• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Veriyoruz:)

gercekmi kız begenmemişlerdi çocuk gibi göstermiş daha agır bişiler giyseydin dediler e sözde ne giciktim

benim bildiğim siyah zaten ağır gösterir,dallı güllü mü giyseydin

ben çok beğendim hatun şarap gibisin gençleşiyorsun valla opuyorumnanaktan

begenilmicek elbise mi o ya.cok güzel bence.
aynisi bende olsa bende sözüm icin giyerdim valla

Harikasın, sürekli aslında gözüme takılıyodu ismin ama nedense bir türlü yazamadım birşeyler., tam benim tarzımda bir gelinsin kaydirigubbakcemile5
Gülen yüzün hep böyle kasın MAŞALLAHHHHHHH kaydirigubbakcemile3

ayyy tesekkür ederim canım benim evleneli 6 ay oldu ama söz resimlerim aktif olmus yine

orada az foto var cnm albümler topiğinde bir dugun gördum diye baslıkla var albümüm daha cok foto var orada bak googleden dugun hikayesi yaz sonu com olan sayfada bütün bilgileri bulabilirisn :kedi:

orada az foto var cnm albümler topiğinde bir dugun gördum diye baslıkla var albümüm daha cok foto var orada bak googleden dugun hikayesi yaz sonu com olan sayfada bütün bilgileri bulabilirisn :kedi:

düğün hikayesi bana biraz pahalı geldi tatlım, serhan serter ve bülent uluçayla görüştüm fiyat aldım,daha fazla şey veriyolar fiyat aynıydı nette söylenenle. o yüzden sen ne kadara yaptırdın diye sorsam ayıp etmiş olurmuyum :kedi: hani netteki fiyatla değişiyomu diye :uhm:

düğün hikayesi bana biraz pahalı geldi tatlım, serhan serter ve bülent uluçayla görüştüm fiyat aldım,daha fazla şey veriyolar fiyat aynıydı nette söylenenle. o yüzden sen ne kadara yaptırdın diye sorsam ayıp etmiş olurmuyum :kedi: hani netteki fiyatla değişiyomu diye :uhm:

biz eylülde yaptırdık o zamanki fiyatlar farklıydı ankaradan geldiler mersinde düğün hikayesi yani sabahtan akşama kadar + dıs mekan istanbulda sadece dış mekan yaptırdık 3 fotografcı geldi yol parası kalacak yer fln hersey içinde 1.300 du

Back