• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Veriyoruz:)

saCini sariya boya - demet akaLindan daha güzeL oLursun :)

bu haLinde cok gzL tabii :)

ömüüüüüüüüüüüüüüüüür boyu mutLuLukLar ..

canım benim daha ilk resmine mersinli oldugunu anladım bende mersinde oturuyorum... evet kesinlikle demete benziyosun ben çok severim onu... kızma ama elbisen biraz şey kaçmış yaniii..keşke daha canlı ağır bişey giyseydin nacizane düşüncem tabi

ya herşey çok acele olduğu için elbisede aceleye geldi nişanımda giyeceğim elbise hazır şimdiden :)

amin kızlar teşekkür ederim :)

azeri kızı beni herkes demet akalına benzetiyor üniversitedeyken saç rengimde onla aynıydı millet imzlı foto istiodu ben kendimi benzetemiyorum bir türlü :)

evet bende seni ona benzettimm ama sen daha güzelsinnn mutluluklarrrrr:lepi:yerimseniben

Allah tamamına erdirsin ömür boyu mutluluklar bu arada ben demet akalınla hiç bağdaştıramadım yeliz şar a çok benzettim..

17265504.jpg
23151371.jpg

nişanlında kzı garantiledin diye nasıl güler ya bulmus böle tatlı güzel kızı tabi güler

allah tamamına erdirsin cnm hayırlı olsun

Aklıma kendi sözüm geldi En yakın iki arkadaşımda vardı eşim Kütahyadan istanbula geleceği çok strese girmiştim eşim gelene kadar yüzüm asıktı geldiler söz kesildi tüm fotoğraflarda güleryüzlü çıkmışım hala arkadaşlarım hatırlatır o günü

Back