Ne alaka çocuğu orda büyütmek . Bak benim de çocuğum var . Anne mutluysa hamilelik de huzurlu geçer , bebeğin de mutlu büyür.Anladım arkadaşım gitmek istemiyorum zaten oda bunu gayet iyi biliyor.ortada kalıyorum bu durumda çocuk istesem onu kullanır çocuğa göre hareket ederiz memlekette buyuturuz diyor.deliricem ailesiyle konuştum beni onemsemediler ki oğullarıyla konuşma gereği bile duymamış lar.ki iki ailede aramızda sorunlar olduğunu biliyor
Eskişehir kültürel olarak herkesin rahat edebileceği bir şehir. Hani ücra küçük bir şehirde yaşarsınız da adam memlekete gitmek ister anlarım ama bu durum öyle değil. Bildiğin ailesinin arkadaşlarının yanına dönüp evlenmeden önceki hayatını devam ettirmek istiyor. Bence sakın taşınmayın eşinizin memleketine. Yetişkin bir insanın ailesi eski arkadaşları olmadan eşiyle çocuğuyla mutlu olamaması bana fena halde sevimsiz görünüyor. Yetişkin misin ailesinden ayrı kalamayan çocuk mu yani
benim evliliğime benzemiş :))) eşim bana evlenme teklif ederken tek şartı en fazla 2 yıl onun memleketinde yaşayacaktık sonra istersem benim memlekete ya da başka şehre gidebilecektik.Eşimin evlenmeden önce bana bir sözü vardi senin memleketinde yaşayalım.buarada ben Ankara eşim Giresun li biz Eskişehir de yaşıyoruz öğretmeniz.ben bu sözüne inanarak evlendim.26 yaşında aklımı mantigimi kullanarak evlendim sevdim de..ama şuan her ne olursa olsun konu memleket e geliyor ben Giresun'da yaşamak istiyorum diyor.
Tatiller zehir gibi geçiyor zaten.onun memleketine gittiğimizde evlilik hayatımız sıfır.surekli arkadaşlarıyla .bunu kabul ediyorum çünkü yılda Biray görüyor onları.ama ona kalsa iki aylık tatilin hepsi Giresun de olmalıymis.cunku ben memleketime hızlı tren Lena bir buçuk saatlik mesafede yım.aileme daha çok yakinmisim.
Uzatmayayim araftayim ilerlemiyor hayatım 3 .yilimiza giricez çocuğum mutlu bir yuvam olsun diyorum ama burda yanımda mutlu olmayan bir eş.nereye kadar böyle gider?cevremden soyutlamak istiyorsun beni.orayi daha çok seviyorum Burda çocuk yetişmez.soz vermeseydim pişmanım daha binlerce söz günümü zehir eden beynini ve kalbimi yoran... bunları aşacak kadar birbirimizi seviyor muyuz onu da bilmiyorum..
Bu durumda fikirlerinize ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?