• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

söz veriyorum yerleşmiş bitmiş hallerinide paylaşıcam:)

arkadaşlar güzel yorumlarınız için hepinize çok tşk ederim hepsi uzun araştırmalar emekler sonucunda çıktı ortaya 2009 yılından beri ev dekorasyon dergileri alıyorum siteleri inceliyorum ben gerçekten hani derler ya ne istegini bilmek gerekir ustaya doğru anlatmak gerekir die doğru gerçekten hep resimlerle kendi çizdiğim yani nacizane çizmeye çalıştığım çalışmalarımla gittim ustalara sizlerede bunu önerebilirim .......

cok güzel allah huzurla,mutlulukla kullanmayi nasip etsin,canm tv ünitenin resmini de koysaydn.:nazar:

canım daha kitaplıkla tv
ünitemin ölçüleri yeni alındı daha yapılmadılar yani yapılınca koyarım ben de seni bekliyodum valla özelden msj atamıyorum yaa ne zaman görcek acaba diordum:)

canm ya,bakmaz mym neyse az kaldi özelden msj atabilmene....sana bu zor ve heyecanli sürecte kolay gelsin diyorum....

tşk ederim cnm evet yatak başım deri fuga mobilyadan beğenmiştim bu modeli yaklaşık 3 m uzunluğu

teşekkür ederim cevabın için fuga mobilyayı arayıp fiyat aldım dün ve kulaklarıma inanamadım gardırop hariç sade yatak başı komidin ve şifonyer için 7500tl fiyat verdiler:))bende senin gibi mobilyacıma yaptırmayı düşünüyorum çok daha ucuza gelecektir;)

takım olarak 12000 liraydı canım ben yatak odamı 3800 e yaptırdım umarım mobilyacın benim ki gibi ii çıkar içine siner

Eklentiler

• $DSC03764.webp
    $DSC03764.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 69
  • $DSC03765.webp
    $DSC03765.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 80
  • $DSC03766.webp
    $DSC03766.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 55
canm ya kapaklar takilinca daha da güzel olmus yatak odan ....ooohh bir de yatak konulup örtüsü serildi mi süper olacak valla süper....güle güle kullan...mobilyacina da söyle bol bol reklamini yaptim bak adres isteyenler var diye belki azcik da reklam payi hediye eder....:nazar:

mutfaktaki taşların benimkilerin aynısı ben çok memnunum ne kir ne yağ izi belli olmuyo çok güzeller umarım sende memnun kalırsın güzel günlerde kullan inşallah

mutfaktaki taşların benimkilerin aynısı ben çok memnunum ne kir ne yağ izi belli olmuyo çok güzeller umarım sende memnun kalırsın güzel günlerde kullan inşallah

öyle mi bende çok beğenerek yaptırdım biraz pahalıya mal oldu ama değdi herkes çok beğeniyo bide değidiğin gibi kullanışıda güzelse gani gani hak ediyo parasını desene resmi yok mu senin mutfagının

şimdilik bile güzel duruyor canım
tarzını merakla bekliyorum
yatak odanıda mı kendin tasarladın
şifonyerin üstüne böyle ayna yaptırmak gerçekten çok mantıklı geldi bana hem daha şık durmuş
dolap içini kendin mi tasarladın çok kullanışlı görünüyor
ölçüleri nasıl epey büyük duruyor
bende yatak odamı yeni alacağım kararsızım modelde renkte dolapta
bordolu takımlar hoşuma gidiyo ama bakalımm

evinin diğer kısımlarını merakla bekliyorum
güle güle otur canım

şimdilik bile güzel duruyor canım
tarzını merakla bekliyorum
yatak odanıda mı kendin tasarladın
şifonyerin üstüne böyle ayna yaptırmak gerçekten çok mantıklı geldi bana hem daha şık durmuş
dolap içini kendin mi tasarladın çok kullanışlı görünüyor
ölçüleri nasıl epey büyük duruyor
bende yatak odamı yeni alacağım kararsızım modelde renkte dolapta
bordolu takımlar hoşuma gidiyo ama bakalımm

evinin diğer kısımlarını merakla bekliyorum
güle güle otur canım

tşk ederim cnm evet çogu şeyi kendim tasarladım ayna fikri söyle oluştu ben genelde banyo aynasında makyaj yaparım sifonyeri pek kullanmam o yüzden hem klasik şifonyer üstü ayna çizgisini bozmayayım hemde dekoratif bi görünüm olsun dedim şifonyer ölçüsü 1.20 ama aynaları biraz taşırarak kullanmayı düşünüyorum umarım seninde istediğin gibi olur

canım aynalarını bende çok beğendim allah iyi günlerde oturmayı nasip etsin birde ne güzel özel yaptırabiliyorsun.nerde yaptırıyorsun sanırım ist dışındasın ama....

canım aynalarını bende çok beğendim allah iyi günlerde oturmayı nasip etsin birde ne güzel özel yaptırabiliyorsun.nerde yaptırıyorsun sanırım ist dışındasın ama....

çok şükür çok yetenekli bir marangozum var izmirdeyim ben evimin bütün mobilyaları marangoz elinden çıkma beğenmene sevindim ii dileklerin için de saol

evimin avizeleride alındı ama internette bikaç tanesini bulabildim :D$iek_desenli_krmz_avize.webp$pr_01_832_max.webp$pr_01_814_max.webp kırmızılı olanın beyazı çocuk odasına silindir gibi olanın 3lüsü mutfak masası üstüne aynalı yuvarlak olanında teklisi mutfağa$pr_01_1134_max.webp buda hole salon ve yatak odasının kini bulamadım:(

Back
X