• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

söz veriyorum yerleşmiş bitmiş hallerinide paylaşıcam:)

_izmirli_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2012
1.462
211
73
son sayfaya yatak odasına şifonyerin üstüne yaptırdığım aynalarımı koydun ama benimkiler beyaz gri olcak bakın bakalım umarım beğenirsiniz:)

Eklentiler

• $Fotoğraf0232.webp
    $Fotoğraf0232.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 179
  • $Fotoğraf0233.webp
    $Fotoğraf0233.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 194
  • $Fotoğraf0234.webp
    $Fotoğraf0234.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 175
  • $Fotoğraf0235.webp
    $Fotoğraf0235.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 208
  • $serkan 008.webp
    $serkan 008.webp
    24 KB · Görüntüleme: 150
  • $serkan 009.webp
    $serkan 009.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 143
  • $serkan 013.webp
    $serkan 013.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 155
  • $serkan 020.webp
    $serkan 020.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 207
  • $serkan 021.webp
    $serkan 021.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 178
  • $serkan 014.webp
    $serkan 014.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 172
  • $serkan 016.webp
    $serkan 016.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 179
Son düzenleme:
çok teşekkür ederim ikinizede beğenmenize çok sevindim insan mutlu oluyo olumlu şeyler duyunca :)

bu haliyle koyman çok sevimli geldi bana dayanamamıssın yerlesene kadar :9: bende çok begendim iyi gunlerde oturun insallah:nazar::nazar: dugun ne zaman canımm

çok güzel cnm güle güle oturun banyona ve sürgülü çiçekli dolabta çok hoş

Son düzenleme:
çok güzel cnm güle güle oturun banyona ve sürgülü çiçekli dolabta çok hoş

tşk ederim cnm bütün mobilyalar marangoz elinden çıkmadır hiç biri hazır alma değil hepsi benim isteğime göre yapıldı :)

Son düzenleme:
bu haliyle koyman çok sevimli geldi bana dayanamamıssın yerlesene kadar :9: bende çok begendim iyi gunlerde oturun insallah:nazar::nazar: dugun ne zaman canımm

:1::46:evet evet dayanamadım valla düğün agustos ayında inş ama nerdeyse herşeyim tamamlandı ÇOK ŞÜKÜR RABBİM HERKESE İSTEDİĞİ EVİ EVLİLİĞİ EŞİ NASİP ETSİN .........

hepsi çok canım güzel sağlıkla huzurla kullan inşallah:)bende böyle bir yatak başı yaptırmayı düşünüyorum yatak başının kaplaması deri mi öğrenebilirmiyim?şimdiden teşekkürler...

hepsi çok canım güzel sağlıkla huzurla kullan inşallah:)bende böyle bir yatak başı yaptırmayı düşünüyorum yatak başının kaplaması deri mi öğrenebilirmiyim?şimdiden teşekkürler...

tşk ederim cnm evet yatak başım deri fuga mobilyadan beğenmiştim bu modeli yaklaşık 3 m uzunluğu

gardrop bölmeleri çok kullanışlı görünüyor hazır modellere benzemiyo.mutfağın tezgah modelide harka yerleşmiş halini bekliyoruz.kolay gelsin....

:1::46:evet evet dayanamadım valla düğün agustos ayında inş ama nerdeyse herşeyim tamamlandı ÇOK ŞÜKÜR RABBİM HERKESE İSTEDİĞİ EVİ EVLİLİĞİ EŞİ NASİP ETSİN .........

amin canım inşallahhhh banada evime yerleşecegim gunleri görmeyi nasip etsin ALLAHIIIMMMM :16:

çok güzel canım güle güle oturmak nasip olsun.mutfağın çok çok güzel rengi modeli çok beğendim :nazar:

Hakkatten yerleşmemiş hali bile çok hoş :))

Yerleşmiş halini sabırsızlıkla beklio olucam bende :34:

Back
X