizin adınıza çok sevindim :)) aşk sevgi kazandı , ılımlı yapıcı olmanız bu yuvayı kurtardı , tebrikler

Çok benzerini yaşayan biri olarak yazıyorum, 6 yıllık evliyim bunun 5 yılı doğudaydık ve ben çok mutluydum memleketlerimiz aynı olmasına rağmen tatillerde esim annesinde ben annemde kalıyordum arada birbirimize gidip kaldığımız oluyordu ama evlilikten ziyade sevgili gibi haliyle çok büyük kavgalar yaşıyorduk boşanma noktasına geliyor tatil bitip evimize dönünce barışıyorduk. Sonra teror arttı tercih yapıp memleketimize geldik şuan memlekette bi evimiz olduğu için tatillerimiz bizim oldu ben doguda mutluyum sanarken memlekette kesin bosanırız biz derken şimdi o kadar mutluyum ki kelimelerle anlatamam.
Esin Giresunda yaşamak istiyorsa git yasa derim ben yılda 1 ay kayinvalide evinde yaşayacağına 2 ,3 haftada bi kaç saat gider gelirsin. 1 ay gider annende kalırsın diğer 1 ayda da tatile gidersin ooohhh misss. Şimdi uzak diye kıymete biniyorlar diplerine gidince zaten vakit olmuyo gidip gelmeye :KK66:
Ekleme:Bugün de hep böyle hallolmuş konulara uzun uzun yazdım. Neyse bakalim sizin adınıza sevindim tatlıya bağlanmış allah bozmasin

Back